Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:2 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Kralupy n. Vltavou 6:0 (kon.)
Šumperk – Přerov 3:4 (kon.) | Litomyšl – Havířov 6:5 (po s.n.) | Písek – Kobra 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
HCM Warriors Brno
Neděle 27.10.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    59:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Brankář Kašpar na střídačce moc dlouho nezůstal. Už po šesti sekundách brněnské hry v šesti se ze středního pásma trefil do prázdné brány DANIEL KLÍMEK. Asistence: Stanislav Kunst.
     
    58:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Minutu a třináct sekund před koncem základní hrací doby si kotouč vyměnilo vsetínské duo Michael Vavřík – Daniel Klímek, a nakonec v mezikruží přenechali kotouč obránci PATRIKU ZEMANOVI, který se napřáhl a prudkou ránou prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Daniel Klímek, Michael Vavřík.
     
    32:14
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Nyní už je však opět vyrovnáno. V předbrankovém prostoru našel Tadeáš Del Favero puk pro DANIELA KAVICKÉHO, který po nápřahu v mezikruží trefil volné místo u levé tyče. Tkadlec měl přes clonícího Del Favera snížený výhled a lapačkou nestihl zakročit včas. Asistence: Tadeáš Del Favero.
     
    16:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu se vyplatila práce v předbrankovém prostoru a také svižná kombinace, kterou se domácí prezentují už od začátku zápasu. Všichni hráči byli natlačení v prostoru mezi kruhy, kde si puk našel VOJTĚCH PERNICKÝ a dopravil jej za Kašparova záda. Asistence: Jan Vašenka, Tadeáš Pospíšil.
     
    05:26
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Hosté také využívají své přesilové hry a srovnávají stav utkání. Střelu Alexe Mudrycha z vrcholu pravého kruhu tečoval od levé tyčky nad Tkadlecovo pravé rameno TADEÁŠ DEL FAVERO. Asistence: Alex Mudrych, Tomáš Sedláček.
     
    04:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vašenka se nevzdal, i když jeho ránu před sebe místo gólmana Kašpara vytěsnil obránce Rašovský, který svého brankáře v těžké situaci zastoupil. Kotouč se dostal k Tomáši Frimelovi a také RICHARDU LISSOVI, který si sjel do mezikruží a poslal puk okolo ležícího gólmana k levé tyčce. Asistence: Tomáš Frimel, Vojtěch Pernický.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Liss (Frimel, Pernický), 17. Pernický (Vašenka, Pospíšil), 59. Zeman (Klímek, Vavřík), 59. Klímek (Kunst) – 6. Del Favero (Mudrych, Sedláček), 33. Kavický (Del Favero)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Málek) – Pernický, Zeman, Holáň, Liss, Kunst – Pospíšil, Hilšer, Holba, Vrána, Hrnčíř, Klímek, Vašenka, Vavřík, Frimel.
    HCM Warriors Brno: Kašpar (Vystavěl) – T. Sedláček, Klimeš, Mahdal, Staněk, Rašovský, Orsech – Holotík, Karpíšek, Marčík, Bocián, Vysloužil, Del Favero, Kavický, Mudrych, Hrstka, Ludvík, Antoňů.

    Rozhodčí: Škach – Poláček, Blažek
    bahis siteleri