Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 5:4 (3:1 po s.n.) | HC Slovan – Trenčín 5:3 (kon.) | Detva – MAC Budapešť 3:2 (po pr.)
Poprad – Michalovce 2:0 (kon.) | Miskolc – Nitra 2:1 (po pr.) | Košice – Banská Bystrica 2:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 27.10.2019, 16:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:48
    Trenčín dal gól!
    Brust po akcii hostí puk vyrazil späť do hry, Mikyska spoza bránky nabil na ľavý kruh RÓBERTOVI DŽUGANOVI, ktorý pohotovo prestrelil Brusta v bránke domácich. Asistencie: Josef Mikyska a Marek Valach.
     
    45:48
    Slovan Bratislava dal gól!
    MICHAL SERSEN sa na ľavej strane pri kruhu oprel do puku a Valentovi sa puk zatrepotal v sieti. Asistencie: Radovan Puliš a Eduard ŠEdivý.
     
    35:39
    Trenčín dal gól!
    Z pravej strany puk pred bránku poslal BRANDON ALDERSON a na ľavej strane pri bránkovisku našiel korčuľu Jendeka, ktorý nešťastne puk poslal do bránky domácich. Asistencia: Marek Valach.
     
    32:47
    Slovan Bratislava dal gól!
    Jendek priviezol puk do bránkoviska, Valent ho nemal pod kontrolou a aj keď tam bol kontakt Jendeka s brankárom, RADOVAN PULIŠ poslal puk do siete hostí. Gól odobril aj videorozhodca zápasu. Asistencie: Dominik Jendek a Tomáš Matoušek.
     
    27:26
    Slovan Bratislava dal gól!
    Chyba v rozohrávke vojakov, puk zachytil MARTIN ŠTAJNOCH a Slovan bol razom v prečíslení tri na nula. Martin vystrelil z vnútornej strany pravého kruhu a prestrelil okolo vyrážačky Valenta v bránke hostí.
     
    09:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    Brejk belasých, krásna akcia, Zigo najskôr poslal puk na pravý kruh Abdulovi, ktorý ho potiahol až pred Valenta, no neulakomil sa na strelu, puk poslal vľavo do voľného priestoru a TOMÁŠ ZIGO sa zapísal do listiny strelcov. Asistencia: Jindřich Abdul.
     
    03:50
    Trenčín dal gól!
    Trenčín vyrobil akciu na konci ktorej z otočky z ostrého uhla vystrelil PETER SOJČÍK, ktorý našiel rýchlu odpoveď na gól domácich. Asistencie: Josef Mikyska a Ľubomír Štach.
     
    03:35
    Slovan Bratislava dal gól!
    Zigo z pravej strany priviezol puk pred bránkovisko a vystrelil, Valent puk vyrazil pred seba a TOMÁŠ MATOUŠEK puk poslal za jeho chrbát. Asistencie: Tomáš Zigo a Eduard Šedivý.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 4. Matoušek (Zigo, Šedivý), 9. Zigo (Abdul), 28. Štajnoch, 33. Puliš (Jendek, Matoušek), 46. Sersen (Puliš, Šedivý) – 4. Sojčík (Mikyska, Štach), 36. Alderson (Valach), 52. Džugan (Mikyska, Valach)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Hudec – Bondra, Zigo, Abdul – Jendek, Puliš, Matoušek – Žitný, Kukumberg (A), Sloboda – Miklík, Urbánek, Pance
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Tomek) – Rajnoha, McCormack, Štach, Sládok, Starosta, Stacha, Dužek – Sojčík (A), Mikyska, Alderson – Hegyi, Sádecký (A), Valach – Bartovič (C), Švec, Hlinka – Džugan, Ferényi, Chromiak – Luhový

    Rozhodčí: Novák, Müllner – Gegáň, D. Konc ml.

    Diváci: 5.280
    bahis siteleri