Calgary – Detroit 3:0 (kon.) | Boston – Arizona 3:2 (kon.) | New Jersey – Anaheim 2:1 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Chicago 3:6 (kon.) | Montreal – Seattle 3:4 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 4:7 (kon.)
San Jose – Los Angeles 5:0 (kon.) | Edmonton – Tampa 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (3:0, 0:0, 1:1) Stav série: 2:1
HC Slavia Praha
Neděle 13.03.2022, 13:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off Extraligy dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek definitivně vše, děkuji všem za pozornost u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (15:06:53)
     
    Máme dobojováno! Sparťané si i přes inkasovanou branku z hokejky Maxmiliana Currana ve třetí třetině pohlídali své vedení, když sparťanské vítězství potvrdil Martin Vašíček. Sparťané poráží Slavii v tomto utkání 4:1 a celkově v osmifinálové sérii 2:1 na zápasy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Švecova střela od modré čáry byla velmi prudká, ale Hrabal nemusel zasahovat. Slávisté ještě zkouší zahrozit v útočném pásmu, ale o vítězi je rozhodnuto.
     
    58:44
    Bogdan Stepanchuk chtěl dorážet kotouč po střele jednoho ze svých spoluhráčů, ale hostující obránci včas odpálili kotouč do bezpečí.
     
    58:02
    Poslední dvě minuty třetí třetiny! Hašek si bere kotouč v obranném pásmu a uklidňuje hru. Mezitím oba týmy dostřídaly své hráče na ledové ploše.
     
    57:15
    Žemlička se dobře vrátil do svého obranného pásma a zamezil případnému protiútoku ze strany hostí. Slavia má k dispozici ještě necelé tři minuty.
     
    57:05
    Sparťané vyhráli vhazování v útočném pásmu a okamžitě vyslali další nebezpečný střelecký pokus na slávistickou branku. Vavřena přerušuje hru.
     
    56:53
    Petr Křišťan hledal svou přihrávkou obránce Martona, který si udělal výlet do útočného pásma, ale druhý jmenovaný na kotouč nedosáhl.
     
    56:08
    Slavia ovšem nic nevzdává a nadále útočí. Jeden z hostujících hráčů se prosmýkl do akce po levé straně kluziště, sparťané však byli připravení.
     
    55:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané vedou znovu o tři branky! MARTIN VAŠÍČEK byl před brankou nehlídaný a sparťanský útočník zvedl kotouč pod horní tyčku. Domácí hokejisté jdou do tříbrankového vedení a tohle bude mít Slavia už hodně těžké. Asistence: Arkadiy Byakov.
     
    55:11
    Port se tlačil z pozice obránce do zakončení z pravé strany kluziště a zkusil překvapit Vavřenu. Slávistický brankář si kotouč pohlídal, hra pokračuje dál.
     
    54:45
    Sparťané hrají v plném počtu hráčů na ledě a mohou se zase více soustředit na útok. Mezitím hosté ještě chvíli okupovali útočné pásmo, Hrabal nemusel zasahovat.
     
    54:08
    Martin Švec nabil na modré čáře Kříženeckému, jehož prudká střela byla zablokovaná. Sparťané vzápětí dostávají kotouč na druhý konec kluziště.
     
    53:13
    Jeden z hostujících hráčů zkusil překvapit Hrabala z ostrého úhlu střelou na bližší tyčku, leč neúspěšně. Sparťané se zatím brání velmi úspěšně.
     
    52:48
    Obránce Denis Ciolek vyslal velmi bezpečnou ránu od modré čáry a brankář Hrabal musel zasahovat. Slavia je usazena v útočném pásmu a kombinuje.
     
    52:36
    Bude vylučovat znovu na sparťanské straně. Obránce Tomáš Bartoň (SPA) vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na trestné lavici.
     
    52:08
    Mohlo být zřejmě definitivně rozhodnuto! Mikuláš Odehnal střílel z osy kluziště a sparťanský útočník svou střelou trefil jen Vavřenu.
     
    51:28
    Vosmík ještě bojoval o kotouč v osobním souboji u mantinelu, ale sparťané byli připravení a dostali kotouč do bezpečí. Oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    50:50
    Žemličkova formace ještě udržela hru v útočném pásmu a Vavřena musel po střele od mantinelu zasahovat. Hostující brankář vyrazil kotouč svými betony.
     
    50:34
    Vašíček se dostal do střelecké pozice v útočném pásmu a z rohu kluziště vyslal jemný pokus na slávistického brankáře. Vavřena byl znovu pozorný.
     
    49:58
    Kubánek udržel hru v útočném pásmu a Slavia zahrozila. Hrabal mohl zůstat ve svém brankovišti v klidu, hosté se k dalšímu ohrožení branky nakonec nedostali.
     
    49:22
    Jakub Žmola vystřelil z dobré pozice na levém kruhu pro vhazování, ale Vavřena svou branku uhájil. Sparťané našetřili další vteřiny v útočném pásmu.
     
    48:32
    Velká příležitost pro domácí! Po chybě hostů v obraně dostal přihrávku před branku Bogdan Stepanchuk, který z dobré pozice nastřelil jen Vavřenu.
     
    47:58
    Alex Kubánek udržel kotouč na modré čáře a hosté ještě zaútočili. Sparťanská pětice však tlak ze strany soupeře úspěšně odrazila, hra pokračuje dál.
     
    47:13
    Netušil si klepl hokejkou o led o přihrávku a sparťané zaútočili. Vavřena měl zakrytý výhled, i přesto však slávistický brankář zasáhl a udržel naděje pro svůj tým.
     
    46:35
    Nikolas Filip byl úspěšnější na vhazování ve středním pásmu a hosté se přesunuli na druhý konec kluziště. Sparťané byli úspěšnější a vyváží kotouč do bezpečí.
     
    46:23
    Hra pokračuje v pěti hráčích na obou stranách. Hrabal musel předvést další úspěšný zákrok proti střele jednoho z hostí. Hra je znovu malou chvíli přerušena.
     
    45:56
    Emoce na ledové ploše vzplály a rozhodčí budou vylučovat! Za hosty jde pykat na trestnou lavici Martin Švec (SLA) a za domácí tým Andrej Fábry (SPA).
     
    45:39
    Martin Vašíček v rychlé situaci dva na jednoho se dostal do dobré šance a Vavřena musel zasahovat! Slavia i nadále prohrává pouze o dvě branky.
     
    45:18
    Martin Švec se dostával s kotoučem na hokejce do dobré střelecké pozice, ale jeden z bránících hráčů Sparty odvedl dobrou práci.
     
    45:06
    Bogdan Stepanchuk byl u kotouče v útočném pásmu později a rozhodčí píská zakázané uvolnění domácích. Vhazovat se bude po pravici brankáře Hrabala.
     
    44:54
    Hosté se znovu dostali do dobré akce a Hrabal musel být v pozoru! Curran chtěl ještě dorážet kotouč v prostoru před brankou, hra je přerušena.
     
    44:42
    Po osobním souboji u mantinelu rozhodčí vykazují hru z útočného pásma domácích do neutrální zóny. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže k brance Slavie.
     
    44:08
    František Netušil si chtěl obhodit bránícího protihráče, ale neúspěšně. Slavia dostává kotouč alespoň do středního pásma a oba týmy střídají.
     
    43:27
    Mikuláš Odehnal se tlačil do zakončení v útočném pásmu, ale poslední obránce hostí včas zapracoval a dostal kotouč do bezpečí. Hra pokračuje dál.
     
    42:43
    Fábry spolu se svými spoluhráči ještě zdrželi slávistickou rozehrávku a nyní se hosté konečně vymanili ze sparťanského tlaku. Hraje se nahoru dolů.
     
    42:15
    Vašíček byl úspěšný na vhazování, ale obránce Marton měl střelu přes ruku a sparťanský obránce jen poslal kotouč zpátky do hloubi útočného pásma.
     
    42:04
    Vojtěch Port napadal rozehrávku soupeře v obranném pásmu a sparťané si nakonec vynutili vhazování v útočném pásmu. Vavřena raději přerušil hru.
     
    41:13
    Slavia je znovu v útočném pásmu a jeden ze slávistických hráčů se pokoušel prostřelit Hrabala z mezikruží. Sparťanský gólman včas zasáhl.
     
