Boston – New Jersey 5:3 (kon.) | Florida – Calgary 6:2 (kon.) | Columbus – Tampa 2:7 (kon.)
Detroit – San Jose 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Winnipeg 1:3 (kon.)
Vegas – Nashville 2:3 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 4:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
New Jersey Devils
Středa 05.01.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Brandon CARLO - 5:3
     
    59:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Třiadvacet sekund před třetí sirénou přichází pojistka. Blackwood v bráně musel zůstat, neboť Boston napadal. Tomáš Nosek navíc předložil puk na modrou čáru BRANDONU CARLOVI, který našel skulinku mezi betony gólmana i s pomocí nechtěné teče Mercera. 5:3. Asistence: Tomáš Nosek.
    54:11 David PASTRŇÁK - 4:3
     
    54:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Znovu jsou Medvědi o krok napřed! Střeleckou smůlu navíc protrhl velmi pěkným gólem DAVID PASTRŇÁK. Český útočník vydoloval puk v rohu kluziště, natlačil se před Michaela McLeoda a poté forehandem zakončil. Napoprvé sice neuspěl, ale dorážka se už třepetala v síti. 4:3. Asistence: Taylor Hall a Erik Haula.
    47:36 Damon SEVERSON - 3:3
     
    47:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Tohle si domácí vůbec nepohlídali! Craig Smith ztratil puk v útočném pásmu, přičemž se zrovna z trestné lavice vracel DAMON SEVERSON. Obránce New Jersey se po přesné přihrávce spoluhráče dostal do úniku, který proměnil forehandovou kličkou. 3:3. Asistence: Michael McLeod.
    29:42 Trent FREDERIC - 3:2
     
    29:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle si gólman Blackwood za rámeček nedá! Curtis Lazar posouval puk k zadní tyči, ale z tohoto místa zakončení nepřišlo. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu k holi TRENTA FREDERICA, který ze záporného úhlu nachytal Blackwooda u tyče naprosto dokonale. 3:2. Asistence: Curtis Lazar.
    23:05 Tomáš TATAR - 2:2
     
    23:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Také u této trefy budeme pravděpodobně dlouho luštit, kdo ji vlastně vstřelil. Jack Hughes poslal kotouč do brankoviště, kde se k zakončení bekhendem dostal TOMÁŠ TATAR. Je možné, že ještě od těla Jespera Bratta se černá guma dokutálela za Ullmarka. Gól je ale zatím připsán Tatarovi. 2:2. Asistence: Jack Hughes a Jesper Bratt.
    21:17 Oskar STEEN - 2:1
     
    21:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vzápětí jdou domácí znovu do vedení, a to velmi kuriózním způsobem. Po vyražené střele Foligna se touš dostal na horní síťku, ze které jej sklepl OSKAR STEEN a od zad Blackwooda puk zapadl za brankovou čáru. Je však otázka, jestli se Steen hracího předmětu vůbec dotkl a jestli gól tedy bude připsán jemu. 2:1. Asistence: Nick Foligno a Derek Forbort.
    20:57 Nathan BASTIAN - 1:1
     
    20:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Po chybě Medvědů hosté srovnávají! Carlo na útočné modré čáře přihrával Pastrňákovi, ke kterému ale puk nedoletěl a rázem se do samostatného úniku dostal NATHAN BASTIAN, jenž zacílil přesně. 1:1. Bez asistence.
    02:53 Curtis LAZAR - 1:0
     
    02:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    CURTIS LAZAR teď nachytal Blackwooda a máme tady rychlou úvodní branku! Útočník Bruins získal kotouč na vlastní modré čáře a poté si to po křídle mířil vpřed. Jeho střílené nahození po ledě zaplulo mezi betony hostujícího brankáře. Z pohledu Devils laciný gól. 1:0. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 3. Lazar, 22. O. Steen (N. Foligno, Forbort), 30. Frederic (Lazar), 55. Pastrňák (T. Hall, Haula), 60. Carlo (T. Nosek) – 21. Bastian, 24. Tatar (J. Hughes, Bratt), 48. Severson (M. McLeod)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo (A), M. Reilly, Clifton, Forbort – Craig Smith, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák, Haula, T. Hall – O. Steen, Coyle, N. Foligno – Lazar, T. Nosek, Frederic.
    Trenér: Bruce Cassidy

    New Jersey Devils: Blackwood (A. Schmid) – P. K. Subban (A), Graves, Severson (A), Siegenthaler, Ch. Jaroš, Ty Smith, Geertsen – Bratt, J. Hughes, Tatar – Kuokkanen, Mercer, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Studenič – Holtz, J. Boqvist.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: O’Rourke, MacDougall – Baker, Gibbons

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri