Montreal – Chicago 0:2 (kon.) | Toronto – Tampa 3:5 (kon.) | Columbus – Anaheim 1:2 (1:2 po s.n.)
NY Islanders – Nashville 3:4 (kon.) | St. Louis – Detroit 6:2 (kon.) | Calgary – Carolina 1:2 (po pr.)
Edmonton – Boston 2:3 (kon.) | Seattle – Winnipeg 0:3 (kon.) | Los Angeles – Dallas 4:0 (kon.)
San Jose – Minnesota 2:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
Detroit Red Wings
Pátek 10.12.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Marco SCANDELLA - 6:2
     
    59:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Na třetí pokus to vyšlo a domácí tým trefil odkrytou branku svého soupeře. Šťastným střelcem je MARCO SCANDELLA, který zvýšil vedení svého týmu na rozdíl čtyř branek. Hráči Detroitu jsou definitivně zlomeni – 6:2. Bez asistence.
    55:27 Robby FABBRI - 5:2
     
    55:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující tým se přece jenom dočkal snížení. ROBBY FABBRI si skvěle počkal na hranici útočného pásma, kde posléze ujel obráncům a dal si takový tréninkový samostatný nájezd. Charlie Lindgren byl bez šance a hostující útočník přidal svůj druhý gól v utkání – 5:2. Asistence: Lucas Raymond a Filip Hronek.
    50:11 Ivan BARBAŠEV - 5:1
     
    50:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Do konce zápasu zbývá necelých deset minut, ale už teď zřejmě můžeme říct, že je rozhodnuto. Domácí obránce Krug přidává během chvíli další asistenci. Tentokrát svou přihrávkou oslovil IVANA BARBAŠEVA, který se nemýlil a překonal Greisse v brance Detroitu – 5:1. Asistence: Torey Krug a Pavel Bučněvič.
    49:27 Nathan WALKER - 4:1
     
    49:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí tým zvyšuje své vedení na rozdíl tří branek a kdo jiný mohl dnes dát gól než NATHAN WALKER, který se skvěle postavil před hostující branku, kde dokázal tečovat střelu Kruga za záda hostujícího brankáře. Na led lítají čepice ze všech stran – 4:1. Asistence: Torey Krug a Marco Scandella.
    36:01 Colton PARAYKO - 3:1
     
    36:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí tým opět odskakuje do dvoubrankového vedení. Mikkola byl úplně sám na modré čáře, kde se pokusil o střelu. Jeho dělovka propadla za Nedeljkovice. Toho využil COLTON PARAYKO, který dokázal puk do hostující branky ještě dorazit – 3:1. Asistence: Dakota Joshua a Niko Mikkola.
    24:17 Robby FABBRI - 2:1
     
    24:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující tým se dostává zásluhou prvního útoku na scoreboard. Larkin vyslal diagonálu na rozjetého Raymonda, který posléze přenechal puk ROBBY FABBRIMU, který pohotovou střelou nad rameno Lindgrena snížil na rozdíl jediné branky – 2:1. Asistence: Lucas Raymond a Dylan Larkin.
    16:47 Nathan WALKER - 2:0
     
    16:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Úplně náhodná akce začala ve středním pásmu, kdy Joshua oslovil Schenna svou přihrávkou. Ten zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal NATHANU WALKEROVI, který se pohotovou střelou zvýšil vedení svého týmu na rozdíl dvou branek – 2:0. Asistence: Niko Mikkola a Ryan O'Reilly.
    06:17 Nathan WALKER - 1:0
     
    06:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec jsou to domácí hráči, kteří se jako první dostávají na scoreboard tohoto zápasu. Puk se přes Joshuu a Schenna dostal k NATHANU WALKEROVI a ten se nemýlil. Domácí tým potvrdil skvělý vstup do zápasu a ujal se vedení – 1:0. Asistence: Brayden Schenn a Dakota Joshua.

    Radim Polák

    Branky a nahrávky: 7. N. Walker (B. Schenn, Joshua), 17. N. Walker (Mikkola, R. O'Reilly), 37. Parayko (Joshua, Mikkola), 50. N. Walker (Krug, M. Scandella), 51. I. Barbašev (Krug, Bučněvič), 60. M. Scandella – 25. Fabbri (L. Raymond, Dylan Larkin), 56. Fabbri (L. Raymond, Hronek)


    St. Louis Blues: Ch. Lindgren (J. Gillies) – Parayko, Mikkola, Perunovich, Krug, Bortuzzo, M. Scandella – Kyrou, R. O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), I. Barbašev, Bučněvič – Sundqvist, B. Schenn (A), L. Brown – Joshua, N. Walker.
    Trenér: Craig Berube

    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (41. Greiss) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, Leddy, Renouf, Oesterle – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Fabbri – Zadina, P. Suter, Veleno – Erne, M. Rasmussen, Naměstnikov – Gagner, Rowney, Givani Smith.
    Trenér: Jeff Blashill

    Rozhodčí: Walsh, Mclsaac – Flemington, Johnson

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri