Toronto – Nashville 3:0 (kon.) | Florida – NY Islanders 6:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:1 (po pr.)
Pittsburgh – Buffalo 1:2 (kon.) | NY Rangers – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Arizona 2:3 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 5:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 1:4 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Vegas – Carolina 2:4 (kon.) | Anaheim – Washington 3:2 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
San Jose Sharks
Středa 17.11.2021, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:25 Tomáš HERTL - 1:4
     
    49:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté unikají a tento gól byl opravdu výstavní. Barabanov sice ještě se svou střelou neuspěl, ale akce pokračovala, následovala kombinace, která obranu Minnesoty dokonale rozebrala a po pasu na zcela volného TOMÁŠE HERTLA mohl český útočník z úhlu zakončovat do odkryté části branky – 1:4. Asistence: Alexandr Barabanov, Rudolfs Balcers.
    29:32 Erik KARLSSON - 1:3
     
    29:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté opět utíkají na dvoubrankový rozdíl, když po kombinaci dostal puk na hůl ERIK KARLSSON, sjel si k vrcholu kruhů a svou dělovku pověsil pod horní tyčku Talbotovy branky. Pro EK65 je to třetí branka v sezóně a stav je 1:3. Asistence: Jacob Middleton, Rudolfs Balcers.
    25:25 Joel Eriksson Ek - 1:2
     
    25:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hra se nám přesunula na opačnou stranu a po bleskové kombinaci se k puku dostal JOEL ERIKSSON EK, pěknou stahovačkou si našel prostor pro zakončení a svým prudkým švihem prostřelil Reimera – 1:2. Asistence: Kevin Fiala, Jonas Brodin.
    19:16 Timo MEIER - 0:2
     
    19:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je tu gól do šatny a dali jej hosté. Bylo to opět po akci pravou stranou, kdy se puk dostal k modré čáře, tečované nahození se odrazilo na hůl TIMO MEIERA a ten pohotově dorážel za Talbota – 0:2. Asistence: Marc-Édouard Vlasic, Logan Couture.
    05:55 Mario FERRARO - 0:1
     
    05:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení. Podnikli rychlý výpad pravou stranou, bekhendem naservíroval přesnou přihrávku na brankoviště Couture a MARIO FERRARO už pouze sklepával za přemisťujícího se Talbota – 0:1. Asistence: Logan Couture, Timo Meier.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 26. J. Eriksson Ek (K. Fiala, J. Brodin) – 6. M. Ferraro (Couture, T. Meier), 20. T. Meier (M.-É. Vlasic, Couture), 30. E. Karlsson (J. Middleton, Balcers), 50. Hertl (Barabanov, Balcers)


    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, F. Gaudreau, Kaprizov – K. Fiala, J. Eriksson Ek, M. Foligno (A) – R. Pitlick, Hartman, Greenway – Bjugstad, N. Sturm, Duhaime.
    San Jose Sharks: J. Reimer (Hill) – B. Burns (A), M. Ferraro (A), E. Karlsson, J. Middleton, Hatakka, M.-É. Vlasic – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Balcers, Hertl, Barabanov – Nieto, Bonino, Cogliano – Labanc, Weatherby, Gadjovich.

    Rozhodčí: Halkidis, StPierre – Brisebois, Cherrey

    Diváci: 15 367
    bahis siteleri