Litoměřice – Prostějov 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Vsetín – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Jihlava – Kolín 3:2 (kon.) | Slavia – Sokolov 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Kadaň – Šumperk 0:5 (kont.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba 2011
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 29.12.2021, 17:30 • RT Torax Arena, Ostrava • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:45 Vít CHRISTOV - 3:4
     
    64:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Utkání by si zasloužilo vyvrcholení v podobě nájezdů, ale ty odmítl VÍT CHRISTOV, který sebral soupeři puk ve vlastním pásmu, rozjel se až mezi kruhy a střelou přes bránící hráče dostal puk do domácí branky – 3:4!
    56:43 Vít CHRISTOV - 3:3
     
    56:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    V Ostravě je vyrovnáno! Christov si dojel nahozený kotouč k zadnímu mantinelu, přihrál po mantinelu Martynkovi, ten našel před brankou Peterka. Havířovský odchovanec zkusil vystřelit z první po ledě, ale minul levou tyč, jenže poblíž byl VÍT CHRISTOV, který dorazil puk za záda domácího gólmana! Asistence: Jonáš Peterek, Rostislav Martynek – 3:3!
    37:53 Pavel JENYŠ - 3:2
     
    37:53
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané jdou znovu do vedení! Domácí rozjeli akci od vlastní branky, Gřeš přihrál na pravou stranu Korpiakoskimu, ten rozjel rychlou kombinaci v útočném pásmu, vrátil puk Gřešovi, který si všiml před branku najíždějícího PAVLA JENYŠE. Domácí útočník už neměl problém uklidit puk do odkryté branky! Asistence: Tomáš Gřeš, Markus Korkiakoski – 3:2!
    24:45 Vladimír SVAČINA - 2:2
     
    24:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se rozjel VLADIMÍR SVAČINA, nejprve si najel k levému mantinelu, aby se pak rychle rozjel a střelou do střední výšky překonal brankáře Brízgalu!
    18:44 David KLIMŠA - 2:1
     
    18:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi rychlá odpověď. Zbořil přihrál puk od levého mantinelu za branku, kde si kotouč převzal Lyszczarczyk, vybruslil si k pravé tyči a přihrál špatně hlídanému DAVIDU KLIMŠOVI, který lehkou tečí poslal puk po ledě o tyč za brankovou čáru! Asistence: Alan Lyszczarczyk, Mikuláš Zbořil – 2:1!
    17:08 Tomáš GUMAN - 2:0
     
    17:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácím se nepodařilo využít přesilovou hru, přesto vedou 2:0. Střelu Hajného z pravé strany vyrazil brankář Baroš do rohu, následovala přesná přihrávka Réwaye mezi kruhy TOMÁŠI GUMANOVI, který si počkal na reakci brankáře a po kličce usměrnil puk do horní poloviny branky! Asistence: Martin Réway, Jakub Hajný – 2:0!
    09:32 Šimon SZATHMÁRY - 1:0
     
    09:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Gumanovu střelu z pravé strany odrazil Ciura bruslí vedle branky, následovala přihrávka Réwaye za kruhy, kde se do střely opřel ŠIMON SZATHMÁRY a prudkou bombou překonal brankáře Baroše! Asistence: Martin Réway, Jakub Hajný – 1:0!
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 10. Szathmáry (Réway, Hajný), 18. Guman (Réway, Hajný), 38. Jenyš (Gřeš, Korkiakoski) – 19. Klimša (Lyszczarczyk, Zbořil), 25. Svačina (TS), 57. Christov (Peterek, Martynek), 65. Christov


    HC RT TORAX Poruba 2011: Brízgala (Muštukovs) – Szathmáry, Husa, T. Voráček, Žovinec, Urbanec (C), M. Houdek – Stloukal (A), Bitten, Hrníčko – Jenyš (A), Korkiakoski, Gřeš – Guman, Hajný, Réway – Carter, Hotěk, Brodek.
    Trenér: Režnar.

    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, D. Krenželok, Matyáš – Svačina, David Bartoš, O. Šedivý – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša (A) – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško – Geidl.
    Trenér: Trličík.

    Rozhodčí: Koziol, Micka – Měkýš, Blažek.

    Diváci: 519
    bahis siteleri