Nitra – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 1:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 5:4 (po pr.)
Poprad – Košice 3:0 (kon.) | Miskolc – Michalovce 1:2 (kon.) | HC Slovan – Trenčín 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
HC Košice
sk Pondělí 28.12.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Marcel Haščák sa trošičku nechal rozhodiť po súboji s Marekom Baránkom. Doviedli to do rohu klziska, Marek Baránek napokon dostáva dve minúty za držanie.
     
    56:14
    Košice majú azda jednu z posledných možností, ako ešte zvrátiť duel. Adam Drgoň dostáva dvojminútový trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    52:54
    Mrázovi sa odrazil puk po zblokovanej strele. Následne parádnou prihrávkou našiel na pravom kruhu Chovana, ktorý pálil z prvej, no výborný bol Vošvrda, ktorý sa betónom rýchlo presunul.
     
    52:00
    Košická presilovka bude v podstate pokračovať. Petr Ulrych dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    48:50
    Hráčska lavica po druhýkrát v zápase dostáva dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho Haščák.
     
    30:59
    Aj keď predchádzajúca presilovka oceliarov bola veľmi smolná, majú šancu na reparát. Dávid Skokan si odsedí dve minúty za držanie.
     
    29:49
    Poprad dal gól!
    Popradčania dávajú tretí gól. Brejčák vyhadzoval puk z pásma popri mantineli. Na útočnej modrej naskočil z trestnej lavice Livingston. Vnikol do pásma, krížom presunul hru na MICHAELA VANDASA a ten z prvej prekonal roztiahnutého Riečického.
    Asistencie: James Livingston, Daniel Brejčák.
     
    28:16
    Poprad dal gól!
    Poprad zvyšuje svoje vedenie gólom vo vlastnom oslabení. Najprv z toho bol náznak šance pre Chovana, Svitana však výborne zblokoval puk, počkal si na moment nakorčuľovania od DÁVIDA SKOKANA. Ten už šiel po prihrávke prakticky sám na bránu a perfektnou strelou do žrde a do brány skóroval.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    27:43
    Košičania majú šancu na vyrovnanie. James Livingston dostáva dve minúty za seknutie a je z toho presilovka pre oceliarov.
     
    25:20
    Poprad dal gól!
    Kamzíci otvárajú skóre duelu. Štvrtý popradský útok odviedol v útočnom pásme dobrú prácu. Matej Paločko manévroval s pukom, posunul ho na modrú čiaru Brejčákovi, ktorý to posunul Dalhuisenovi a jeho strelu ešte dokázal tečovať šikovne MATÚŠ PALOČKO.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Daniel Brejčák.
     
    17:29
    Poprad vyhral buly a ihneď sa rozostavil. Svitanova strela bola zblokovaná na plexisklo, Skokan ihneď vrátil puk pred bránku Livingstonovi, ktorý však nevyužil stopercentnú šancu.
     
    17:12
    Poprad má prvú presilovkovú možnosť v zápase. Martin Réway dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    16:28
    Kramár perfektne načasoval prihrávku pred bránku, kde na pár sekúnd ostal voľný Preisinger a ten zakončoval z prvej. Riečický bol taktiež rýchly a zakončenie z prvej vyrazil pohotovo betónom.
     
    08:32
    Klhůfek to šikovne chcel presúvať zadovkou pomedzi nohy na Mráza. Skokan však zapracoval a vypichol rýchlo prihrávku a nedovolil Mrázovi strieľať prakticky do odkrytej brány.
     
    08:14
    Uvidíme druhú košickú presilovku v zápase. Po zlom striedaní bolo Popradčanov na ľade až príliš veľa. Trest si odsedí Matúš Paločko.
     
    05:42
    Prvá vážnejšia šanca Košíc. Havrila chcel najprv prestrčiť puk Krasničanovi. Napokon sa to podarilo, potom Krasničan okamžite dával pred bránku na Samuela Nagya. Jeho strela z bezprostrednej blízkosti z prvej však letela vedľa.
     
    01:36
    Presilovku si ako prví zahrajú hokejisti Košíc. Predchádzajúca situácia s Dalhuisenom vyústila do nedovoleného zákroku Dalhuisena, ktorý dostáva dve minúty za podrazenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 26. Matúš Paločko (Dalhuisen, Brejčák), 29. Skokan, 30. Vandas (Livingston, Brejčák)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Ulrych, Dalhuisen, Kramár, Erving, Hudec – Haščák, Skokan, Svitana – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Bjalončík, Livingston – Matúš Paločko, Matej Paločko, Hajnik – Jevoš
    HC Košice: Riečický (Sedláček) – Pavlin, Baránek, Nemčík, Růžička, Slovák, Deyl, Michalčin – Belluš, Réway, Chovan – Milý, Mráz, Klhůfek – Frič, Vrábeľ, Jokeľ – Krasničan, Havrila, Nagy – Demek

    Rozhodčí: Müllner, Hronský – Šoltés, Ordzovenský
    bahis siteleri