Boston – Minnesota 2:3 (kon.) | Buffalo – San Jose 2:3 (kon.) | Tampa – Calgary 4:1 (kon.)
New Jersey – Columbus 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Chicago 6:4 (kon.) | Vegas – NY Rangers 5:1 (kon.)
Seattle – Ottawa 0:0 (odl.) | Los Angeles – Nashville 2:4 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:6 (0:3, 1:0, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Pátek 07.01.2022, 01:07 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:06
    Sidney Crosby si v předbrankovém prostoru našel odražený kotouč a rychle zakončil. Hostující hvězda jen těsně minula horní tyč!
    53:00 Oskar LINDBLOM - 2:6
     
    53:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Třetí třetina zatím přináší pořádnou zábavu! Domácí Philadelphia sedm minut před koncem základní hrací doby snižuje! Před brankou se k odraženému puku dostal OSKAR LINDBLOM a pohotově prostřelil Jarryho z těsné blízkosti! Asistence: Morgan Frost, Zack MacEwen.
    51:51 Brian BOYLE - 1:6
     
    51:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se dokázal prosadit také při vlastním oslabení! Do otevřené obrany Philadelphie tentokrát projel BRIAN BOYLE, který na modré čáře ustál tvrdý souboj a zápěstím poslal puk za Hartova záda! Asistence: John Marino.
     
    50:46
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Marcus Pettersson – 2 min., držení).
    50:20 Jake GUENTZEL - 1:5
     
    50:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté jsou dnes velmi produktivní! Nejprve měla obrovskou šanci domácí Philadelphia, ale Flyers možnost zahodili. Na opačné straně se do úniku dostal JAKE GUENTZEL a zakončil jej střelou do horního rohu! Asistence: Sidney Crosby, Bryan Rust.
     
    49:15
    Vzápětí měl další obrovskou šanci Jake Guentzel, který pálil zápěstím z levého kruhu, ale domácí brankář Hart reflexivně zakročil ramenem!
    48:50 Evan RODRIGUES - 1:4
     
    48:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh podle všeho definitivně rozhoduje o svém triumfu! Na fantastickou přihrávku na útočnou modrou čáru si sjel EVAN RODRIGUES, který se dostal do úniku a parádním blafákem si vychutnal bezmocného Harta! Asistence: Kasperi Kapanen.
     
    38:24
    Kasper Björkqvist se před klecí soupeře dostal k odraženému puku a pohotově dorážel. Jeho rána ale prolétla těsně vedle vzdálenějšího rohu!
    28:10 Cam ATKINSON - 1:3
     
    28:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali vytoužené branky! Po dobře sehraném přečíslení měl moře času na zakončení z prostoru mezi kruhy CAM ATKINSON a jeho dělovka příklepem si našla cestičku do branky! Asistence: Joel Farabee, Scott Laughton.
     
    24:24
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kasper Björkqvist – 2 min., nedovolené bránění).
    16:16 Jake GUENTZEL - 0:3
     
    16:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Nakonec je z toho branka! Celou předchozí situaci rozhodčí ještě řešili na videu a došli k závěru, že kotouč prošel za brankovou čáru! Autorem branky je tedy JAKE GUENTZEL! Asistence: Kris Letang, Brian Dumoulin.
     
    16:16
    Jake Guentzel se dostal k dorážce na hranici brankoviště, ale domácí brankář se tentokrát pohotově roztáhl a udržel puk ještě před brankovou čárou!
    14:55 Bryan RUST - 0:2
     
    14:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh jako blesk z čistého nebe přidává i druhou branku a odskakuje domácímu celku! Po nedůrazu v mezikruží se k puku dostal BRYAN RUST a pohotovou střelou přidal svůj druhý dnešní zásah! Asistence: Evan Rodrigues.
     
    14:13
    Tak pozor! Domácí sice dostali kotouč do branky, ale rozhodčí okamžitě rozpažuje a dává najevo, že gól platit nebude! Na ledě se okamžitě strhla pořádná šarvátka.
    12:21 Bryan RUST - 0:1
     
    12:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Hosté v útočném pásmu doslova rozebrali defenzivu Flyers. Letang přihrál na levý kruh a osamocený BRYAN RUST poslal puk do odkryté části branky! Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.
     
    11:30
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Morgan Frost – 2 min., držení).
     
    04:48
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Teddy Blueger – 2 min., nedovolené bránění).

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 29. Atkinson (Farabee, Laughton), 53. Lindblom (Frost, MacEwen) – 13. Rust (Letang, Crosby), 15. Rust (Rodrigues), 17. Guentzel (Letang, Dumoulin), 49. Rodrigues (Kasperi Kapanen), 51. Guentzel (Crosby, Rust), 52. Boyle (Marino)


    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Braun, York, Ristolainen, Zamula, Connauton, Yandle – Atkinson, Laughton (A), Farabee – J. van Riemsdyk, Frost, Brassard – Willman, K. Hayes (A), Bunnaman – MacEwen, P. Brown, Lindblom.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin (A), Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Matheson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Rodrigues, D. Heinen – B. McGinn, Blueger, Aston-Reese – D. Simon, Boyle, Björkqvist.

    Rozhodčí: Sutherland, Dunning – Fournier, Murchison

    Diváci: 17 944
    bahis siteleri