Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:3 (0:2, 3:1, 2:0)
Colorado Avalanche
Středa 09.03.2022, 01:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:19 Jegor ŠARANGOVIČ - 5:3
     
    58:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Skutečnost, že domácí hráli v oslabení, znamenala i jednu výhodu, a sice, že hráči mohli zkoušet trefit prázdnou bránu bez hrozby odpískání zakázaného uvolnění. A přesně toho využil JEGOR ŠARANGOVIČ. Bělorus u levého mantinelu dojel kotouč a bez rozmýšlení pokusil štěstí, trefil se neomylně! Asistence: Dawson Mercer.
     
    57:41
    Hokejisté v bílých dresech kombinují v útočné třetině a Darcy Kuemper míří na střídačku. Hosté zkouší powerpay, hrají v šesti proti čtyřem!
     
    56:46
    P. K. Subban vzápětí míří na trestnou lavici. V obranném pásmu nešikovně položil hokejku před Kadriho, který na ni stoupl a ztratil stabilitu. Dvě minuty za podrážení.
    53:04 Nathan BASTIAN - 4:3
     
    53:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Fantastický obrat dokonán, domácí poprvé v utkání vedou! Do pravého kruhu obdržel nahrávku Hughes, jemuž rána vůbec nevyšla. Nemusel ovšem smutnit, protože trefil spoluhráče NATHANA BASTIANA. Od něj se sice původně puk odrazil mimo tři tyče, ale forvard Devils se rychle vzpamatoval a z brankoviště zametl touš za brankovou čáru. Asistence: Jack Hughes a Jesper Bratt.
     
    52:35
    Hodně zbytečný faul a Miko Rantanen si toho je vědom. Poté, co na útočné modré podrazil Siegenthalera a pravice rozhodčího vyletěla vzhůru, zlostí praštil hokejkou o led.
     
    49:18
    Ďáblové ubránili oslabení a nechybělo moc, aby slavili čtvrtou vstřelenou branku! Zleva střílel na zadní tyč Jack Hughes, Kuempera dnes podruhé podržela brankové konstrukce!
     
    46:57
    Colorado se pokusí strhnout vedení zpátky na svou stranu v početní převaze. Menší dvouminutový trest vyfasoval Jonas Siegenthaler za podrážení.
     
    38:24
    Vyrovnáním to končit nemusí! Další hostující hokejista hrál proti pravidlům. Jmenovitě Gabriel Landeskog, ten byl za katr vykázán poté, co zahákoval Hughese.
    37:21 Damon SEVERSON - 3:3
     
    37:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Neskutečné věci se dějí v Prudential Center. Domácí definitivně smazali tříbrankové manko, je srovnáno! Bratt
    z levého kruhu přihrál na modrou čáru DAMONU SEVERSONOVI. Kanadský obránce si hrací předmět v klidu zpracoval a pak jej vyslal nechytatelně do pravé šibenice. Kuemper toho moc neviděl, neboť mu ve výhledu bránil jak Bastian, tak i spoluhráč Compher. Asistence: Jesper Bratt a Pavel Zacha.
     
    36:40
    Svěřenci kouče Ruffa si podruhé v utkání zahrají v početní převaze. U mantinelu v obranné pásmu fauloval Jack Johnson. Obránce nechal hokejku pod Brattem, Švéd přes ni přepadl. Ukázkové podrážení.
     
    32:32
    New Jersey bude hrát přesilovou hru, dokáže kompletně smazat v jednu chvíli už tříbrankové manko? Na lavici hanby míří Nazem Kadri, který ve středním pásmu podrazil Veseyho.
    32:18 Ty SMITH - 2:3
     
    32:18
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jsou na dostřel! TY SMITH ukázal, že i obránci mohou být velmi dobře technicky vybavení. Stahovačkou se zbavil Landeskoga a bekhendem nahrával zprava před bránu. Na led padnuvší Girard ovšem smolně nasměroval touš na vlastní bránu a překvapenému Kuemperovi kotouč propadl za brankovou čáru mezi levou tyčkou a betonem. Asistence: Jack Hughes a Jegor Šarangovič.
    29:20 Tomáš TATAR - 1:3
     
