Žilina – Dunajská Streda 4:1 (kon.) | Ružomberok – Zlaté Moravce 2:1 (kon.) | Sereď – Michalovce 1:1 (kon.)
Trnava – Nitra 0:2 (kon.)
konec
MFK Ružomberok
2:1 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 03.10.2020, 19:00 • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Niké liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:52:23)
     
    Je konec! Z vítězství v dnešním zápase se raduje Ružomberok, jenž tak bere tři body do tabulky. Domácí se dostali do dvougólového vedení, když se prudkou ranou pod břevno prosadil Matúš Kmeť. De facto konečnou pro snahu na srovnání dal svým spoluhráčům Anton Sloboda, jenž se nechal vyloučit po druhé žluté. Přesto se zlaté Moravce v samém závěru dočkaly alespoň snížení. Peter Čögley poslal míč před bránu, kde si ho někdo z domácích srazil do sítě,
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zlaté Moravce daly gól! Hosté se přece jen prosazují, přestože hrají v deseti! PETER ČÖGLEY posílal balón před branku, kde si ho do vlastní sítě srazil buď gólman, anebo jeden z obránců!
     
    90+1
    Ružomberok ještě zkusil jeden nižší centr do šestnáctky, ale k tomu měl nejblíže hostující gólman. Ten následně balón odkopl daleko dopředu.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    Lukáš Kojnok byl hodně zklamaný, že na něj nešla přihrávka do strany! Byl by totiž sám na hranici vápna. Poté by mohl volit střelu nebo také postup na gólmana!
     
    88
    Žlutou kartu dostává Jozef Menich (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble).
     
    87
    Domácí fotbalisté už si mezi sebou jen přihrávají, hlavně okolo poloviny hřiště. Dnes získají tři body a rozhodně se směrem dopředu už nemusí snažit.
     
    86
    Fotbalisté v oranžovém přesto kombinují nedaleko šestnáctky. Nakonec jsme viděli střelu na bránu k tyči, ale hostující gólman byl na zemi včas.
     
    85
    Adrián Chovan byl naháněn jedním ze soupeřů, přesto si zaběhl s míčem skrze šíři velkého vápna. Následně balón daleko odkopl, takže to zvládl.
     
    84
    Jenže tyto akce Zlatých Moravcí nejsou vůbec nebezpečné a domácí se brání naprosto v pohodě. Dnes je o vítězi zápasu už nějakou dobu rozhodnuto.
     
    83
    Alexandros Kyziridis a Tomáš Ďubek si nahrávali okolo poloviny hřiště. Pak na sebe vzal zodpovědnost kapitán hostí, který dlouhým pasem vybídl spoluhráče.
     
    82
    Jenže stačil jeden nepřesný pas a bylo po šanci. Ružomberok však svůj atak také unáhlil, jelikož dlouhá přihrávka skončila v náručích Adriána Chovana.
     
    81
    Zlaté Moravce se ještě snaží sympaticky něco vymyslet, ovšem v deseti lidech jim to dopředu moc nejde. Přesto vybojovali alespoň rozehrávku.
     
    80
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Matej Madleňák, přichází Tihomir Kostadinov.

    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Matej Kochan, přichází Lukáš Kojnok.
     
    79
    Alexandros Kyziridis nyní podklouzl, což byla poměrně škoda. Ještě se spoluhráčem se hnali do zajímavé akce, ovšem podklouznutí všechno zhatilo.
     
    77
    Po několika odrazech se o zakončení chtěl postarat Denis Duga, jenže ten při střele upadl, takže neměla takovou razanci, navíc trefila jednoho ze soupeřů.
     
    76
    Hostující záložník naznačil rozehrávku při standardní situaci. Sudí následně přerušil hru a ještě hráčům domlouval. S rozehrávkou si tak budeme muset počkat.

    Denisa Józsová

    Branky: 35. Almási, 47. Kmeť – 90+2. Čögley

    Karty:   52. Madleňák (RUZ), 64. Čurma (RUZ) – 34. Sloboda (ZMO), 39. Duga (ZMO), 65. Ďubek (ZMO), 88. Menich (ZMO)   59. Sloboda (ZMO)


    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Maslo (C), Mrva – Kmeť, Takáč, Kochan (80. Kojnok), Múdry (62. Filinský), Madleňák (80. Kostadinov) – Almási, Gerec (73. Regáli).
    Náhradníci: Krajčirík – Regáli, Boďa, Kostadinov, Filinský, Kojnok, Holub.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Menich, Moško, Chren – Hrnčár, Sloboda, Duga, Kovaľ (65. Kyziridis) – Ďubek (C) – Balaj.
    Náhradníci: Lukáč – Tóth, Grozdanovski, Tkáč, Orávik, Kyziridis, Šmatlák.
    bahis siteleri