Vyškov – Zlínsko 3:1 (kon.) | FKM Vysočina Jihlava – Kroměříž 1:2 (kon.) | Rosice – Uničov 1:1 (kon.)
Uh. Brod – Znojmo 3:2 (kon.) | Vrchovina – Ostrava B 3:2 (kon.)
konec
MFK Vyškov
3:1 (1:1)
FC Zlínsko
Sobota 03.10.2020, 10:15 • Stadion za Parkem (Vyškov) • Moravskoslezská fotbalová liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího utkání z MSFL, na viděnou. (12:08:27)
     
    Je konec. Rozhodčí nenastavil ani minutu a rovnou tak ukončil tento zápas. Vyškov nakonec vítězí, a to poměrem 3:1. I přesto, že se Otrokovice dostali do vedení, tak tlak domácích nedokázali ubránit. Ve druhém poločase nadešla nejdříve penalta, kterou ale Ondřej Vintr neproměnil. Pár minut na to se již domácí radovali, a to po gólu Oleksandra Pernatskyie. Poslední třetí gól vsítil kapitán Michal Klesa, jenž byl zvolen hráčem utkání. I hosté však měli v druhém poločase pár šancí, ty buď však ale likvidoval Sova, nebo putovaly mimo. Vyškovští tedy putují na první pozici, zatímco Otrokovice spadly o jednu příčku na 8. místo.
     
    90+0
    Konec zápasu.
     
    89
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Vintr, přichází Murányi.
     
    87
    Otrokovice zahrávali ještě rohový kop, jenž směřoval do středu vápna, o vše se tam ale postaral brankář Sova.
     
    86
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Jambor, přichází John.
     
    84
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali! Vše začalo střelou z kopačky čerstvého Nieslanika, kterou brankář Gröger pouze vyrazil. Díky tomu se míče na hranici malého vápna zmocnil MICHAL KLESA, jenž prostřelil brankáře z poměrně velké úhlu.
     
    83
    Na středu hřiště nastal další faul ze strany Otrokovic. Vyškov bude mít k dispozici volný kop.
     
    82
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Kiška, přichází Dekleva.
     
    81
    Přímý kop na sebe vzal kapitán Adam Jasenský, jenž zkusil střelu přímo, akorát mířil nad.
     
    80
    Martin Schlehr bojoval v brankovišti Vyškova, jenže ani z velké blízkosti se mu nepodařilo přes obranu Vyškova zakončit. Mrzet ho to však moc nemusí, neboť jeho tým bude zahrávat přímý kop z cca 20 metrů!
     
    79
    Tak jsem to nejspíše zakřikl, do hry nakonec přichází Nieslanik, místo střelce vyrovnávací branky Pavla Simra.
     
    78
    Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Simr, přichází Nieslanik.
     
    77
    Domácí si se střídáním dávají poměrně na čas. Přeci jen mají na střídačce jen 4 hráče i s brankářem. Uvidíme, kdy se trenér Trousil pro tento krok rozhodne.
     
    76
    Štěpán Přikryl dokázal nacentrovat z levé strany, ovšem nikdo ze spoluhráčů se mu v šestnáctce nenabídl, domácí ho tak odvrátili zpět.
     
    75
    Dittmer se pokoušel projít přes dva hráče Otrokovic, ti mu však vystavili poměrně slušnou stopku a k míči se tak vrací hosté.
     
    74
    Nepadne. Michal Klesa tentokrát nezakončoval rovnou na branku a zkoušel tak centr do chumlu, ten mu však nevyšel neboť do toho dal příliš velkou razanci.
     
    72
    Jan Koňařík fauloval na hranici brankoviště, Vyškov tak bude mít velkou příležitost z přímého kopu. Padne branka?
     
    70
    Vyškovu se nakonec podařilo vstřelit branku a byl to i právě Michal Klesa, ovšem jeho radost mu ihned zkazil pomezní sudí svým praporkem.
     
    69
    Ani teď to není třetí branka Vyškova! Daniel Jambor v brankovišti dokázal sklepnout balón pro Michala Klesu, který následně položil brankáře a i dokonce ho o obešel. Nakonec ale netrefil doslova prázdnou branku a jeho druhý gól tak stále létá v oblacích.
     
    67
    Druhý poločase se mi zdá zatím o něco více klidnější, než poločas první. Sice jsme byli svědky pokutového kopu a gólu, i přesto se mi zdálo, že první poločas zatím nabídl více šancí.
     
    66
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Pančochář, přichází Minář.
     
    65
    Znovu v akci Pavel Simr, jenž mohl tečovat zajímavý centrovaný míč do malého vápna, ale obránce který ho atakoval mu nedal žádný prostor.
     
