Třinec – HC Slovan 3:0 (kon.) | Rauma – Cardiff 5:2 (kon.) | Doněck – EC-KAC 3:4 (kon.)
Sparta – Bremerhaven 5:2 (kon.) | Rouen – Rungsted Seier Capital 5:1 (kon.) | Lausanne – Mannheim 2:5 (kon.)
konec
Lukko Rauma
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Cardiff Devils
Středa 06.10.2021, 18:00 • Kivikylän Areena, Rauma • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Vili SAARIJÄRVI - 5:2
     
    58:10
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Arttu Ilomäki vyhrál vhazování před vlastní brankou a následně se přesným pokusem přes celé kluziště trefil VILI SAARIJÄRVI, jenž zaznamenal druhou trefu v utkání. Asistence: Arttu Ilomäki.
     
    58:05
    Vyloučení v týmu Lukko Rauma (Julius Mattila – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:59
    Brankář Carruth odjíždí z branky a pouští do hry dalšího útočníka.
     
    53:19
    Domácí hráči znovu uháněli do přečíslení! Päivärinta přihrál na Ylitalu, který mu kotouč vrátil. Útočník Raumy už byl příliš blízko, a tak černou gumu do branky nedostal.
     
    50:25
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Ben O'Connor – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:13
    Hráči Devils v poslední části výrazně přidali a snaží se o snížení stavu. Proti dalšímu pokusu stál brankář Lehtinen, který v posledním momentu zasáhl proti teči betonem.
     
    44:45
    Cardiff znovu zahrozil a jednalo se o pořádnou příležitost! Přihrávku před branku dostal Crandall, jenž nadvakrát nepřekonal domácího brankáře.
     
    43:13
    Z rohu kluziště se až před branku protáhl Vili Laitinen, který vystřelil z hranice brankoviště. Ovšem neujaly se ani tři dorážky, brankářův beton byl totiž pevně na svém místě.
     
    41:26
    Aktivní Harri Kainulainen snadno oklamal obránce a mířil sám na brankáře. Po rychlém výpadu zamířil mezi betony, jenomže Carruth mezírku rychle utěsnil.
     
    37:11
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Cole Sanford – 2 min., hákování).
     
    35:25
    A znovu zakončení z levého kruhu, kde se do černé gumy opřel z jedné slovenský útočník. Pavol Skalický mířil také do horního rohu branky, avšak brankář zasáhl ramenem.
     
    33:29
    Lukko Rauma bude hrát minutu a patnáct vteřin dvojnásobnou přesilovou hru!
     
    33:29
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Sam Duggan – 2 min., sekání).
     
    32:43
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Josh Batch – 2 min., hákování).
    32:02 Joshua WALLER - 4:2
     
    32:02
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Očekávalo se hodně vstřelených gólů a ve druhé části se s nimi roztrhl pytel! Po pravé straně uháněl až do kruhu pro vhazování JOSHUA WALLER, jenž střelou zápěstím vystřelil nad brankářovo rameno a trefil vzdálenější šibenici branky – 4:2. Asistence: Stephen Dixon.
     
    30:47
    Na obranné modré čáře velmi dobře pracoval O'Connor, jenž zastavil akci soupeře a poslal puk za finskou obranu. Sám na brankáře uháněl Brodie Reid, který mířil na lapačku brankáře, ovšem neprostřelil jej.
     
    27:50
    Na levém kruhu se nacházel zapomenutý Ylitalo, který střelou ani dorážkou hostujícího brankáře nepřekonal. Nejprve zasáhl ramenem a následně také betonem.
    24:08 Vili SAARIJÄRVI - 4:1
     
    24:08
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Finské mužstvo využilo také početní výhodu, když přesnou střelou pod břevno se prezentoval VILI SAARIJÄRVI. Asistence: Arttu Ilomäki a Mikko Petman.
     
    23:46
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Josh Batch – 2 min., držení).
    23:34 Cole SANFORD - 3:1
     
    23:34
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Britskému celku se povedlo rychle snížit zpátky na rozdíl dvou branek. COLE SANFORD oklamal na středu útočného pásma Pavola Skalického a následně zamířil přesně pod víko! Asistence: Matt Register.
    23:05 Kristián POSPÍŠIL - 3:0
     
    23:05
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Máme zde také první zápis slovenského hráče do statistik! Rauma střídala do pásma a využila unavenosti soupeřů! Mezi dvěma z nich proskočil KRISTIÁN POSPÍŠIL, jenž zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Arttu Ilomäki.
     
    19:51
    Cardiff ještě mohl snížit, ale další vyloženou pozici zahodil! Při přečíslení přihrával před branku Waller, který našel hokejku spoluhráče. Trevor Cox už byl brankáři blízko, a tak jej bekhendem nepřekonal.
     
    15:20
    Za obranu si nabruslil hostující Dupont, který si stáhl kotouč doleva. Ovšem přišlo zavrávorání, a tak se hráči Devils opět neradují ze snížení.
     
    14:17
    Před hostující brankou bylo znovu pořádně horko! od modré čáry vystřelil Grégoire, jehož pokus vyrazil Carruth před sebe. S dorážkou přispěchal Ylitalo, jemuž se nepovedlo přehodit brankářův beton!
    11:55 Arttu ILOMÄKI - 2:0
     
    11:55
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Další chybu hostujícího celku Rauma potrestala! Cardiffu se nepovedlo vyjet ze třetiny a přišla přihrávka, která zapříčinila, že se dva domácí hráči ocitli sami před brankářem. Scott Pooley na hranici brankoviště, odkud ARTTU ILOMÄKI nedal Carruthovi šanci. Asistence: Scott Pooley a Anrei Hakulinen.
    09:18 Noel PIETILÄ - 1:0
     
    09:18
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo znovu vyrazilo do rychlé protiakce a tentokrát už se stavem pohnulo! Na pravé straně se nacházel Scott Pooley, který měl dvě možnosti na přihrávku. Vybral si prostor před brankou, kde měl nastavenou hůl NOEL PIETILÄ a je první zapsaným hráčem mezi střelci. Asistence: Scott Pooley a Anrei Hakulinen.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Pietilä (Pooley, Hakulinen), 12. Ilomäki (Pooley, Hakulinen), 24. Pospíšil (Ilomäki), 25. Saarijärvi (Ilomäki, Petman), 59. Saarijärvi (Ilomäki) – 24. Sanford (Register), 33. Waller (Dixon)


    Lukko Rauma: Lehtinen (Jukuri) – Piipponen, Saarijärvi, Abt, Laitinen, Pietilä, Grégoire, Korkka – Pooley, Ilomäki, Hakulinen – Skalický, Mattila, Pospíšil – Petman, Haga, Nyman – Suni, Kainulainen, Päivärinta – Ylitalo.
    Cardiff Devils: Carruth (Kozun) – O'Connor, Mikkelson, Register, Richardson, Batch, Louis – Crandall, Dixon, Reid – Waller, Cox, Sanford – Dupont, Lammon, Davies – Duggan, Valdix.

    Rozhodčí: Riku Brander, Aaro Brännare – Jere Koskela, Tommi Nittyla
    bahis siteleri