Boston – New Jersey 5:3 (kon.) | Florida – Calgary 6:2 (kon.) | Columbus – Tampa 2:7 (kon.)
Detroit – San Jose 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Winnipeg 1:3 (kon.)
Vegas – Nashville 2:3 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
Středa 05.01.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Troy TERRY - 4:1
     
    59:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak je to přece jen hattrick! TROY TERRY dostal přihrávku do středního pásma, měl čas zamířit na prázdnou branku a trefil ji, čímž završil svůj první hattrick v kariéře! Asistence: Maxime Comtois.
    37:49 Sonny MILANO - 3:1
     
    37:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla vskutku nádhera! Přihrávku od modré čáry z první totiž skrz pásmo poslal k levé tyči Steel a SONNY MILANO dokázal z voleje poslat puk za záda Harta. Asistence: Sam Steel, Rickard Rakell.
    18:42 Cam ATKINSON - 2:1
     
    18:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic Flyers udeřili a snižují krásnou brankou. Střílenou přihrávku od levého mantinelu vyslal mezi kruhy Farabee a CAM ATKINSON šikovně nastavil hůl a tečoval kotouč mimo dosah Gibsona. Asistence: Joel Farabee a Scott Laughton.
    09:41 Troy TERRY - 2:0
     
    09:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Poměrně rychle domácí vedou o dvě branky. Puk se z vlastního pásma pokoušel vyhodit Drysdale, ale na modré čáře ho převzal TROY TERRY, který nabral rychlost, opláchl obránce a dokázal po rychlé kličce překonat i Harta! Asistence: Jamie Drysdal, Isaac Lundeström.
    03:21 Troy TERRY - 1:0
     
    03:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zajímavá situace na ledě. Hampus Lindholm ho poslal na branku z levého kruhu odražený puk od zadního mantinelu a vypadalo to, že trefil břevno a hra tak pokračovala dál. Až po hvizdu sudí dostali signalizaci, aby šli situaci překontrolovat na video a to ukázalo, že puk ještě po teči TROYE TERRYHO prostřelil Harta a trefil kameru! Asistence: Hampus Lindholm, Jamie Drysdale.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 4. T. Terry (H. Lindholm, Drysdale), 10. T. Terry (Drysdale, Lundeström), 38. Milano (Steel, Rakell), 60. T. Terry (Comtois) – 19. Atkinson (Farabee, Laughton)


    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – H. Lindholm, Drysdale, Fowler, Manson, Benoit, Shattenkirk – Comtois, Lundeström, T. Terry – Milano, Steel, Lettieri – Rakell, O'Regan, Silfverberg – Kindopp, Groulx, B. Robinson.
    Trenér: Dallas Eakins

    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Braun, York, Sanheim, Ristolainen, Yandle, Connauton – Farabee, Laughton, Atkinson – Mayhew, K. Hayes, J. van Riemsdyk – Lindblom, Frost, Konecny – Willman, P. Brown, MacEwen.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Brenk, Pollock – Rody, Murray
    bahis siteleri