    64
    Není to 3:1! K míči se dostal Daniel Jambor, jenž zkusil štěstí zpoza vápna, brankář Gröger ho však vychytal. Do odražené střely z velké blízkosti se opřel Pavel Simr, ale takřka prázdnou branku netrefil.
     
    63
    Pavel Simr bojoval středu hřiště, tam ho však jeden z hostujících hráčů fauloval a uvidíme tak volný kop Vyškova.
     
    61
    I Otrokovice zahrávali přímý kop na polovině soupeře, ti už však bez jakékoliv střely. Míč totiž rovnou ze vzduchu sbíral brankář Sova.
     
    60
    Obrana Otrokovic nechala úplně volně zakončit Davida Moučku a musím říct, že mají štěstí, že jeho pokus putoval pouze kolem tyče.
     
    59
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Vašulka, přichází F. Přikryl.
     
    58
    Vyškov měl k dispozici další přímý kop, který tentokrát Klesa přenechal Adamu Dittmerovi, jenž zkusil střelu přímo na bránu. Ta ale putovala těsně vedle.
     
    57
    Michal Klesa proběhl těsně před branami šestnáctky mezi dvě hráči Otrokovic, na toho třetího již však nevyzrál, pro svůj tým však vybojoval přímý kop.
     
    56
    Vyškovští přeci jen dokázali utkání otočit na svoji stranu, i přesto že nedali pokutový kop. Uvidíme, zda se dočkáme nějaké odpovědi Otrokovic.
     
    54
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Vychodil, přichází Š. Přikyl.
    53. PERNATSKYI - 2:1
     
    53
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí zahrávali rohový kop, jenž putoval na zadní tyč, kde si nejvýše vyskočil OLEKSANDR PERNATSKYI, jenž nedal brankář mnoho šancí.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Pančochář (FC Viktoria Otrokovice).
     
    51
    Po pokutovém kopu měli domácí další šanci pomocí centr, ale veškeré dorážky putovaly pouze nad.
     
    50
    Není to gól! Vyškov mohl otočit skóre z pokutového kopu, který na sebe vzal Ondřej Vintr. Jeho kop směřoval k pravé tyči, tu stranu zvolil však i brankář Gröger, který je hrdinou.
     
    49
    Byla nařízena penalta pro Vyškov!
     
    48
    Do vápna nejdříve putoval centr z pravé strany, o ten se odkopem postaral Markovič. Za pár sekund však přilétl do brankoviště další centr, kde si na hlavičku vyskakoval David Moučka, jeho pokus ale putoval nad.
     
    47
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Fiala, přichází Koňařík.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:15.
     
    Rozhodčí nenastavil ani minutu a rovnou tak ukončil první poločas. Téměř po celou dobu jsme mohli sledovat šance a střely domácího týmu, ani jedna však za záda Grögera neprošla. Dopředu se samozřejmě tlačili i hosté, ale většinou jen z protiútoků. Jeden takový nastal v 43. minutě, když z levé strany centroval Martin Vašulka, kde se následně míče zmocnil Martin Schlehr a pohotovou ranou k tyči nedal brankáři šanci. Vedení Otrokovicím moc dlouho nevydrželo, neboť v 45. minutě po hlavičce Pavla Simra bylo ihned vyrovnáno. Uvidíme, jak dopadne druhý poločas.
     
    45+0
    První poločas skončil.
    45. SIMR - 1:1
     
    45
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlovka! Domácí si po inkasované brance ihned vybojovali rohový kop, jenž putoval přesně na hlavičku PAVLA SIMRA, který z velké blízkosti nedal brankáři šanci.
    43. SCHLEHR - 0:1
     
    43
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    No to je překvapení! Hosté využili rychlý protiútok po levé straně. Do brankoviště centroval Martin Vašulka, kde míč následně přebral MARTIN SCHLEHR, jenž zpoza vápna nádherně uklidnil míč k tyči.
     
    42
    Domácí stále drží míč na kopačkách, zatímco hosté se mohou jen bránit a zkusit nějaký ten protiútok. Už mi jich začíná být trochu líto.
     
    41
    Domácí zahrávali po faulu na polovině hostů přímý kop, jenž byl zahrán rovnou na branku, ale Klesův pokus letěl mimo.
     
    40
    Domácí tomu nebyli daleko! Michal Klesa v boji s Markovičem dokázal nakonec odcentrovat, a to na zadní tyč, kde hlavičkoval postrach obránců Pavel Simr, ovšem jeho pokus putoval nad.
     
    39
    Pomalu, ale jistě se nám blíží konec prvního poločasu. Uvidíme, zda se dočkáme nějaké branky, nebo již skóre zůstane nedotčené.
     
    38
    Michal Klesa mířil svůj centr na zadní tyč, kam si mu velmi dobře nabíhal mladý Daniel Jambor, jeden z obránců byl však vyšší a situaci pohlídal.
     
    37
    Tři minuty utekly jako voda a hra se nám konečně uklidnila. Dopředu se tam hlavně hnali hosté, akce ale ztroskotala na finální přihrávce.
     
    34
    Roh se sice do brankoviště dostal, ale obrana Otrokovic měla všechny hráče v bílém dobře pohlídané a situaci tak v klidu ubránili.
     
    33
    Otrokovice faulovaly na vlastní polovině, domácí tak měli k dispozici volný kop, který ale okamžitě z brankoviště na roh odvrátil Markovič.
     
    32
    Vyškovští to zkusili po pravé straně, kde ale vyčkával obránce Michal Malý, který na Karla Jaroše nejdříve vyzrál, na podruhé už však ne. Následné zakončení ale putovalo nad.
     
    31
    Posléze si domácí vybojovali další rohový kop u kterého byl znovu Martin Sedlo, ale jak už to v dnešním utkání bývá, mířil vedle.
     
    30
    S rohovými kopy se nám trošku roztrhl pytel. Nyní ho zahrávali opět domácí a opět z toho byla málem branka. Na hlavičku si tam z ničeho nic seběhl Martin Sedlo, který ani tentokrát branku přesně netrefil.
     
    29
    Rohový kop putoval na přední tyč, kde se zajímavé hlavičky tlačil Filip Markovič, jeho pokus ale mezi tři tyče nezavítal.
     
    28
    Vyškovští nevyužili tutovku, teď jsou tak na řadě Otrokovice. Nyní totiž budou zahrávat rohový kop.
     
    26
    Není to gól! Po rohovém kopu nastal v brankovišti Otrokovic menší rozruch. Do rány se tam tlačil Karel Jaroš, ovšem jeho pokus dokázal těsně před brankáře tečovat Martin Sedlo, s tím si ale brankář Gröger poradil. Ihned potom dorážel Sedlo zpoza malého vápna, jenže jeho pokus letěl nad.
     
    25
    Vyškovští stále pokračují v tlaku na hostující branku. Nyní si totiž vybojovali další rohový kop.
     
    23
    Rohový kop nám nic velkého nepřinesl, neboť byl příliš přetažený.
     
    22
    Po menší odmlce se domácí znovu dostali do útoku, a to jak jinak než pomocí centru. Simrův centr z levé strany byl však tečovaný, budeme tak svědky prvního rohového kopu.
     
    21
    Martin Vašulka centroval na volného Martina Schlehra, jenže tomu se nepodařilo nadvakrát zakončit a nadějná situace Otrokovic tak skončila.
     
    19
    Balón pronikl až do brankoviště, kam se na hlavičku tlačil hostující Tomáš Mlýnek, ovšem brankář Sova byl pohotovější a situaci uklidnil.
     
    18
    Vyškovští faulovali na své polovině, Otrokovice tak budou zahrávat volný kop.
     
    17
    Dopředu se po delší době tlačili hosté, a to pomocí dlouhého centru za obranu, jenže na ten si nikdo z hráčů v červeném nenaběhl, jelikož byl přetažený.
     
    16
    O další centrovaný míč se znovu pokoušeli domácí, obrana Otrokovic však celou situaci přečetla.
     
    15
    Otrokovice jako kdyby nevěděly kde jim nohy stojí. Domácí to tentokrát zkusili z pravé strany, ale centr brankovištěm pouze prolétl.
     
    14
    A další zajímavá šance! Michal Klesa posunul míč až do šestnáctky hostů, kam měl namířeno i Ondřej Vintr, jeho pokus patičkou též směřoval mimo tři tyče.
     
    13
    Na polovině domácích nadešel útočný faul ze strany Otrokovic. Vyškov tak bude mít k dispozici volný kop.
     
    12
    David Moučka našel přesnou přihrávkou za obranu Karla Jaroše, jenž mohl zakončovat zcela sám, jeho radost mu ale zkazil pomezní sudí svým praporkem!
     
    10
    Domácí mají velký tlak! Nyní byl k vidění centr z levé strany, na který si nabíhal Pavel Simr a dokázal dokonce i zakončit. I zde však pokus putoval vedle.
     
    9
    Moc dlouho se na polovině Vyškova neudrželi! Na středu hřiště nadešla ztráta, díky které Jambor posunul svým pasem Ondřeje Vintra, jenž měl před sebou pouze brankáře, ale jeho pozemní pokus k tyči směřoval jen vedle.
     
    8
    Otrokovice tak přebírají míč na své kopačky a nyní mohou zaútočit i oni.
     
    7
    Vyškov v první velké šanci! Do brankoviště přilétl přesný centr na Jambora, jenž nejdříve nepřesně hlavičkoval. Do dorážky se tam z poměrně velké blízkosti tlačil Klesa, ovšem jeho rána brankáře Grögera nepřekonala.
     