    40:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se konečně dočkali vstřelené branky a krátce po startu třetí třetiny snižují na rozdíl jedné branky. MAXMILIAN CURRAN se před brankou zorientoval nejlépe a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Radek Tomas, Denis Hlavička.
     
    40:10
    Martin Vašíček znovu úspěšnější na vhazování ve středovém kruhu. Sparťané se přesunuli do útočného pásma, Vavřena však nemusel zasahovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči jsou zpátky na ledové ploše, třetí třetina startuje za několik okamžiků.
     
    Další třetina začne přibližně v 14.30 hodin.
     
    Prostřední třetina je rovněž minulostí a oproti první části jsme gól neviděli. Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale sparťané jsou zatím v obranném pásmu pečliví a nedovolili soupeři skórovat. I proto domácí stále vedou 3:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    V poslední vteřině druhé části nebezpečně střílel od modré čáry obránce Matyáš Tichý, který však pouze otestoval Hrabalovu lapačku. Ještě jedno vhazování.
     
    39:45
    Fábry čekal na přihrávku od svého spoluhráče, ale talentovaný útočník svou hokejkou na kotouč nedosáhl. Slavia si bere puk a míří di útočného pásma.
     
    38:43
    Skuratov zpracoval riskantní přihrávku přes osu kluziště a sparťané se ještě dostali do útočného pásma. Kříženecký se svými spoluhráči dopravil puk do bezpečí.
     
    38:11
    Curran tečoval letící kotouč směrem do útočného pásma, kde však hosté dlouho nezůstali. Sparťané otočili hru na druhou stranu a Vavřena musel být v pozoru.
     
    37:51
    Vosmík bojoval spolu se svými spoluhráči o kotouč v rohu kluziště, ale sparťané byli u mantinelu úspěšnější a dostali puk do neutrální zóny.
     
    37:23
    Fábry se snažil zrušit signalizované zakázané uvolnění, nicméně jeden z hostujících hráčů měl ke kotouči o pár kroků blíže. Hra je tedy přerušena.
     
    37:11
    Andrej Fábry se hrnul do útočného pásma a následně jeden z domácích hráčů zůstal ležet na ledové ploše. Vše je v pořádku, hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    36:36
    Matyáš Tichý v závěru slávistické přesilovky vyslal svižný pokus od modré čáry, ale střela hostujícího obránce nebyla přesná. Sparta hraje v plném počtu.
     
    36:02
    Velká šance také na druhé straně! Poláček ujel ve vlastním oslabení do samostatného úniku, který však zakončil pouze svou střelou do Vavřenových betonů.
     
    35:12
    Nemes vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a slávistický útočník svou střelou pouze našel připravené betony brankáře Hrabala.
     
    34:56
    Ciolek udržel kotouč na modré čáře a vzápětí jeho nebezpečnou střelu zastavil úspěšným blokem clonící Žmola. Sparťané tlaku odolávají.
     
    34:33
    Slavia bude hrát za malou chvíli klasickou přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl obránce Jakub Hašek (SPA), který vyfasoval dvě minuty za držení.
     
    34:12
    Málkovu střelu od modré čáry vyrazil brankář Hrabal před sebe a vzápětí jeden z hostujících hráčů dorážel kotouč na brankovišti. Neúspěšně.
     
    33:53
    Poláčkovi vystavil stopku ve středním pásmu jeden z hostí, nicméně kotouč do útočného pásma poslal Vašíček. Sparťané zatím své vedení pečlivě brání.
     
    32:58
    Martin Vašíček spěchal za kotoučem do útočného pásma, ale obránce Ciolek měl k puku blíže a dokázal vzápětí dostat hru do středního pásma.
     
    32:44
    Jeden ze slávistických hráčů zůstal ležet na ledě v útočném pásmu a dlouho se zvedal z ledu. Byl to zřejmě obránce Švec, který je už nyní v pořádku.
     
    32:20
    Další velká možnost pro hosty! Odehnalovu rychlou střelu z křídla přes obránce Kubánka zastavil zadní mantinel.
     
    31:43
    Richard Žemlička číhal připravený před brankou, ale kotouč se k němu nedostal. Vavřena nakonec nemusel zasahovat, oba celky vzápětí střídají.
     
    30:56
    Hosté hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše, sparťané svou početní výhodu nezužitkovali. Mezitím Hašek musel couvat proti slávistickému útoku.
     
    30:19
    Tomáš Bartoň musel couvat s kotoučem až do obranného pásma a sparťané založili útok podél mantinelu. Vavřena spolu s obránci odolává.
     
    30:02
    Mikuláš Odehnal měl dostatek času na střelu a sparťanský útočník svým pokusem z pravého kruhu prověřil Vavřenovu pozornost.
     
    29:43
    Jakub Žmola byl zaparkovaný v prostoru před brankou, ale sparťanský útočník se k zakončení nedostal. Sparťané pokračují ve svém tlaku.
     
    29:10
    Sparťané se na chvíli usadili v útočném pásmu a krátce nato hosté posílají kotouč až na druhou stranu k Hrabalovi. Domácí musí začít novou akci.
     
    28:53
    Hosté se dožadovali vyloučení, nicméně na trestnou lavici půjde jeden ze slávistických hráčů. Sudí vykazují Martina Švece (SLA), tentokrát za sekání.
     
    28:23
    Denis Hlavička ještě bojoval o kotouč v útočném pásmu, ale sparťané dostali puk do středního pásma. Slavia v posledních minutách zvýšila svou aktivitu.
     
    28:13
    Slavia byla znovu usazena v útočném pásmu! Curran aktivně hledal svého obránce na modré čáře a jeden z hostujících beků prověřil Hrabalovu pozornost.
     
    27:54
    Velká příležitost na straně hostí! Maxmilian Curran vyslal střelu z mezikruží a Hrabal musel likvidovat nebezpečný pokus ze strany hostí.
     
    26:55
    Alexandr Skuratov pomohl svým obráncům v činnosti před Hrabalem a sparťané podnikli útočný výpad. Slavia však byla na obranné modré čáře pozorná.
     
    26:25
    František Netušil se ještě snažil získat kotouč na útočné modré čáry, což se mu ale nepodařilo a sparťanský mladík míří na střídačku. Hra pokračuje dál.
     
    25:42
    Curran se přes posledního obránce domácích neprotlačil a sparťané vzápětí posílají kotouč do středního pásma. Hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    25:18
    Skalský se obtočil s kotoučem na hokejce a hledal své spoluhráče. Sparťanští obránci byli včas připraveni a odrazili případné nebezpečí ze strany hostí.
     
    24:53
    Curran našel svou přesnou přihrávkou na modré čáře Kubánka, jehož střelu vyrazil Hrabal pouze před sebe. Kotouč vzápětí skončil na slávistické střídačce.
     
    24:13
    Hrabal pomohl svou hokejkou svým spoluhráčům s rozehrávkou, nicméně Slavia vysunula své napadání. I přesto se sparťané dostali do středního pásma.
     
    23:33
    Jakub Hašek si sebral kotouč v obranném pásmu v rohu kluziště a uklidnil hru. Sparťané mezitím poslali na ledovou plochu čerstvé síly, hra plyne dál.
     
    23:06
    Sparťané hrají v plném počtu a přesunuli hru na druhý konec kluziště. Alexandr Skuratov vystřelil zápěstím po přejezdu modré čáry, Vavřena zasáhl.
     
    22:35
    Hosté zkouší střílet ze všech pozic! Daniel Kříženecký vyslal bekhendovou střelu z mezikruží, Hrabal podržel kotouč ve své lapačce a přerušil hru.
     
    21:59
    Maxmilian Curran se neprobojoval s kotoučem na hokejce přes útočníka Odehnala, který vystavil slávistickému útočníkovi stopku ve středním pásmu.
     
    21:15
    Alex Kubánek vyslal jemné nahození od modré čáry a brankář Hrabal musel vytasit svou lapačku. Sparťanský gólman podržel puk ve výstroji a přerušil hru.
     
    21:03
    Denis Ciolek kombinoval spolu se svým spoluhráčem na modré čáře, ale sparťanská bránící čtveřice zatím soupeřově tlaku úspěšně odolává.
     
