Litoměřice – Prostějov 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Vsetín – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Jihlava – Kolín 3:2 (kon.) | Slavia – Sokolov 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Kadaň – Šumperk 0:5 (kont.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba 2011
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 29.12.2021, 17:30 • RT Torax Arena, Ostrava • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký středeční večer u online přenosu z druhé nejvyšší hokejové soutěže. V hale Sareza v Ostravě-Porubě bude o tři body bojovat domácí Torax a hostující HC Frýdek-Místek.

    Oba týmy mají za sebou šťastné povánoční pondělí. Ostravané si s chutí zastříleli v nedalekém Havířově a místní AZ zdolali jednoznačně 7:0.

    Vyhrál také Frýdek-Místek, i když vítězství rysů se nerodilo lehce. Valaši dlouho trápili Slezany, po dvou třetinách vedli o gól, jenže zbytečný faul Pituleho a jeho spoluhráčů, dlouhá přesilovka a svěřenci trenéra Mojmíra Trličíka otočili zápas z 1:2 na 4:2.

    Jak se to projevilo v tabulce? Frýdek-Místek je jedenáctý o skóre za desátým Šumperkem. Poruba je sice na barážové čtrnácté pozici, ale na svého soupeře ztrácí jen čtyři body.
     
    Poslední vzájemné utkání dopadlo lépe pro ostravský celek. Poruba zvítězila ve Frýdku-Místku 5:2, když téměř po celé utkání tahala za delší konec.

    Frýdek-Místek – Poruba 2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
    Branky a nahrávky: 4. Teper (Bartoš, Zbořil), 57. Čmiel (Matiaško, Blaško) – 7. Bitten z tr. stř., 29. Stloukal (Husa, Bitten), 40. Jenyš (Korkiakoski, Toman), 48. Stloukal (Hrníčko, Bitten), 58. Gřeš (Jenyš, Vachovec). Rozhodčí: Rozhodčí: Ondráček, Vrba – Kučera, Hranoš. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:1. Diváci: 818.

    Frýdek-Místek: Šimboch – Zbořil, Matyáš, Ciura, Teper, J. Adámek, Z. Malík, Marcinko – Łyszczarczyk, Bartoš, Šlahař – Christov, Komorski, Klimša – Král, Peterek, Martynek – Blaško, Čmiel, Matiaško.

    Poruba: Muštukovs – Žovinec, Kozák, Szathmáry, T. Voráček, Houdek, Husa – Réway, Toman, Korkiakoski – Strloukal, Bitten, Hrníčko – Jenyš, Vachovec, Gřeš – Kanko, Hotěk, Brodek.
     
    Úvodní sestavy:

    HC RT TORAX Poruba 2011: Brízgala (Muštukovs) – Szathmáry, Husa, T. Voráček, Žovinec, Urbanec (C), M. Houdek – Stloukal (A), Bitten, Hrníčko – Jenyš (A), Korkiakoski, Gřeš – Guman, Hajný, Réway – Carter, Hotěk, Brodek.
    Trenér: Režnar.

    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, D. Krenželok, Matyáš – Svačina, David Bartoš, O. Šedivý – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša (A) – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško – Geidl.
    Trenér: Trličík.

    Rozhodčí: Koziol, Micka – Měkýš, Blažek..
     
    Do frýdecko-místecké sestavy se vrátili obránce Jakub Michálek a útočníci Ondrej Šedivý s Romanem Szturcem, kteří v neděli a úterý vypomáhali extraligovým Ocelářům. Ty v těchto dnech kosila nepříjemná viróza a ze základní sestavy vypadlo osm útočníků.
     
    Krásný závěr roku vám přeji z východu republiky. Za pár desítek sekund odstartuje bitva mezi Porubou a Frýdkem-Místkem. Domácí dnes nastoupí v červených dresech, hosté v bílém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Voráček si proti směru hodinových ručiček objel soupeřovu branku a bekhendovým nahozením na přední tyč zkusil překvapit Baroše, jenže puk se od betonu slovenského brankáře odrazil zpět do hry.
     
    01:13
    Zbořil nahodil puk do modré čáry na domácí branku, Brízgala vyrážečkou odrazil puk vedle branky.
     
    02:20
    Krenželok dostal zpětnou přihrávku po mantinelu od Christova, na modré čáře si rozhýbal Réwaye, objel domácího útočníka a vystřelil z vrcholu levého kruhu, brankář Brízgala kotouč vyrazil vedle branky.
     
    03:21
    Aktivní hosté si vydařeným napadáním vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    03:28
    Tvrdá střela Bartosze Ciury od modré čáry, brankář Brízgala střelu viděl a puk zkrotil.
     
    03:40
    Dvě šance Frýdku-Místku! Po nahození Tepera od modré se puk od brankáře Brízgalu odrazil ke Svačinovi, ale ten z otočky nedokázal uklidit kotouč do branky. O pár sekund později porubský gólman zlikvidoval dobrou střelu Bartoše z levé strany.
     
    04:39
    Frýdečtí velmi dobře napadali svého soupeře a znovu ohrozili brankáře Brízgalu, postaral se o to Šedivý, ale domácí gólman jeho pokusy za svá záda nepustil.
     
    05:37
    Krenželok si po levé straně sjel před branku, zkusil si rozhýbat Brízgalu, ale exkladenského gólmana neprostřelil. O pár sekund později střílel od modré čáry Peterek, brankář Brízgala dokázal střelu vyrazit, přestože mu clonil Martynek.
     
    06:42
    Michálkovo nahození od modré čáry tečoval před brankou Bartoš, ale puk v bráně neskončil.
     
    07:01
    Michálek zaváhal na útočné modré čáře, domácí se vydali do brejku, jenže ten zakončili tragicky. Jeden z domácích hráčů srazil v brankovišti gólmana Baroše a rozhodčí přerušil hru, přestože Carter mohl střílet z levého kruhu do odkryté branky.
     
    08:43
    Hrníčko se uvolnil v levé části útočného pásma, ale jeho střelu zápěstím vyrazil gólman Baroš.
     
    09:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Gumanovu střelu z pravé strany odrazil Ciura bruslí vedle branky, následovala přihrávka Réwaye za kruhy, kde se do střely opřel ŠIMON SZATHMÁRY a prudkou bombou překonal brankáře Baroše! Asistence: Martin Réway, Jakub Hajný – 1:0!
    09:32 Šimon SZATHMÁRY - 1:0
     
    10:30
    Frýdek-Místek v problémech, střelu Urbance z levé strany brankář Baroš vyrazil před sebe, kde bekhendem zkoušel dorazit puk mezi betony Brodek, ale netrefil branku.
     
    11:02
    Voráček si vybruslil z pravého rohu do kruhu, odkud střelou po ledě zkusil překonat Baroše, ten byl jistý a puk vyrazil.
     
    11:26
    Hrníčko si najel do levého kruhu, jeho nepovedený pokus se od frýdeckého obránce odrazil k Bittenovi, který bleskovou střelou zkoušel překvapit Baroše, ale netrefil branku.
     
    12:02
    Střelu Husy brankář Baroš vyrazil, ještě lépe si poradil s nahozením Szathmáryho od pravého mantinelu, kterou schoval ve výstroji.
     
    13:15
    Krenželok zkoušel bekhendem prostrčit puk přes bránícího hráče k najíždějícímu Komorskimu, ale puk se k němu nedostal.
     
    13:35
    Jenyšova prudká střela z pravého kruhu prolétla kolem Ciury zhruba metr vedle levé tyče.
     
    14:28
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Prvním potrestaným hráčem je obránce Ciura, který fauloval domácího hráče mezi kruhy.
     
    15:22
    Hrníčko dostal pukem u mantinelu do tváře. Rozhodčí přerušili hru. Hrníčko zamířil na domácí lavičku.
     
    16:05
    Korkiakoski z levého kruhu hledal některého ze svých spoluhráčů před brankou, ale nikdo se mu nenabízel, proto vystřelil. Brankář Baroš si s jeho střelou poradil.
     
    16:23
    Réway z pravé strany protlačil puk k levé tyči na Gumana, ale ten z první usměrnil puk pouze vedle branky.
     
    17:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácím se nepodařilo využít přesilovou hru, přesto vedou 2:0. Střelu Hajného z pravé strany vyrazil brankář Baroš do rohu, následovala přesná přihrávka Réwaye mezi kruhy TOMÁŠI GUMANOVI, který si počkal na reakci brankáře a po kličce usměrnil puk do horní poloviny branky! Asistence: Martin Réway, Jakub Hajný – 2:0!
    17:08 Tomáš GUMAN - 2:0
     
    18:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi rychlá odpověď. Zbořil přihrál puk od levého mantinelu za branku, kde si kotouč převzal Lyszczarczyk, vybruslil si k pravé tyči a přihrál špatně hlídanému DAVIDU KLIMŠOVI, který lehkou tečí poslal puk po ledě o tyč za brankovou čáru! Asistence: Alan Lyszczarczyk, Mikuláš Zbořil – 2:1!
    18:44 David KLIMŠA - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Viděli jsme zajímavou první třetinu. Úvodní desetiminutovka patřila Frýdku-Místku, hosté několikrát zle zatopili Brízgalovi, ale ten odolal. Pak udeřili domácí, konkrétně přesnou střelou z druhé vlny obránce Száthmary. Další dva góly jsme viděli v závěru první třetiny. Nejprve si vychutnal brankáře Baroše Guman a 77 sekund před koncem skóroval i frýdecko-místecký Klimša. Čeká nás tedy zajímavá druhá třetina, která odstartuje zhruba v 18:17.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Teperovo nahození z pravé strany modré čáry tečoval před domácí brankou Bartoš, ale puk vyskákal vedle pravé tyče k zadnímu mantinelu.
     
    21:18
    Szathmáry se po levé straně vydal před branku, ale jeho pas k pravé tyči spoluhráč nezachytil. Hosté se ubránili porubskému tlaku pouze za cenu vyhození přes všechny čáry.
     
    22:21
    Christovovo sražené nahození z pravého rohu hřiště dolétlo přímo do Brízgalovy lapačky.
     
    22:58
    Matyáš si najel středem hřiště do útočného pásma a střelou přes tři bránící hráče orazítkoval zadní plexisklo za domácí brankou.
     
    23:30
    Hotěk se projel po levé straně, nabruslil si za branku, odkud vykouzlil přihrávku na Cartera, ale domácí hráč nedokázal rychle usměrnit puk do Barošovy branky.
     
    24:44
    Zajímavá akce Frýdku-Místku, Bartoš si vyjel z levého kruhu a přihrál zřejmě Čmielovi, který svou gólovou šanci zahodil.
     
    24:45
    Trestné střílení pro Frýdek-Místek! Szathmáry padl v brankovišti na puk a zamezil hostům ve vyrovnání.
     
    24:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se rozjel VLADIMÍR SVAČINA, nejprve si najel k levému mantinelu, aby se pak rychle rozjel a střelou do střední výšky překonal brankáře Brízgalu!
    24:45 Vladimír SVAČINA - 2:2
     
    25:00
    Hned po buly měl dobrou šanci Gřeš, který si najel z levé strany na brankáře Baroše, ale frýdecko-místeckého gólmana neprostřelil.
     
    26:48
    Matiaško sebral puk Réwayovi a z levé strany si najel na Brízgalu, ze sólového úniku lépe vyšel domácí brankář, který vystihl úmysl frýdecko-místeckého mladíka poslat kotouč mezi betony a včas srazil své chrániče k sobě.
     
    27:40
    Po přihrávce Svačiny si vybruslil od levého mantinelu Šedivý, najel si před branku a gólmana Brízgalu zkusil obelstít střelou k tyči, ale domácí brankář se nedal.
     
    28:32
    Bitten hledal zpoza branky Hrníčka, ale brankář Baroš puk přikryl. Ještě před tím hosté zahrozili před Brízgalou, ale ani na této straně gól nepadl.
     
    28:52
    Tvrdá střela Žovince od modré čáry prolétla po ledě těsně vedle pravé tyče.
     
    30:11
    Husa přihrávkou od modré čáry našel mezi kruhy Jenyše, ten z otočky překvapil střelou, ale puk minul branku.
     
    30:38
    Nahození Poruby ze středního pásma si brankář Baroš pokryl a rozehrál ke spoluhráčům.
     
    31:14
    Krenželok naznačil střelu, uvolnil se kolem bránícího hráče, ale následným pokusem minul domácí branku.
     
    31:39
    Na opačné straně se dostal do střelecké pozice Réway, ale jeho pokus z levého kruhu skončil u Baroše.
     
    32:04
    Lyszczarczyk se po buly u Baroše vydal do útočného pásma, přihrál na levou stranu Komorskimu, který zkusil bleskově vystřelit, ale puk do domácí branky nedostal.
     
    32:36
    Martynkovo nahození zkoušel tečovat před brankou Peterek, místo toho se domácí vydali do protiútoku, ale přihrávku Gřeše na volného Jenyše zachytil vracející se Zbořil.
     
    34:00
    Po krátkém závaru v obranném pásmu Frýdku-Místku se hosté vydali do útočného pásma, Svačina našel zpoza branky volného Klimšu a jeho střelu z voleje vyrazil brankář Brízgala vysoko nad branku.
     
    34:26
    Lyszczarczyk zkoušel překvapit domácího brankáře zakončením zpoza branky, když si rychle vyjel k pravé tyči, ale puk pod Brízgalovými betony neprotlačil.
     
    35:10
    Po buly se dostal ke střele z pravého kruhu Svačiny, brankář Brízgala roztáhl svůj pravý beton a puk vyrazil do rohu hřiště.
     
    36:02
    Parádní kombinace Frýdku-Místku, po přihrávce Svačiny střílel z mezikruží Bartoš, ale v gólové pozici minul domácí branku!
     
    36:34
    Krenželok se dostal za obranu Poruby, své sólo zakončil bekhendovou střelou. Brankáře Brízgalu zachránila tyč!
     
    37:05
    Gumanova střela od pravého mantinelu končí u brankáře Baroše.
     
    37:28
    Jenyš se otočil na bodu pro vhazování a rychle mrsknul puk na frýdeckou branku, Baroš zasahovat nemusel.
     
    37:53
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané jdou znovu do vedení! Domácí rozjeli akci od vlastní branky, Gřeš přihrál na pravou stranu Korpiakoskimu, ten rozjel rychlou kombinaci v útočném pásmu, vrátil puk Gřešovi, který si všiml před branku najíždějícího PAVLA JENYŠE. Domácí útočník už neměl problém uklidit puk do odkryté branky! Asistence: Tomáš Gřeš, Markus Korkiakoski – 3:2!
    37:53 Pavel JENYŠ - 3:2
     
    39:00
    Závěr třetí třetiny už je klidnější.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Přestože se dnes utkávají celky ze spodních pater tabulky, k vidění je parádní hokej z obou stran. Plno šancí pochytali brankáři Baroš s Brízgalou, avšak oba si ve druhé části připsali do své kolonky jeden inkasovaný gól. Vyrovnávací gól zajistil z trestného střílení bývalý hráč Poruby Svačina. V závěru druhé části vrátil domácím vedení po krásné kombinaci střelou do odkryté branky Jenyš a Poruba tak vede před poslední třetinou rozdílem jedné branky. Třetí část odstartuje zhruba v 19:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:03
    Stloukal si najel kousek po levém kruhu před Baroše, ale střelou do horní poloviny branky donutil k zásahu brankáře Baroše, který puk ramenem vyrazil nad branku.
     
    41:24
    Menší potyčka mezi lavičkami. Na trestnou lavici zamířili Komorski s Bittenem. Oběma hráčům rozhodčí vyměřili dvě minuty za hrubost.
     
    42:25
    Hajný byl před frýdeckou brankou, ale z otočky poslal puk vedle.
     
    43:25
    Oba vyloučení hráči už jsou na ledě. Hraje se v pěti na obou stranách.
     
    44:15
    Parádní akce domácích, Jenyš s Korpiakoskim si několikrát vyměnili puk z pravé strany na levou, nakonec Jenyš vystřelil z pravého kruhu vedle bližší tyče!
     
    45:17
    Nepřesná přihrávka Zbořila prolétla přes modrou čáru až za domácí branku. Rozhodčí to posoudili jako ofsajd a vykázali hru před útočnou modrou čáru Poruby.
     
    45:30
    Netrvalo dlouho a tentokrát se domácí dopustili icingu. Hra se stěhuje před Brízgalu.
     
    46:02
    Christov našel od pravého mantinelu mezi kruhy zády otočeného Šedivého, ten se otočil s pukem a vystřelil jen vedle domácí branky.
     
    46:54
    Nahození Krenželoka z levého kruhu končí u domácího gólmana, který schoval puk do své výstroje.
     
    47:58
    Lyszczarczyk tančil v obranném pásmu, dokud od něj soupeři neodjeli, najel si do středního pásma a zkusil poslat puk na gólmana, ale minul. Zakázané uvolnění.
     
    48:11
    Peterkovo nahození od pravého mantinelu odrazil brankář Brízgala do rohu.
     
    48:32
    Ciurova střela od levého mantinelu skončila u brankáře Brízgaly. Teper nedokázal puk před domácím gólmanem tečovat.
     