    5
    Do brankoviště nahlédly i Otrokovice. Na lehký centr do středu vápna si tam sbíhal Jiří Kiška, ale i zde byla lepší obrana.
     
    4
    Vyškovští se tentokrát dostali až do brankoviště, kde se mladý Jambor snažil protáhnout centr až na zadní tyč, ovšem i tentokrát úřadovala obrana hostů.
     
    3
    Pavel Simr hledal svým pasem na hranici vápna Michala Klesu, ovšem jeden z hostujících hráčů myšlenku včas překazil.
     
    2
    První útok se vyškovským nijak zásadně nepovedl, neboť míč následně přebrala s klidem obrana, konkrétně Filip Markovič.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali domácí hráči, kteří zvolili klidnou přihrávku do obrany, odkud povedou své první tažení do útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů ji přicházejí na hřiště. Domácí nastupují v bílých dresech, zatímco hosté v dresech červených.
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Vyškov: Sova – Sedlo, Pernatskyi, Jaroš, Moučka, Klesa (C), Simr, Beňa, Dittmer, Jambor, Vintr
    Náhradníci: Nešetřil – Murányi, John, Nieslanik

    FC Viktoria Otrokovice: Gröger – Malý, Fiala, Markovič, Vychodil, Jasenský (C), Schlehr, Kiška, Vašulka, Mlýnek, Pančochář
    Náhradníci: Semanko – Koňařík, Minář, Bahounek, Dekleva, Š. Přikryl, F. Přikryl

    Rozhodčí: P. Líkař – M. Pfeifer, J. Rosický.
     
    Vzájemná utkání

    9.8.2019 – Otrokovice – Vyškov 0:0
    13.4.2019 – Vyškov – Otrokovice 2:1
    31.8.2018 – Otrokovice – Vyškov 1:1
    14.8.2018 – Otrokovice – Vyškov 1:5
    28.4.2018 – Vyškov – Otrokovice 0:0
     
    FC Viktoria Otrokovice se nachází na 7. místě s 15 body. Jak jsem již zmiňoval, Otrokovice ztrácí na 3. Vyškov pouhé dva body, tudíž dnešní utkání bude poměrně vyrovnané, ačkoliv tomu kurzy moc nenapovídají. Otrokovice se pyšní dobrou formou. Poslední tří ligové zápasy totiž vyhráli a inkasovali v nich pouhé dva góly a deset jich vstřelili. Hosté do Vyškova přijedou velmi nabuzení a určitě se budou chtít poprat o cenné tři body a výrazně se posunout v tabulce.
     
    MFK Vyškov se nachází na 3. místě s 17 body. Na první příčku ztrácí pouhé dva body, kde se momentálně drží Petřkovice, která však mají o dva zápasy více jak právě Vyškov. Domácí dnes budou favorité, i přesto že je čekají Otrokovice, které jsou sice na 7. místě, ale na Vyškov ztrácí jen dva body. Vyškov měl pár dní odmlku, neboť poslední zápas odehrál 19.9. proti Velmezu. Utkání skončilo hladkou výhrou 2:0. Co se týče vzájemných utkání, tak poslední zápas mezi Vyškovem a Otrokovicemi skončil 0:0. Uvidíme, jak tomu bude dnes.
     
    Dobrý den všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes se podíváme na 9. Kolo MSFL, a to konkrétně na MFK Vyškov – FC Viktoria Otrokovice. Favoritem budou domácí fotbalisté, kteří mohou opět zaútočit na první příčku. I hosté se však budou snažit překvapit a utkání vyhrát. Výkop je stanoven na 10:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Gerard Filip

    Branky: 45. Simr, 53. Pernatskyi, 84. Klesa – 43. Schlehr

    Karty:   52. Pančochář (OTR)

    Neproměněná penalta: 50. Vintr (VKV), brankář Gröger zneškodnil


    MFK Vyškov: Sova – Sedlo, Pernatskyi, Jaroš, Moučka, Klesa (C), Simr (78. Nieslanik), Beňa, Dittmer, Jambor (86. John), Vintr (89. Murányi)
    Náhradníci: Nešetřil – Murányi, John, Nieslanik

    FC Zlínsko: Gröger – Malý, Fiala (47. Koňařík), Markovič, Vychodil (54. Š. Přikryl), Jasenský (C), Schlehr, Kiška (82. Dekleva), Vašulka (59. F. Přikryl), Mlýnek, Pančochář (66. Minář)
    Náhradníci: Semanko – Koňařík, Minář, Bahounek, Dekleva, Š. Přikryl, F. Přikryl

    Rozhodčí: P. Líkař – M. Pfeifer, J. Rosický

    Diváci: 200
    bahis siteleri