Pittsburgh – Dallas 4:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.) | Florida – Colorado 4:5 (po pr.)
Chicago – Columbus 3:2 (po pr.) | Edmonton – Detroit 2:1 (kon.) | Anaheim – Carolina 4:2 (kon.)
New Jersey – Vancouver 1:0 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
Dallas Stars
Sobota 19.10.2019, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je hotovo, teď už o vítězi tohoto duelu není pochyb, budou jím Penguins. Domácí získali v útočném pásmu puk, který pak putoval až na hokejku KRISE LETANGA, který se trefil do prázdné branky z poloviny kluziště od pravého mantinelu. Trefil se dnes už podruhé. Asistence: Patric Hörnqvist, Jake Guentzel.
    58:56 Murray skvěle zasáhl a vyrazil puk na tyčku po střele Sekery.
     
    58:56
    Slovenský bek Sekera byl dlouho vyrovnání, ale jeho pokus zastavila branková konstrukce!
     
    58:39
    Už je tomu tak, Dallas už odvolal Chudobina a zkouší to v šesti!
     
    52:58
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jamie Oleksiak – 2 min., podrážení).
    52:01 John KLINGBERG - 3:2
     
    52:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak pozor, ještě není rozhodnuto a závěr zápasu ještě může být dramatický. Po Heiskanenově nahození si puk na modré čáře našel JOHN KLINGBERG. Finský obránce hned vypálil a puk nikým netečovaný zapadl přesně pod horní tyčku Murrayho branky. Tomu navíc zakrývalo výhled několik hráčů včetně Faksy. Asistence: Miro Heiskanen.
    50:20 Patric HÖRNQVIST - 3:1
     
    50:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou o dvě branky a pro Dallas už začíná být situace vážná, zápas mu začíná utíkat. Od modré čáry se do puku opřel Dumoulin a kotouč ještě na cestě na branku tečoval zkušený švédský útočník PATRIC HÖRNQVIST. Asistence: Brian Dumoulin, Dominik Kahun.
    49:15 Faksa napálil tyčku!
     
    49:15
    Hosté mohli velice rychle vyrovnat na 2:2, ale měli smůlu, protože Radek Faksa po Pavelského pobídce jen rozezvučel tyčku!
    46:34 Kris LETANG - 2:1
     
    46:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    KRIS LETANG potvrzuje svou parádní formu v tomto zápase, prosazuje se a posílá Penguins do vedení! Zkušený obránce prokázal neskutečný klid a hlavně skvělou práci s pukem na hokejce. Se střelou nikam nespěchal, položil si obránce Stars a pak nekompromisně zakončil. Asistence: Dominik Simon.
     
    43:51
    Dva hráči Penguins jeli sami na Chudobina, ale gól z toho není! Sam Lafferty to vzal na sebe a nepřihrával. Zkusil zakončit bekhendem, ale Chudobin parádně zasáhl vyrážečkou.
     
    41:44
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Brandon Tanev – 2 min., hrubost).
    37:36 Jared MCCANN - 1:1
     
    37:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, domácím se konečně povedlo odčarovat Chudobinovo kouzlo. Musela přijít tečovaná střela, aby se to povedlo. Hörnqvist zpoza branky našel Petterssona. Ten vystřelil a jeho ránu šikovně za Chudobinova záda usměrnil JARED MCCANN. Asistence: Marcus Pettersson, Patric Hörnqvist.
     
    35:26
    Na druhé straně se parádně předvedl také Matt Murray, když parádně vychytal hvězdu Dallasu Tylera Seguina. Ten měl přitom před sebou poloodkrytou branku.
     
    30:20
    Matt Murray předvedl možná zatím svůj nejlepší dnešní zákrok, když betonem vyrazil nebezpečnou střelu Jasona Dickinsona.
     
    25:26
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Denis Gurjanov – 2 min., hákování).
    25:10 Roope HINTZ - 0:1
     
    25:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení, prosazují se z rychlého brejku. Benn ze středního pásma vyslal za obranu mladou hvězdu Stars ROOPEHO HINTZE. Ten svou šanci využil, překonal Murrayho střelou mezi betony. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
     
    17:40
    Mnohem větší šanci měl Jake Guentzel. Dostal se k puku po přihrávce Petterssona a byl před brankou sám. Ale ani on netrefil.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 38. McCann (M. Pettersson, Hörnqvist), 47. Letang (Simon), 51. Hörnqvist (Dumoulin, Kahun), 60. Letang (Hörnqvist, Guentzel) – 26. Hintz (Ja. Benn, J. Klingberg), 53. J. Klingberg (Heiskanen)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), Dumoulin (A), J. Schultz, M. Pettersson, Marino, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, McCann, Kahun – B. Tanev, Bluegers, Aston-Reese – Lafferty, Blandisi, A. Johnson.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Sekera, Fedun, Oleksiak – Radulov, Seguin (A), Dickinson – Perry, Hintz, Ja. Benn (C) – Pavelski, Faksa, Janmark – Gurjanov, Dowling, Cogliano.

    Rozhodčí: Furlatt, O’Halloran – Toomey, Mach
    bahis siteleri