    20:39
    Slavia měla ponechanou výhodu, nyní je hra přerušena. Na trestnou lavici usedl obránce Arkadiy Byakov (SPA), který vyfasoval dvě minuty za držení.
     
    20:10
    Martin Vašíček vyhrál vhazování ve středovém kruhu, nicméně sparťané se museli pro kotouč vrátit zpátky do obranného pásma. Vzápětí se bude vylučovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči obou týmů už krouží po ledové ploše holešovické arény, druhá třetina může odstartovat.
     
    Další třetina začne přibližně v 13.44 hodin.
     
    Úvodní třetina je úspěšně za námi a sparťané se v ní prosadili celkem třikrát, zatímco Slavia ani jednou. Skóre utkání otevřel Jakub Žmola a dvě minuty nato skóroval Arkadiy Byakov. Když už se zdálo, že první třetina skončí 2:0 pro domácí, udeřil pár vteřin před koncem první části Mikuláš Odehnal. Sparta vede po úvodní třetině nad svým soupeřem 3:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro hostující celek! Sparťané se prosazují jedenáct vteřin před koncem první třetiny a jdou do tříbrankového trháku. MIKULÁŠ ODEHNAL svou střelou z osy kluziště prostřelil Vavřenu na bližší tyčku. Bez asistence.
     
    19:30
    Poslední minuta první třetiny. Hubinka se dostával ke kotouči v útočném pásmu, poslední sparťanský obránce přišpendlil slávistického hráče na mantinel.
     
    18:42
    Už to mohlo být o tři branky! Martin Vašíček zakončoval bekhendem, ale sparťanský útočník nezvedl kotouč dostatečně vysoko nad Vavřenův beton.
     
    18:27
    Adam Vosmík se prosmýkl do útočného pásma a svou střelou přes obránce prověřil Hrabalovu lapačku. Sparťanský brankář podržel kotouč ve své výstroji.
     
    17:52
    Stepanchuk založil další rychlou sparťanskou protiakci, ale slávističtí hokejisté byli v obranném pásmu pozorní a posílají kotouč do neutrální zóny.
     
    17:33
    Martin Švec poslal kotouč podél mantinelu do hloubi hloubi útočného pásma, ale hosté se k další nebezpečné střele už nedostali. Hra pokračuje dál.
     
    17:07
    Daniel Kříženecký schytal tvrdý hit od sparťanského hráče a slávistický obránce se chvílemi obtížně zvedal z ledu. Nyní je vše v pořádku, hra může pokračovat.
     
    16:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté jdou do dvoubrankového vedení! Vašíček přihrál na modrou čáru, kde stál připravený ARKADIY BYAKOV a sparťanský obránce svou střelou od modré čáry propálil Vavřenu podruhé v utkání. Asistence: Martin Vašíček, Andrej Fábry.
     
    16:28
    Petr Křišťan číhal na přihrávku od svého spoluhráče ve středním pásmu, ale sparťanský útočník přihrávku nezpracoval. Sparťané se vzápětí dostávají do akce.
     
    15:43
    Alex Kubánek musel přišlápnout v obranném pásmu proti napadajícímu Stepanchukovi a sparťané se dostali do akce. Vavřena však pohotově zasáhl.
     
    15:03
    Velká příležitost na straně domácích, kteří mají aktuálně více ze hry! Vyraženou střelu chtěl umísit do branky jeden ze sparťanů, Vavřena zasáhl.
     
    14:23
    Martin Vašíček vyhrál vhazování v útočném pásmu, sparťané se však dlouho v útočném pásmu neohřáli. Domácí mají kotouč v obranném pásmu.
     
    14:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už to však domácím vyšlo a krátce před koncem první třetiny jdou do vedení! Odehnalovu střelu dorazil před brankou nikým nehlídaný JAKUB ŽMOLA. Asistence: Mikuláš Odehnal, Vojtěch Port.
     
    13:46
    Domácí jsou usazeni v útočném pásmu a kombinují! Netušilova střela z levého kruhu pro vhazování skončila však zablokovaná.
     
    13:25
    Sparťané si za malou chvíli vyzkouší svou první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Martin Švec (SLA), jenž vyfasoval dvě trestné minuty za hákování.
     
