Fribourg – Stavanger 0:1 (kon.) | Frölunda – Eisbären 7:1 (kon.) | HC Slovan – Mnichov 1:4 (kon.)
Fehérvár – Rögle BK 1:2 (kon.) | Katowice – Zürich 2:1 (po pr.) | Rapperswil – Tappara 1:3 (kon.)
Grenoble – Mountfield HK cz 3:4 (kon.) | Salzburg – Ilves 2:3 (po pr.)
konec
Fribourg-Gottéron
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Stavanger Oilers
Sobota 03.09.2022, 15:00 • BCF Arena, Fribourg • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Tohle bylo velmi těsné! Kotouč se už klouzal po vyhození z hostující strany do domácí branky, ale Gunderson na poslední chvíli vyndal puk ven.
     
    58:49
    V tomto čase si domácí trenéři vzali oddechový čas na poradu, aby sdělili pokyny na závěrečné vteřiny základní hrací doby. Hughes na střídačce.
     
    48:41
    Holm znovu čaruje! Julien Sprunger střílel z kruhu téměř do odkryté branky, ale hostující gólman se včas přemístil a vyrazil střelu.
     
    46:59
    Teď už to hosté přehnali a obránce Dennis Sveum (STV) odjel na trestnou lavici za nebezpečnou hru vysokou holí. Friboug má ojedinělou šanci na vyrovnání.
     
    42:40
    Dlouhá diskuze je u konce. Rozhodčí z opakovaného záznamu usoudili, že domácí obránce Jecker včas odpálil kotouč z brankové čáry do bezpečí.
     
    42:40
    Pozor. Rozhodčí si však jedou celou situaci pro jistotu zkontrolovat k videu, zda náhodou kotouč neskončil už celým objemem za brankovou čárou.
     
    41:48
    Halou to znovu jen zahučelo, když se domácí hokejisté dostali do další akce. Brankář Henrik Holm je však v tomto utkání zatím neprůstřelný.
     
    38:15
    Strandborg si vynutil nedovolený zákrok z domácí strany a na trestnou lavici odjíždí David Desharnais (FRI), který dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    37:37
    Na ledě je Mauldinova formace, ale domácí svému soupeři nyní pěkně zatopili! Dobře rodící se šanci zastavila až hokejka bránícího obránce.
     
    35:48
    Velká šance! Sander Hurrød mířil sám na domácího brankáře, ale přes svůj batoh na zádech jménem Desharnais nedokázal přesněji zakončit.
     
    27:07
    A je to Matthias Rossi (FRI), který obdržel od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení. Síly na ledě se tak vyrovnají a vhazovat se bude v útočném pásmu hostí.
     
    26:29
    Po další komerční přestávce budou hrát domácí přesilovku. Na trestnou lavici usedl Dan Kissel (STV), jenž vyfasoval menší dvouminutový trest za sekání.
     
    24:40
    Teď to bylo o fous! Gunderson ještě přijel podpořit své spoluhráče v brankovišti a vypadalo to, že kotouč znovu zatancoval na horní tyčce.
     
    20:43
    Christoph Bertschy vedl útok svého týmu po pravé straně kluziště a nabil Desharnaisovi. Druhý jmenovaný v dobré pozici nemířil přesně.
     
    17:19
    Colton Beck nedostal kotouč ven z obranného pásma a střílet mohl Sprunger! Domácí útočník úplně sám na ose kluziště nebyl úspěšný.
     
    11:29
    Thomas Berg Paulsen se dostal s kotoučem až na pravý kruh do útočného pásma a svou následnou střelou ohrozil brankáře Hughese.
     
    08:40
    Byl to nakonec útočník Anders Henriksen, který ještě dorážel kotouč před domácím brankářem, ale puk nakonec skončil na horní tyčce.
    05:36 HOFF - 0:1
     
    05:36
    Stavanger právě vstřelil branku! Hosté se vzápětí přeci jen dočkali a krátce po pěti odehraných minutách jdou poprvé v utkání do vedení! LUDVIG HOFF dorazil opuštěný kotouč v brankovišti a brankář Hughes byl na tento okamžik krátký. Asistence: Tommy Kristiansen, Andreas Klavestad.
     
    03:29
    Jacob De la Rose zkoušel projít do útočného pásma středem kluziště, ale rozhodčí se chystají poprvé vylučovat. Domácí hráli v šesti a hosté hrají přesilovku.
     
    01:31
    První velká šance domácího týmu! Kotouč po krásné kombinaci přes osu kluziště orazítkoval tyčku a posléze šel mimo branku.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 6. Hoff (Kristiansen, Klavestad)


    Fribourg-Gottéron: Hughes (Berra) – Jecker, Gunderson, Vainio, Diaz, Dufner, Sutter, Chavaillaz – Marchon, Desharnais, Bertschy – Jörg, Walser, Rossi – Mottet, De la Rose, Bykov – Kuokkanen, Schmid, Sprunger – Binias.
    Trenér: Christian Dubé

    Stavanger Oilers: Holm (Partanen) – Ulriksen, Lefebvre, Sveum, Klavestad, Aarthun, Rokseth, Higson – Kissel, Gervais, Mauldin – Hoff, Beck, Karlsen – Bittner, Strandborg, Kristiansen – Hurrød, Paulsen, Henriksen – Faret.
    Trenér: Todd Bjorkstrand

    Rozhodčí: Moschen, Borga – Fuchs, Stalder
    bahis siteleri