S. Makedonie – Arménie 2:1 (kon.) | Ázerbájdžán – Lucembursko 1:2 (kon.) | Kypr – Černá Hora 0:2 (kon.)
Estonsko – Gruzie 0:1 (kon.)
konec
Estonsko
0:1 (0:1)
Gruzie
Sobota 05.09.2020, 18:00 • A. Le Coq Arena, Tallinn (Estonsko) • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Uf, noha hostujícího kapitána byla příliš vysoko a kopačka zasáhla domácích hráče do hlavy! Džaba Kankava (Gruzie) si také prohlídl žlutý kartónek.
     
    90+2
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Chviča Kvaracchelia, přichází Giorgi Aburžania.
     
    90+1
    Centr letěl do nebezpečného prostoru, kde vznikla nepřehledná situace, které se účastnili Frank Liivak a brankář Giorgi Loria. Balon propadl a slabou střelu do soupeře ještě vyslal Taijo Teniste.
     
    86
    Střídání v týmu Estonsko: ze hřiště odchází Konstantin Vassiljev, přichází Mihkel Ainsalu.
     
    78
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Giorgi Čakvetadze, přichází Giorgi Kvilitaja.
     
    70
    Střídání v týmu Estonsko: ze hřiště odchází Georgi Tunjov, přichází Frank Liivak.
    Střídání v týmu Estonsko: ze hřiště odchází Sergej Zenjov, přichází Henri Anier.
     
    68
    Střídání v týmu Gruzie: ze hřiště odchází Nika Kačarava, přichází Saba Lobžanidze.
     
    67
    Uf! Pokud by se na stadionu nacházeli diváci, na tribunách by to zahučelo! Z levé strany do šestnáctky vnikl Žambul Žighauri, jenž poslal před branku střílený centr. Nika Kačarava na balon jen těsně nedosáhl a to bylo také vše, co nám dnes předvedl.
     
    53
    Hlavní sudí znovu sahá do kapsičky a žlutou kartu si prohlédl také Henrik Ojamaa (Estonsko). Teď místo fotbalu sledujeme spíše karetní vystoupení.
     
    52
    Hra se začíná přiostřovat! Nika Kačarava (Gruzie) šel do vzdušného souboje, v němž trefil soupeře loktem. Hlavní rozhodčí neměl jinou možnost, než vytáhnout žlutou kartu.
     
    51
    Při detailním záběru na hráče je vidět, že v Tallinnu hustě prší! Dalším potrestaným hráčem je Karol Mets (Estonsko), který šel do rizika a ve skluzu trefil soupeře.
    32. Nika KAČARAVA - 0:1
     
    32
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Za svou aktivitu si Gruzie úvodní branku opravdu zasloužila a nyní se jí bude hrát o něco lépe! Z pravé strany odcentroval Chviča Kvaracchelia, jehož pas mířil před branku. Ve skvělém náběhu se nacházel NIKA KAČARAVA, jehož hlavička zapadla přesně k zadní tyči. Asistence: Chviča Kvaracchelia.
     
    28
    Prvním potrestaným hráčem je domácí Sergej Zenjov (Estonsko), který při útočné akci ztratil balon a následně podrazil soupeře. Rozhodčí neváhal ani chvíli a vytáhl žlutou kartu.
     
    27
    Další výraznou situaci zaznamenala Gruzie! Technickou střelou zpoza vápna vyslal Chviča Kvaracchelia, který chtěl trefit levou šibenici branky. Přesto zamířil jen vedle branky a proto schoval tvář do dlaní.
    24. Giorgi Čakvetadze (GRU)
     
    24
    Gruzie vnikla do pokutového území po levé straně, následně přihrávka mířila těsně za šestnáctku, odkud vypálil Giorgi Čakvetadze. Jeho pokus pak proletěl asi metr vedle levé tyče, Karl Jakob Hein bude odkopávat od branky.

    Michal Luxa

    Branky: 32. Kačarava (Kvaracchelia)

    Karty:   28. Zenjov (EST), 51. Mets (EST), 53. Henrik Ojamaa (EST) – 52. Kačarava (GRU), 90+4. Kankava (GRU)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:13.
    Estonsko: Hein – Teniste, Mets, Tamm, Järvelaid – Henrik Ojamaa, Tunjov (70. Liivak), Vassiljev (C) (86. Ainsalu), Kreida, Käit – Zenjov (70. Anier).
    Náhradníci: Kotenko, Pechter – Kuusk, Antonov, Anier, Siňavskij, Liivak, Sappinen, Roosnupp, Kallaste, Ainsalu, Baranov.

    Gruzie: G. Loria – Kakabadze, S. Kvěrkvelija, Kvaracchelia (90+2. Aburžania), Chočolava – Kankava (C), Kvekveskiri – Žighauri, Čakvetadze (78. Kvilitaja), Okriašvili – Kačarava (68. Lobžanidze).
    Náhradníci: Makaridze, Kupatadze – Daušvili, Grigalava, Kvilitaja, Mali, Aburžania, Kobouri, Šengelia, Davitašvili, Lobžanidze.

    Rozhodčí: Donatas Rumšas, Aleksandr Radius, Dovydas Sužiedėlis (všichni Litva)
    bahis siteleri