Kopřivnice – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Řisuty – Bílina 5:4 (po pr.) | Klatovy – Kobra 5:3 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Tábor – China Golden Dragon 7:1 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 3:4 (po pr.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:5 (po pr.) | Děčín – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
David Servis – Kolín 3:4 (0:2 po s.n.) | Písek – Příbram 5:2 (kon.)
konec
HC Klatovy
5:3 (1:2, 3:1, 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 12.10.2019, 17:30 • Zimní stadion Klatovy • 2. liga skupina Střed (ČR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:31
    Na hranici pravidel teď zahrál Tomáš Mrkvička (Kobra), když podle rozhodčích pomohl jednomu z domácích hráčů k zemi. Faul to byl ale velmi přísný, na adresu hlavního sudího se teď proto vznesla vlna kritiky od Pražanů.
     
    52:30
    Tak tohle je pro Kobru už velmi nepříjemné! Dominik Šteiner (Kobra) ve vlastním oslabení podrazil jednoho ze západočeských útočníků, Kobra teď tak bude minutu a půl hráč ve třech.
     
    51:56
    Filip Hlinka (Kobra) chvilku po konci pražské přesilové hy u hrazení poslal jednoho z domácích hokejistů k zemi krosčekem. Rozhodčí ho za to poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    48:59
    Josef Hasman (Klatovy) u hrazení tvrdě sundal Lukáše Tondra vysokou holí, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici. Pokračování pražského hráče v dnešním zápase je velkou otázkou.
     
    37:01
    Vyloučení v týmu SHC Klatovy (Štěpán Hanzlík – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:14
    Tak tohle bude pro Kobru velmi nepříjemné, Kamil Bříška (Kobra) si půjde sednout na dvě minuty za hrubost na modré lajně. Praský tým teď tak bude přes minutu hrát ve třech.
     
    34:28
    Tomáš Plíhal (Kobra) v rohu kluziště omylem sekl Jakuba Houfka hokejkou do obličeje. Branický útočník ihned přestal hrát a bez problémů přijal svůj dvouminutový trest.
     
    28:01
    Zkušený Tomáš Plíhal (Kobra) zahákoval jednoho z domácích hokejistů, za což mu rozhodčí nekompromisně udělil dvouminutový trest.
     
    15:31
    Denis Heldák (Kobra) nešikovně podrazil jednoho z domácích unikajících hráčů. Kobra teď tak bude dvě minuty hrát ve čtyřech.
     
    13:56
    David Roubal (Klatovy) za vlastní brankou nešikovně zahákoval unikajícího Kamila Bříšku, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    09:45
    Hráči Kobry teď špatně vystřídali. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě si pojede odpykat Filip Hlinka.
     
    01:48
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Vojtěch Šmíd – 2 min., podrážení).

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 2. Matiášek (J. Roubal), 26. Hasman (Hanzlík, Kolda), 27. Houdek (Rohla), 28. Matiášek (J. Roubal), 54. J. Roubal (Walter, Tulačka) – 15. Plíhal (Šteiner), 18. Plíhal, 32. Hlinka (Bříška, Tondr)


    HC Klatovy: Kolář (Čech) – Slavík (C), Houfek, Šiller, Lokajíček, Sysel, Houdek, Walter – D. Roubal (A), Uhlík, Tulačka, Kolda, J. Roubal, Hajšman, Hasman, Hanzlík, Procházka, Rohla, Matiášek, Adamec
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Šteiner (A), Knesl, Valík, Antoš, Šmíd, Mrkvička, Šefl – Šťastný, Smejkal, Hlinka, Heldák, Tondr, Petrov, Bříška (A), Netolický, Plíhal (C), Hrubý

    Rozhodčí: Jakub Hornáček – Petr Šimánek, Stanislav Hnát

    Diváci: 145
    bahis siteleri