    12:36
    Maximilian Curran nabral dobrou rychlost a v situaci tři na dva hosté podnikli další útočný výpad. Hrabal musel být v pozoru, vzápětí se bude vylučovat.
     
    12:13
    Richard Žemlička měl ke kotouči v útočném pásmu příliš daleko a poslední slávistický obránce dokázal puk poslat až do neutrální zóny. Hra pokračuje dál.
     
    11:39
    Obrovská příležitost na straně domácích! Márton Nemes střílel osamocen v levém kruhu pro vhazování a slávistický útočník prověřil Hrabala.
     
    11:13
    Vojtěch Port si sebral kotouč v útočném pásmu a vyslal nahození od modré čáry. Vavřena měl zakrytý výhled, hosté krušné chvilky před svým brankářem ustáli.
     
    10:35
    Martin Vašíček obkroužil soupeřovu branku a vzápětí hledal svou přihrávkou z rohu kluziště spoluhráče. Talentovaný útočník však nikoho v bílém dresu nenašel.
     
    09:51
    Poláčkova formace se usadila v útočném pásmu a kombinovala. Obránce Bartoň ještě udržel kotouč v útočné zóně, ale domácí se k zakončení nedostali.
     
    09:23
    Albert Skalský založil útočnou akci z obranného pásma, sparťané se vzápětí dožadovali vyloučení jednoho ze slávistických hráčů, nicméně neúspěšně.
     
    08:46
    Jeden z hostujících hráčů se natahoval po kotouči v útočném pásmu a Hrabal musel být připravený. Sparťanský brankář vytasil své betony.
     
    08:22
    Kříženecký nezpracoval kotouč ve středním pásmu a sparťané mohli zaútočit. Fábry však na přihrávku Netušila nedosáhl a kotouč má Slavia.
     
    07:06
    Na druhé straně kluziště pro změnu Curran nahrával Hlavičkovi a hosté se dostali do dobré šance! Hrabal zneškodnil střelu z mezikruží.
     
    06:50
    Mikuláš Odehnal dostal hodně prostoru na levé straně kluziště a sparťanský útočník svou střelou mířil pouze do připraveného Vavřeny.
     
    06:20
    Jeden z hostujících obránců se včas vrátil a odpálil kotouč zpět do středního pásma. Mezitím oba týmy posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    05:34
    Lukáš Novák za brankou soupeře vybízel své spoluhráče před Vavřenou, sparťanský útočník však svou přihrávku nenasměroval přesně.
     
    04:54
    Poláček napadal soupeřovu rozehrávku v hloubi útočného pásma, ale hosté i přesto dostali na chvíli do útočného pásma. Sparťanští obránci včas zapracovali.
     
    04:02
    První velká možnost na otevření skóre! Fábry se už natahoval po kotouči před soupeřovou brankou, nicméně obránce hostí byl pohotový.
     
    03:37
    Jakub Málek ustál osobní souboj za svou brankou a Slavia se přesunula do útočného pásma. Hrabal však nemusel zasahovat a hra se otáčí na druhou stranu.
     
    02:58
    Petr Poláček si ještě zpracovával kotouč svou hokejkou v útočném pásmu, ale domácí hokejisté se k dalšímu ohrožení slávistické branky již nedostali.
     
    02:22
    Švec se spolupráci se svým obráncem založili rychlou útočnou akci svého týmu po pravé straně, sparťané se však dobře vrátili a nedovolili soupeři zakončit.
     
    01:55
    Andrej Fábry ujížděl s Vašíčkem do přečíslení dva na jednoho, nicméně druhý jmenovaný neudržel brusli na modré čáře. Rozhodčí píská postavení mimo hru.
     
    01:39
    Domácí hokejisté rychle posílají na ledovou plochu čerstvé síly a uklidňují situaci za svou brankou. Hra má zatím velmi dobrý spád.
     
    00:53
    Bogdan Stepanchuk se prodral až do útočného pásma a sparťané na chvíli okupovali útočnou zónu. Brankář Vavřena však zatím nemusel zasahovat.
     
