Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Šumperk – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Sokolov – Mostečtí Lvi 9:1 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 1:1, 1:1) Stav série: 2:1
HC Bobři Valašské Meziříčí
Neděle 17.03.2019, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Semifinále
Partner:
     
    55:59
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A pozor! V Kotlině se možná schyluje k dramatu, anžto domácí vedou již jen o dva góly. Bobři zaznamenávají důležitý snižující gól v pravý čas. Povedenou střelu Jiřího Weintritta od modré čáry dokázal před Čeňkem Novákem tečovat PETR DVOŘÁK tak precizně, že zapadla až za jeho záda! Asistence: Jiří Weintritt.
     
    45:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se vrací do třígólového náskoku! Jakub Matušík nejprve svou střelou přestřelil klec. Po rozdunění zadního mantinelu sebral touš Jakub Matušík, který jej předložil Kryštofu Kulhánkovi, do jehož parádního křižného pasu se opřel LUBOŠ VOŘÍŠEK, na jehož dělovku byl přesouvající se Lukáš Plšek krátký. Asistence: Kryštof Kulhánek a Jakub Matušík.
     
    37:39
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Perfektní souhra hostů z Valašského Meziříčí udělala v domácí obraně takový průvan, až se z toho nakonec zrodilo snížení! Adam Hořanský poslal křižný pas na levé křídlo Tomáši Vávrovi, který hned vrátil touš před branku, kde číhal DOMINIK RUDL, jehož utěšenému zakončení mohl bezmocný brankář domácích jen závistně přihlížet. Asistence: Tomáš Vávra a David Peška.
     
    28:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým zužitkoval přesilovou hru poměrně rychle! Stačilo si párkrát šťouchnout puk, zmást obranu soupeře a uvolnit DAVIDA MICHÁLKA, který poté napálil na spodku pravého kruhu Přidalovu přihrávku přesně pod horní tyč. Nechytatelné dělo znamená náskok Brodu již 3:0. Asistence: Patrik Přidal a Jan Milfait.
     
    15:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kanadský důraz na brankovišti se vyplatil a havlíčkobrodští vedou již o dvě trefy. David Michálek poslal kotouč z rohu pásma před Jiřího Slováka, který sice střílený pas dokázal ztlumit, ale důrazný MIROSLAV TŘETINA dotlačil kotouč do sítě. Tento výsledek však zatím nic neznamená, však Bobři zde posledně také vedli po první části o dva góly a nakonec odjížděli s debaklem. Máme se na co těšit! Asistence: David Michálek a Tomáš Semrád.
     
    11:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ujímá po nepovedeném úvodu vedení! Co se před malou chvílí nepovedlo Janu Milfaitovi, povedlo se nyní JAKUBOVI MATUŠÍKOVI. Ten se po uvolnění od Davida Valy dostal do samostatného úniku. Před Slovákem zamíchal pukem, který mu pak pověsil nad beton! Asistence: David Vala a Jan Milfait.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Matušík (Vala, Milfait), 16. Třetina (Michálek, Semrád), 29. Michálek (Přidal, Milfait), 46. Voříšek (Matušík, Kulhánek) – 38. Rudl (Vávra, Peška), 56. Dvořák (Weintritt)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Horák, Kulhánek, Šmíd, Nepokoj, Semrád, Vacík, Vala – Kuchta, Ludvík, Michálek, Voříšek (A), Chlubna, Přidal, Beneš, Třetina (C), Milfait (A), Kozlík, Matušík.
    Trenér: Cachnín.

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (21. Plšek) – Ostrčil, Rudl, Holiš, Weintritt, Báchor, Váňa, Žák – Hořanský, Brunec (C), Fojtík, Andris, Vaněk, Peška, Vávra, Seidler, Paťava, Kuchařík, Dvořák, Martiník (A), Danek (A).
    Trenér: Weintritt st.

    Rozhodčí: Pokorný, Veinfurter – Křivohlavý, Řezníček

    Diváci: 1 019
    Havlíčkův Brod 3 1 Val. Meziříčí
    #1 Středa 13.03.2019 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Val. Meziříčí 5:2
    #2 Pátek 15.03.2019 • 18:00
    Val. Meziříčí - Havlíčkův Brod 2:0
    #3 Neděle 17.03.2019 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Val. Meziříčí 4:2
    #4 Úterý 19.03.2019 • 18:00
    Val. Meziříčí - Havlíčkův Brod 2:3 po s.n. (2:3)
    bahis siteleri