    48:46
    Gřeš vypíchl Matyášovi puk a rozjel se na frýdeckou branku, tísněný soupeřem nakonec zakončil vedle levé tyče. Klouzající Matyáš vyhodil branku z pantů. Hra přerušena.
     
    48:59
    Akce se rychle přesunula na druhou stranu, kde se u branky objali Svačina s Jenyšem.
     
    49:06
    Krenželok po vítězném buly naznačil střelu, ale následně přihrávkou hledal Šedivého, ten byl dobře bráněn.
     
    49:21
    Voráček neudržel nervy a chce se bít. Nejprve chtěl sundat Šedivého, poté Svačinu, ale čároví rozhodčí souboj nepovolili. Vladimír Svačina si ještě vyslechl bývalého hráče Slavie Tomáše Micku, který dnes působí v roli rozhodčího.
     
    49:37
    Brízgala znovu v akci, poté co z pravé strany střílel Lyszczarczyk.
     
    49:44
    Nahození frýdeckých hráčů končí přerušením hry, neboť hosté porušili pravidlo o hře vysokou holí.
     
    50:15
    Poruba vsadila na jednoduchost a hráči pouze vyhazují puky mimo vlastní pásmo.
     
    50:42
    Peterek přihrávkou mezi bránícími hráči našel z levého rohu volného Martynka, který z levého kruhu rychle vystřelil, ale gólman Brízgala byl u bližší tyče připravený k zásahu a střelu zneškodnil.
     
    51:13
    Nahození Cartera končí u brankáře Baroše. Bude se vylučovat.
     
    51:14
    Frýdek-Místek si zahraje první přesilovou hru. Na dvě minuty za nedovolené bránění byl vyloučen Guman, když u střídačky zastavil jednoho ze Slezanů.
     
    51:48
    Nepovedená střela Peterka z pravého kruhu sotva doklouzala k Brízgalovi. Ten raději schoval puk pod lapačku.
     
    51:53
    Porubě se po vyhraném buly povedlo vyhodit puk k soupeřově brance.
     
    52:22
    Peterkova přihrávka na modrou čáru zamířila přesně mezi dva obránce.
     
    52:51
    Po pasu z levého rohu střílel z druhé vlny Teper, brankář Brízgala natáhl ruku a vyrážečkou odrazil puk k zadnímu mantinelu.
     
    53:15
    Domácí se ubránili početní nevýhodě.
     
    53:28
    Průnik Rysů přes modrou čáru skončil odpískaným ofsajdem.
     
    53:48
    Dnešní utkání sleduje 519 diváků.
     
    54:35
    Peterek se ve středním pásmu protáhl kolem Jenyše, ale při dalším souboji nechal puk na modré čáře.
     
    55:13
    Szathmáry rozehrál akci na pravou stranu, tam si najel do kruhu Stloukal a prudkou střelou do pravého víka nechal vyniknout Barošovu lapačku.
     
    55:27
    Zasahovat musel také Brízgala na druhé straně proti střele Rysa z pravé strany.
     
    55:45
    Komorski si vyjel zpoza branky k pravé tyči, ale z bezprostřední blízkosti nevyzrál na Brízgalu.
     
    56:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    V Ostravě je vyrovnáno! Christov si dojel nahozený kotouč k zadnímu mantinelu, přihrál po mantinelu Martynkovi, ten našel před brankou Peterka. Havířovský odchovanec zkusil vystřelit z první po ledě, ale minul levou tyč, jenže poblíž byl VÍT CHRISTOV, který dorazil puk za záda domácího gólmana! Asistence: Jonáš Peterek, Rostislav Martynek – 3:3!
    56:43 Vít CHRISTOV - 3:3
     
    57:30
    Rysi mohli jít do vedení, Krenželok si nabruslil do levého kruhu a vypálil k bližší tyči, jenže trefil jen boční síť.
     
    58:00
    Rysi zavřeli soupeře v útočném pásmu, jenže dlouho tam nevydrželi, Teper nezachytil puk u pravého mantinelu na modré čáře.
     
    58:19
    Domácí se dopustili zakázaného uvolnění. Vhazování před Brízgalou.
     
    58:36
    Christov v další šanci, tělem si odstavil obránce a bekhendovou střelou poslal puk těsně vedle pravé tyče.
     
    59:09
    Šedivý hledal z levé strany mezi kruhy Svačinu, ale puk prolétl kolem branky až k mantinelu.
     
    59:14
    Nahození Ciury se snažil protlačit přes Brízgalovy betony Šedivý, ale betony ostravského gólmana byly pevné.
     
