Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:3 (0:2, 3:1, 2:0)
Colorado Avalanche
Středa 09.03.2022, 01:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:46
    P. K. Subban vzápětí míří na trestnou lavici. V obranném pásmu nešikovně položil hokejku před Kadriho, který na ni stoupl a ztratil stabilitu. Dvě minuty za podrážení.
     
    52:35
    Hodně zbytečný faul a Miko Rantanen si toho je vědom. Poté, co na útočné modré podrazil Siegenthalera a pravice rozhodčího vyletěla vzhůru, zlostí praštil hokejkou o led.
     
    46:57
    Colorado se pokusí strhnout vedení zpátky na svou stranu v početní převaze. Menší dvouminutový trest vyfasoval Jonas Siegenthaler za podrážení.
     
    38:24
    Vyrovnáním to končit nemusí! Další hostující hokejista hrál proti pravidlům. Jmenovitě Gabriel Landeskog, ten byl za katr vykázán poté, co zahákoval Hughese.
     
    36:40
    Svěřenci kouče Ruffa si podruhé v utkání zahrají v početní převaze. U mantinelu v obranné pásmu fauloval Jack Johnson. Obránce nechal hokejku pod Brattem, Švéd přes ni přepadl. Ukázkové podrážení.
     
    32:32
    New Jersey bude hrát přesilovou hru, dokáže kompletně smazat v jednu chvíli už tříbrankové manko? Na lavici hanby míří Nazem Kadri, který ve středním pásmu podrazil Veseyho.
     
    14:20
    Hosté si zahrají druhou přesilovku a určitě doufají, že se jim povede tak dobře, jako ta první. Nathan MacKinnon si dojel vlastní střelu a ve snaze prodrat se před bránu jej podrazil Damon Severson.
     
    07:48
    První přesilovou hru zápasu si zahrají hosté z Colorada. Na trestnou lavici odjíždí Michael McLeod, který Rantanena těsně před najetím do útočného pásma sekl přes rukavice.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. Tatar (Siegenthaler, Bratt), 33. Ty Smith (J. Hughes, Šarangovič), 38. Severson (Bratt, Zacha), 54. Bastian (J. Hughes, Bratt), 59. Šarangovič (Mercer) – 10. MacKinnon (Landeskog, Rantanen), 15. Rantanen (MacKinnon, Makar), 26. Makar (D. Toews, MacKinnon)


    New Jersey Devils: Daws (J. Gillies) – Severson (A), Siegenthaler, D. Hamilton, Graves, P. K. Subban, Ty Smith, Geertsen – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – Bratt, Zacha, Tatar – A. Johnsson, J. Boqvist, Vesey – Bastian, M. McLeod.
    Trenér: Lindy Ruff

    Colorado Avalanche: Kuemper (Francouz) – Makar, D. Toews, Girard, R. Murray, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Kadri, Landeskog (C) – L. O'Connor, Compher, Newhook – Aube-Kubel, Jost, Helm.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Hebert, Anderson – Daisy, Kelly

    Diváci: 12 181
    bahis siteleri