Kopřivnice – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Řisuty – Bílina 5:4 (po pr.) | Klatovy – Kobra 5:3 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Tábor – China Golden Dragon 7:1 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 3:4 (po pr.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:5 (po pr.) | Děčín – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
David Servis – Kolín 3:4 (0:2 po s.n.) | Písek – Příbram 5:2 (kon.)
konec
HC Klatovy
5:3 (1:2, 3:1, 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 12.10.2019, 17:30 • Zimní stadion Klatovy • 2. liga skupina Střed (ČR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:18
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A máme tu možná rozhodující gól! Jan Walter našel na hranici pravého kruhu pro vhazování JOSEFA ROUBALA, který parádním zakončením do pravé šibenice pražské branky dal pátý západočeský gól. Filip Hlinka se tak může vrátit na hrací plochu, Kobra bude hrát už jen ve čtyřech. Asistence: Jan Walter, Vojtěch Tulačka.
     
    31:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ve druhé třetině se fanoušci na klatovském zimním stadionu určitě nudit nemusí! Produktivní branická první útočná trojka se opět činila! Kamil Bříška po přihrávce od Lukáše Tondra poslal pas na FILIPA HLINKU, který z hranice pravého kruhu pro vhazování parádní dělovkou poslal puk pod víko západočeské branky. Asistence: Kamil Bříška, Lukáš Tondr.
     
    27:39
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak tohle je opravdu nešťastná pětiminutovka pro Kobru! JAN MATIÁŠEK se dostal k odraženému puku před brankovištěm pražské branky a se štěstím protlačil puk do branky přízemní střelou z první k levé tyči. Asistence: Josef Roubal.
     
    26:06
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Klatovy otáčející nepříznivý vývoj utkání a jdou do vedení! Nahození MICHALA HOUDKA, který ihned po odhození puku vyjel ze třetiny, si nešťastně srazil Lukáš Sochůrek hranou betonu pod víko vlastní branky. Asistence: Adam Rohla.
     
    25:11
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Štěpán Hanzlík se štěstím protlačil puk k levé tyčce až na JOSEFA HASMANA, který ze stoprocentní střelecké pozice poslal puk za záda přesouvajícího se Lukáše Sochůrka. Asistence: Štěpán Hanzlík, Matěj Kolda.
     
    17:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle je nečekané! Kobra využila rychlého brejku a jde do vedení! TOMÁŠ PLÍHAL z hranice levého kruhu pro vhazování parádním zakončením švihem vymetl vzdálenější pravou šibenice klatovské branky. Jedná se už o jeho druhou branku v dnešním utkání, uvidíme dneska hattrick? Bez asistence.
     
    14:19
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přízemní nahození Dominika Šteinera od modré lajny tečoval TOMÁŠE PLÍHAL mezi betony Kristiána Koláře.Ten se po puku, který nakonec skončil v klatovské brance, jen marně oháněl. Asistence: Dominik Šteiner.
     
    01:43
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak tohle je fantastický start pro klatovské hráče do utkání s favoritem! Josef Roubal našel v bezprostřední blízkosti hostující branky volného JANA MATIÁŠKA, který z nadějné pozice parádní trefou k tyči prostřelil Lukáše Sochůrka. Asistence: Josef Roubal.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 2. Matiášek (J. Roubal), 26. Hasman (Hanzlík, Kolda), 27. Houdek (Rohla), 28. Matiášek (J. Roubal), 54. J. Roubal (Walter, Tulačka) – 15. Plíhal (Šteiner), 18. Plíhal, 32. Hlinka (Bříška, Tondr)


    HC Klatovy: Kolář (Čech) – Slavík (C), Houfek, Šiller, Lokajíček, Sysel, Houdek, Walter – D. Roubal (A), Uhlík, Tulačka, Kolda, J. Roubal, Hajšman, Hasman, Hanzlík, Procházka, Rohla, Matiášek, Adamec
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Šteiner (A), Knesl, Valík, Antoš, Šmíd, Mrkvička, Šefl – Šťastný, Smejkal, Hlinka, Heldák, Tondr, Petrov, Bříška (A), Netolický, Plíhal (C), Hrubý

    Rozhodčí: Jakub Hornáček – Petr Šimánek, Stanislav Hnát

    Diváci: 145
    bahis siteleri