Montreal – Toronto 5:2 (kon.) | Tampa – Nashville 2:3 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 7:4 (kon.)
Boston – St. Louis 3:0 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 5:1 (kon.)
Colorado – Anaheim 2:5 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:1 (po pr.) | Edmonton – Florida 2:6 (kon.)
Detroit – St. Louis 4:5 (po pr.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 27.10.2019, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:53 Nick SUZUKI - 5:2
     
    51:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí jsou opět blíže k dnešnímu vítězství! Situaci 2 na 1 zakončoval po přihrávce NICK SUZUKI a nemýlil se. Asistence: Nate Thompson, Nick Cousins.
    47:40 Jonathan DROUIN - 4:2
     
    47:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! JONATHAN DROUIN využil chyby Barrieho na modré a pláchl sám na Hutchinsona, kterého rychlou střelou překonal. Bez asistence.
     
    40:07
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ihned na začátku třetí periody do vedení! JOEL ARMIA obral o puk Muzzina a následný samostatný únik zakončil s přehledem k tyči. Bez asistence.
    25:52 Andreas JOHNSSON - 2:2
     
    25:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají skóre! Po spletité situaci před bránou se puk odrazil od brusle ANDREASE JOHNSSONA přímo za záda bezmocného Careyho Price. Asistence: Auston Matthews, Morgan Rielly.
    19:44 Jake MUZZIN - 2:1
     
    19:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě na konci třetiny snižují! Mitchell Marner našel najetého JAKEA MUZZINA, který pálil z první k tyči. Carey Price se sice snažil přesunout, ale nestihl se k tyči dostat včas. Asistence: Mitchell Marner, Ilja Michejev.
     
    12:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí už jdou do dvoubrankového vedení! V obranném pásmu získal puk Joel Armia, který vyslal do samostatného úniku JONATHANA DROUINA, který kličkou a následnou střelou mezi betony překonal Hutchinsona. Asistence: Joel Armia.
    07:43 Brendan GALLAGHER - 1:0
     
    07:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Tomáš Tatar šikovně posunul před bránu, kde čekal připravený BRENDAN GALLAGHER, který nadvakrát Hutchinsona překonal. Asistence: Tomáš Tatar, Mike Reilly.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 8. Gallagher (Tatar, Reilly), 13. Drouin (Armia), 41. Armia, 48. Drouin, 52. Suzuki (N. Thompson, Cousins) – 20. Muzzin (Marner, I. Michejev), 26. A. Johnsson (Matthews, Rielly)


    Montreal Canadiens: Price (Kinkaid) – Mete, S. Weber (C), Reilly, Petry, Chiarot, C. Fleury – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Drouin, Domi, Armia – Byron (A), Kotkaniemi, Lehkonen – Cousins, N. Thompson, Suzuki.
    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Andersen) – Ceci, Rielly (A), Muzzin, Holl, Gravel, Barrie – A. Johnsson, Matthews (A), W. Nylander – I. Michejev, Kerfoot, Marner (A) – Moore, Spezza, Kapanen – Timashov, N. Shore, F. Gauthier.

    Rozhodčí: StPierre, Rooney – Alphonso, Kovachik
    bahis siteleri