Kunlun – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 5:3 (kon.) | Ufa – Kazaň 3:1 (kon.)
Jokerit – N.Novgorod 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
Severstal Čerepovec
Sobota 19.10.2019, 09:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Markus LJUNGH - 5:3
     
    59:15
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto. Domácí po vhazování v útočném pásmu předvedli povedenou kombinaci, MARKUS LJUNGH dostal přesnou přihrávku na pravou stranu a proti jeho střele zblízka se Podjapolskij nestihl přemístit. Asistence: Martin Bakoš, Denis Vicharev.
    54:06 Alexandr KONNOV - 4:3
     
    54:06
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté neuspěli a tak je domácí tým potrestal. Po pravé straně se do útočného pásma dostal ALEXANDR KONNOV, natlačil se přes obránce do zakončení a dloubnutím poslal puk pod břevno Podjapolského branky! Asistence: Alexandr Strelcov, Vasilij Strelcov.
    42:54 Denis VICHAREV - 3:3
     
    42:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Po chybě hostů v rozehrávce se puku chopil DENIS VICHAREV, dostal se před Podjapolského, udělal mu dlouhou kličku do bekhendu a po ledě zasunul za brankovou čáru – 3:3. Bez asistence.
    36:39 Martin BAKOŠ - 2:3
     
    36:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, Admiral snižuje na rozdíl jediné branky. Přihrávku do levého kruhu dostal MARTIN BAKOŠ, rychle si zpracoval a střelou na Podjapolského lapačku upravil na 2:3. Asistence: Denis Vicharev, Markus Ljungh.
    28:54 Adam LIŠKA - 1:3
     
    28:54
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového náskoku, když po rychlém přrchodu do útočného pásma přihrál Monachov z levého kruhu před branku, kde si sjel ADAM LIŠKA a ten lehkou tečí i sou bruslí srazil puk za Olkinuoru. Rozhodčí dlouho zkoumal video, zda v tom nebyl úmysl, ale poté gól definitivně uznal. Asistence: Sergej Monachov, Bogdan Jakimov.
    26:45 Ilja CHOCHLOV - 1:2
     
    26:45
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, když se po kombinaci dostal puk na modrou čáru, odkud napřáhl ILJA CHOCHLOV a jeho bomba se zastavila až v síti Olkinuorovy branky – 1:2. Asistence: German Gračjov, Jevgenij Lapenkov.
    07:19 Jurij TRUBAČJOV - 1:1
     
    07:19
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Akce ale pokračovala a Severstal se dočkal vyrovnání, když si na přihrávku zpoza branky najel JURIJ TRUBAČJOV a rychlým zakončením prostřelil Olkinuoru – 1:1. Asistence: Igor Geraskin, Makar Chabarov.
    02:40 Denis VICHAREV - 1:0
     
    02:40
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Další akce už ale skončila gólem a Vladivostok vede. Ljungh našel u tyčky číhajícího DENISE VICHAREVA a ten zblízka sklepl puk za přemisťujícího se Podjapolského. Přesilovka je využitá, Admiral vede 1:0. Asistence: Markus Ljungh, Martin Bakoš.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 3. Vicharev (Ljungh, Bakoš), 37. Bakoš (Vicharev, Ljungh), 43. Vicharev, 55. Konnov (A. Strelcov, V. Strelcov), 60. Ljungh (Bakoš, Vicharev) – 8. Trubačjov (Geraskin, Chabarov), 27. Chochlov (Gračjov, Lapenkov), 29. Liška (Monachov, Jakimov)


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, A. Osipov, Miščenko, Ďakov, Bobrjašov, Ostrovskij, Ibatullin – Bakoš, Ljungh, Vicharev (A) – V. Butuzov, J. Petrov (C), K. Voronin – A. Strelcov, V. Strelcov, Konnov – Dělnov, Mereskin (A), Lisin.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Chakimov) – N. Chlystov, Provolněv, Makejev, Kudako, Chabarov, Chochlov, Rogov – Liška, Jakimov (A), Monachov (A) – A. Alexejev, Morozov, Kodola – Geraskin, Trubačjov, Vovčenko (A) – Lapenkov, J. Bodrov, Gračjov – I. Zacharčuk.

    Rozhodčí: Bondar, Ravodin – Viljugin, Goljak

    Diváci: 3 943
    bahis siteleri