    59:14
    Trenér Režnar zareagoval na frýdecký tlak oddechovým časem.
     
    59:20
    Domácí po buly v obranném pásmu vyhodili puk z pásma.
     
    59:32
    A další zakázané uvolnění Ostravy. Brankář Brízgala musí být v pozoru.
     
    59:33
    Nakonec rozhodčí chybovali a hra se stěhuje do středového kruhu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Zajímavý zápas po šedesáti minutách nezná vítěze. Oba celky si po vyrovnávací brance Christova rozdělí po bodu. O tom dalším rozhodne pětiminutové prodloužení se třemi hráči v poli, případně série pěti nájezdů.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:22
    Dvojice Martynek – Bartoš ztratila puk v útočném pásmu, do úniku zamířil Stloukal, ale na brankáře Baroše nevyzrál!
     
    61:02
    Obrovská šance Svačiny po přihrávce Šedivého, vynikající zákrok proti střele z první předvedl Brízgala.
     
    61:12
    Z protiútoku střílel Jenyš, ale jeho pokus zablokoval Teper.
     
    62:01
    Guman zkusil štěstí z levého kruhu střelou mezi betony, ale Baroš puk za svá záda nepřepustil. Prodloužení nabízí takzvaný hurá hokej.
     
    62:35
    Krenželok opět ve střelecké pozici, ale v souboji jeden na jednoho mu při pokusu o střelu ujel puk od hokejky.
     
    63:19
    Gřeš sebral vyhozený kotouč, objel frýdeckou branku a forhendem vystřelil, brankář Baroš puk vyrazil nad horní tyčku.
     
    63:38
    Komorski ujel sám na brankáře Brízgalu, ale ani on nevyzrál na strážce svatyně, navíc vyhodil branku ze svého postavení.
     
    64:12
    Teper vybídl ke střele zpoza kruhů Klimšu, ten napružil hokejku, jenže poslal puk pouze do zadního plexiskla.
     
    64:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Utkání by si zasloužilo vyvrcholení v podobě nájezdů, ale ty odmítl VÍT CHRISTOV, který sebral soupeři puk ve vlastním pásmu, rozjel se až mezi kruhy a střelou přes bránící hráče dostal puk do domácí branky – 3:4!
    64:45 Vít CHRISTOV - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Dámy a pánové, tenhle zápas si zaslouží ovace ve stoje! Byli jsme svědky nádherného utkání bohatého na šance, který dopadl šťastněji pro frýdecko-místecké Rysy. O vítězi rozhodl kapitán Vít Christov, který absolvoval třetí zápas ve čtyřech dnech, ale únava na něm nebyla znát.
     
    Tým trenéra Trličíka se po výhře posunul na deváté místo tabulky díky lepšímu skóre před Kolín.

    Poruba zůstala na čtrnáctém místě, ale na třináctý Přerov ztrácí pouze dva body. Přerov má však jeden zápas k dobru.

    Porubu v dalším zápase čeká daleká cesta do Benátek nad Jizerou. Frýdek-Místek se v pondělí 3. ledna střetne na domácím ledě s Přerovem.
     
    Z mé strany je to poslední utkání Chance ligy v tomto roce. Chtěl bych vám popřát hodně zdraví, kupu štěstí a spoustu takových zápasů jako ten dnešní. Od klávesnice se s vámi loučí a krásný zbytek roku 2021 přeje Igor Mainka. (20:08:44)
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 10. Szathmáry (Réway, Hajný), 18. Guman (Réway, Hajný), 38. Jenyš (Gřeš, Korkiakoski) – 19. Klimša (Lyszczarczyk, Zbořil), 25. Svačina (TS), 57. Christov (Peterek, Martynek), 65. Christov


    HC RT TORAX Poruba 2011: Brízgala (Muštukovs) – Szathmáry, Husa, T. Voráček, Žovinec, Urbanec (C), M. Houdek – Stloukal (A), Bitten, Hrníčko – Jenyš (A), Korkiakoski, Gřeš – Guman, Hajný, Réway – Carter, Hotěk, Brodek.
    Trenér: Režnar.

    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, D. Krenželok, Matyáš – Svačina, David Bartoš, O. Šedivý – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša (A) – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško – Geidl.
    Trenér: Trličík.

    Rozhodčí: Koziol, Micka – Měkýš, Blažek.

    Diváci: 519
    bahis siteleri