    00:30
    První úspěšný zákrok domácího brankáře! Hrabal si počkal na střelu jednoho z hosté z kruhu a přikryl kotouč ve své náruči. Hra je na chvíli přerušena.
     
    00:25
    Sparťané si nerozuměli ve své rozehrávce a rozhodčí píská zakázané uvolnění. Hra se vrátí zpátky před domácího brankáře Michaela Hrabala.
     
    00:10
    Domácí hokejisté vyhráli úvodní vhazování a přesunuli se do útočného pásma. První střela na slávistickou branku z rohu kluziště byla však nepřesná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů jsou připraveni ve středovém kruhu na úvodní vhazování, třetí osmifinálová bitva dvou odvěkých rivalů může odstartovat!
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásné nedělní odpoledne u sledování rozhodujícího zápasu v osmifinálové sérii mezi Spartou a Slavií. Utkání startuje v holešovické Sportovní hale za necelých třicet minut a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou celků.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Hrabal (Přikryl) – Hašek, Marton, Bartoň (C), Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Žemlička, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Poláček, Netušil, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Kříženecký, M. Tichý, Málek (A), Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Curran, Nemes, Havlíček, J. Tichý, Chludil, Filip, Hlavička, Skalský, Tomas (A), Vosmík (C)
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Čáp – Beneš, Horažďovský.
     
    Krásné nedělní odpoledne u pokračování play off dorostenecké extraligy! Osmifinálové série mezi Spartou a Slavií vyvrcholí rozhodujícím třetím duelem, jelikož stav série je po dvou odehraných zápasech nerozhodný 1:1. Kdo se bude radovat z postupu do čtvrtfinále? Utkání startuje v Holešovicích od 13.00 hodin, přeji příjemnou zábavu!
     
    OSMIFINÁLE PLAY OFF 2021/22

    OF1: Sparta – Slavia 5:3
    OF2: Slavia – Sparta 3:1

    Osmifinálová série mezi dvěma odvěkými rivaly zatím nabízí vcelku velmi atraktivní hokej se šancemi na obou stranách. Sparťané v první bitvě otočili nepříznivý stav z 1:3 na konečných 5:3, když rozhodující trefu obstaral v samotném závěru utkání útočník Bogdan Stepanchuk. Ve druhém osmifinálovém duelu byli šťastnější Slávisté, kteří zásluhou vítězné branky útočníka Dannyho Chludila vyrovnali stav série na 1:1.
     
    Slavia odstartovala druhé osmifinálové utkání podobně vydařeně jako předchozí bitvu na ledě Sparty. Sešívaní vedli po úvodních dvaceti odehraných minutách nad svým soupeřem už o dvě branky a položili základní stavební kámen úspěchu. Slávisté tentokrát své vedení udrželi a v závěrečných minutách zápasu ještě přidal pojistku do odkryté branky obránce Daniel Kříženecký.
     
    Sparta ve druhém osmifinálovém klání proti Slavii nezačala dobře, jelikož po první třetině prohrávala o dvě branky. Svěřenci kouče Františka Ptáčka zvýšili svou aktivitu až ve třetí třetině, kdy svého soupeře výrazně přestříleli. I přesto však vsítili pouze jednu branku a prohráli ve druhém osmifinálovém utkání 1:3. Jedinou branku svého týmu obstaral v závěrečných minutách útočník Petr Poláček.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 15. Žmola (Odehnal, Port), 17. Byakov (Vašíček, Fábry), 20. Odehnal, 56. Vašíček (Byakov) – 41. Curran (Tomas, Hlavička)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Přikryl) – Hašek, Marton, Bartoň (C), Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Žemlička, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Poláček, Netušil, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Kříženecký, M. Tichý, Málek (A), Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Curran, Nemes, Havlíček, J. Tichý, Chludil, Filip, Hlavička, Skalský, Tomas (A), Vosmík (C)
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Čáp – Beneš, Horažďovský
    Sparta 2 1 Slavia
    #1 Středa 09.03.2022 • 18:00
    Sparta - Slavia 5:3
    #2 Pátek 11.03.2022 • 17:45
    Slavia - Sparta 3:1
    #3 Neděle 13.03.2022 • 13:00
    Sparta - Slavia 4:1
    bahis siteleri