Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – St. Louis 2:6 (kon.) | Tampa – Anaheim 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Detroit 0:3 (kon.) | Toronto – Washington 7:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 0:4 (kon.) | Dallas – Minnesota 2:3 (po pr.) | Chicago – San Jose 5:4 (1:0 po s.n.)
Colorado – New Jersey 3:1 (kon.) | Calgary – Vegas 1:6 (kon.) | Vancouver – Arizona 7:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Detroit Red Wings
Pátek 15.04.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Vincent Trocheck se obtočil okolo branky a poslal puk do velkého varu před Nedeljkovice. Ten dlouho nevěděl, kde se vlastně nachází, ale nakonec jej někdo z jeho spoluhráčů odpálil do středního pásma.
    53:33 Filip ZADINA - 0:3
     
    53:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Gól z čistého nebe! Filip Zadina si z pravé strany najel na střed útočného pásma a svižnou střelou překonal Raantu pod lapačkou. Detroit vede již o tři branky! Asistence: Filip Hronek.
     
    50:07
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Danny DeKeyser – 2 min., hákování).
     
    48:55
    Martin Nečas vyslal nebezpečný projektil z levé strany, který Nedeljkovic musel vyrazit ramenem! K dorážce z druhé strany se okamžitě dral DeAngelo, ale americký brankář se stačil včas přesunout. Neskutečné!
     
    44:37
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Marc Staal – 2 min., hákování).
    43:01 Adam ERNE - 0:2
     
    43:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Velká rána pro domácí tým, který z kraje třetí třetiny prohrává už o dvě branky! Stephens poslal z rohu kluziště puk na ADAMA ERNEHO, který bekhendovou střelou překonal Anttiho Raantu. Asistence: Mitchell Stephens.
     
    41:48
    Sebastian Aho servíroval puk do mezikruží, kde číhal Max Domi, ale ani po jeho ráně se gólová siréna nerozezní. Nedeljkovic je dnes zkrátka nepřekonatelný!
    39:48 Moritz SEIDER - 0:1
     
    39:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Na první gól jsme museli čekat opravdu dlouho a nakonec se prosazuje ten tým, který po většinu zápasu tahal za kratší konec! Dylan Larkin našel mezi kruhy volného MORITZE SEIDERA, který přízemní střelou mezi betony překonal finského brankáře. Asistence: Dylan Larkin, Tyler Bertuzzi.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brett Pesce – 2 min., podrážení).
     
    37:28
    Stephens se však chopil puku za brankou, obtočil se kolem ní a snažil se jej zasunout za betony přesunujícího se Raanty! Ten to stihl opravdu na poslední chvíli.
     
    32:09
    Filip Hronek si teď zahrál na útočníka, když dostal ideální přihrávku na střed kluziště. Z prostoru mezi kruhy vyslal střelu mezi betony Raanty, a ten je na poslední chvíli stihl stlačit k sobě. Po delší šance tak přišlo nebezpečí i na druhé straně.
     
    28:12
    Po jedné z nepřesných přihrávek se do samostatného úniku dostal Sebastian Aho, ale v bezprostřední blízkosti netrefil prostor tří tyčí.
     
    27:04
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Martin Nečas – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Filip Hronek – 2 min., hrubost).
     
    26:15
    Ethan Bear dostal puk kousek za modrou čarou, popojel si s ním dopředu a vyslal střelu švihem. Nedeljkovic vytáhl brilantní zákrok lapačkou!
     
    24:48
    Jarvis servíroval puk zpoza branky do mezikruží, kde si najížděl Sebastian Aho, ale v tutovce trefil pouze připraveného Alexe Nedeljkovice.
     
    23:33
    Jordan Staal se objevil ve skvělé příležitosti, když se na jeho hokejku dostal odražený kotouč a Nedeljkovic ležel téměř bezmocný na ledové ploše. Na poslední chvíli se ale dokázal vzchopit a i po dorážce zasáhl.
     
    16:34
    Trocheck ujeli s Teravainenem do přečíslení dva na jednoho a právě druhý jmenovaný dostal možnost vystřelit z prostoru mezi kruhy. Byl ale dostoupen dvěma bránícími hráči, kteří mu situace značně ztížili.
     
    13:58
    Bertuzzi využil chyby domácích obránců a ve vlastním oslabení unikal sám na brankáře Raantu. Ten jeho bekhendovou kličku dokázal vystihnout a vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    12:24
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jakub Vrána – 2 min., podrážení).
     
    06:13
    Další šance pro domácí tým! Svechnikov se proháčkoval až do zakončení a i když dokázal Nedeljkovic zasáhnout, puk odrazil přesně na hůl Sebastiana Aha. Americký brankář však dokázal zasáhnout i na podruhé a podržel svůj tým.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 40. Seider (Dylan Larkin, Bertuzzi), 44. Erne (Stephens), 54. Zadina (Hronek)


    Carolina Hurricanes: Raanta (F. Andersen) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bear, Cole – Jarvis, Aho, A. Svečnikov – T. Teräväinen, Trocheck, Domi – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – M. Nečas, Kotkaniemi, Martinook (A).
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, M. Staal (A), G. Lindström, Walman – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – Zadina, P. Suter, J. Vrána – M. Rasmussen, Veleno, Sundqvist – Gagner, Stephens, Erne.
    Trenér: Jeff Blashill
    bahis siteleri