    29:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Střelecká smůla prolomena, Ďáblové snižují! Zprvu to vypadalo, že znovu spláčou nad výdělkem, když Siegenthaler nasměroval křižnou ránu z levého kruhu do tyče. Černá guma se však odrazila příhodně k TOMÁŠI TATAROVI a slovenský útočník puk nasměroval za brankovou čáru pravou bruslí. Nemohla být řeč o úmyslném kopnutí, hosté ani nezkoušeli protestovat. Asistence: Jonas Siegenthaler a Jesper Bratt.
    25:52 Cale MAKAR - 0:3
     
    25:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jak je to jednoduché. Hosté zase nechali soupeře vybláznit, aby pak podnikli jeden brejk a navýšili vedení na tři góly. Burakovsky v přečíslení nahrál do druhé vlny MacKinnonovi, jenž ještě posunul hru do pravého kruhu na Toewse. Střelu Daws vyrazil před sebe přímo na hokejku před brankovištěm stojícího CALEA MAKARA, na něj již čekal snadný úkol. Asistence: Devon Toews a Nathan MacKinnon.
     
    17:49
    Devon Toews přijel k pravému mantinelu pozdě a soupeři umožnil přečíslení dvou na jednoho. Jack Hughes žabičkou oslovil Dawsona Mercera, jeho křižnou střelu z první Kuemper vykopl pravým betonem!
    14:27 Mikko RANTANEN - 0:2
     
    14:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    To byla rychlovka! MacKinnon tentokráte v roli asistenta přenesl hru do pravého kruhu na MIKKA RANTANENA, jemuž sice střela vůbec nesedla, ale od levé tyče se odrazila do zad bezradného Dawse a od nich do sítě. Asistence: Nathan MacKinnon a Cale Makar.
     
    14:20
    Hosté si zahrají druhou přesilovku a určitě doufají, že se jim povede tak dobře, jako ta první. Nathan MacKinnon si dojel vlastní střelu a ve snaze prodrat se před bránu jej podrazil Damon Severson.
    09:04 Nathan MACKINNON - 0:1
     
    09:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Colorado střílí úvodní branku zápasu! Střelu Landeskoga vyrazil Daws nad sebe, načež NATHAN MACKINNON ukázal velkou šikovnost a ze vzduchu touš trefil takovým způsobem, že směřoval na bránu. Před gólmanem došlo k souboji tří hokejek, které však kotouč nezastavily, naopak ta v podání Kadriho možná ještě lehce pomohla k puku za brankovou čáru, kam se odrazil šťastně od pravé tyče. Gól je prozatím připsán MacKinnonovi. Asistence: Gabriel Landeskog a Mikko Rantanen.
     
    07:48
    První přesilovou hru zápasu si zahrají hosté z Colorada. Na trestnou lavici odjíždí Michael McLeod, který Rantanena těsně před najetím do útočného pásma sekl přes rukavice.
    05:12 Graves tečoval do protipohybu Kuempera, toho zachránila pravá tyč
     
    05:12
    Chyběly centimetry! Dougie Hamilton nahazoval od modré a Ryan Graves šikovně tečoval puk do protipohybu Kuempera, bezmocně sledujícího gólmana zachránila od inkasování pravá tyč!
     
    04:23
    Ďáblové ukazují, že mají silnou i čtvrtou útočnou formaci. Vesey na sebe natáhl dva protihráče a nahrál mezi kruhy McLeodovi, jenž puk zpracoval, aby následně vyjetého Kuempera trefil do levého betonu!

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. Tatar (Siegenthaler, Bratt), 33. Ty Smith (J. Hughes, Šarangovič), 38. Severson (Bratt, Zacha), 54. Bastian (J. Hughes, Bratt), 59. Šarangovič (Mercer) – 10. MacKinnon (Landeskog, Rantanen), 15. Rantanen (MacKinnon, Makar), 26. Makar (D. Toews, MacKinnon)


    New Jersey Devils: Daws (J. Gillies) – Severson (A), Siegenthaler, D. Hamilton, Graves, P. K. Subban, Ty Smith, Geertsen – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – Bratt, Zacha, Tatar – A. Johnsson, J. Boqvist, Vesey – Bastian, M. McLeod.
    Trenér: Lindy Ruff

    Colorado Avalanche: Kuemper (Francouz) – Makar, D. Toews, Girard, R. Murray, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Kadri, Landeskog (C) – L. O'Connor, Compher, Newhook – Aube-Kubel, Jost, Helm.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Hebert, Anderson – Daisy, Kelly

    Diváci: 12 181
    bahis siteleri