Ostrava – Pardubice 3:0 (kon.) | Jablonec – Hr. Králové 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Slovácko 1:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Liberec 0:2 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:1 (0:1)
1.FC Slovácko
Neděle 11.09.2022, 16:00 • Lokotrans Aréna • FORTUNA:LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší česká soutěž Fortuna liga pokračuje již osmým kolem a my se společně zaměříme na utkání mladoboleslavského týmu, který před domácím publikem přivítá Slovácko.
     
    1.FC Slovácko

    Slovácko prožilo vynikající loňskou sezonu. Ve skupině o titul dokázalo obrat o body Baník, Spartu a v posledním kole i Hradec Králové a zakončilo tak ročník parádním čtvrtým místem. Třešničkou na dortu poté bylo vystoupení v MOL Cupu! Ve finále proti Spartě poslal Slovácko do vedení z penalty Jurečka, následně se přidal dvěma zásahy i Reinberk a za pražský klub korigoval na konečných 3:1 Dávid Hancko. Triumfem v poháru si Slovácko zajistilo postup do předkola Evropské ligy.

    V něm vyfasovalo silné Fenerbahce a dál šel turecký velkoklub. Následně ale Svědíkovi svěřenci dokázali dvakrát porazil AIK Stockholm a zajistit si skupinovou fázi Konferenční ligy. Právě ve čtvrtek český tým odstartoval své působení na evropském poli. S Partizanem rychle vedl 2:0, poté dokonce hostující Belič vyfasoval červenou kartu. Slovácko však ztratilo skvěle rozehraný zápas v početní přesile. Výsledek 3:3 zachraňoval deset minut před koncem Libor Kozák. Následovat budou zápas s Kolínem a Nice.

    V lize patří Slovácku aktuálně osmá příčka, když především v posledních kolech to začalo lehce skřípat. Nečekaná porážka 1:2 s Libercem byla následována neúspěchem na trávníku Viktorie Plzeň 0:3. Před týdnem však Slovácko urvalo bod se silným slavistickým týmem.
     
    FK Mladá Boleslav

    Mladoboleslavští fotbalisté bojovali v předešlé sezoně o postup do skupiny o titul do posledního kola. V klíčovém posledním utkání však podlehli 0:2 na domácí půdě pozdějším mistrům z Plzně. Sedmé místo po základní části si Středočeši udrželi i po dvou dvojzápasech s Českými Budějovicemi a Olomoucí.

    Do aktuálního ročníku nevstoupil tým Pavla Hoftycha podle představ. Z prvních čtyř zápasů bral pouhé dva body za remízy ve Zlíně a s Jabloncem. První vítězství dokázali Mladoboleslavští ukořistit na půdě Pardubic, když již v prvním poločase rozhodli o výsledku 3:0 Škoda s Kubistou. Před týdnem zajížděla Mladá Boleslav k duelu do Českých Budějovic. Již v prvním poločase byl vyloučen domácí Broukal, následnou početní výhodu využil po přestávce dvougólový Tomáš Ladra.
     
    Vzájemné zápasy v loňské sezoně

    Zářijové střetnutí v rámci devátého kola dopadlo osmibrankovou přestřelkou. Slovácko na trávníku soupeře vedlo po půlhodině již 3:0, poté ještě před přestávkou snížil Ewerton. Po změně stran se prosadil ještě Jurečka a Petržela a Mladá Boleslav odvracela debakl dvěma dalšími zásahy Ewertona v závěrečné části.

    Letos v únoru zvítězilo opět Slovácko. Douděra sice poslal Mladou Boleslav do vedení v 16. minutě a do šaten se tak šlo za stavu 0:1. Po hodině hry se trefil domácí Václav Jurečka a útočník Slovácka také v šesté minutě nastavení zvrátil stav na stranu domácího celku.
     
    Hlavní rozhodčí Dominik Starý již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas osmého kola nejvyšší české soutěže mezi Mladou Boleslaví a Slováckem může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – D. Šimek, Karafiát, Suchý – Pech, D. Mareček (C), Matějovský, Fulnek – Ekpai, Mašek, Ladra.
    Náhradníci: Mikulec – Dancák, Donát, Látal, Skalák, Krobot, Žitný, Stránský.
    Trenér: Pavel Hoftych

    1.FC Slovácko: Fryšták – Šimko, Daníček (C), Hofmann – Siňavskij, Trávník, Ljovin, Doski – Brandner, Vecheta, Holzer.
    Náhradníci: Nguyen – Havlík, M. Kadlec, Kalabiška, Kohút, L. Kozák, Mihálik, Petržela, Reinberk.
    Trenér: Martin Svědík

    Rozhodčí: Starý – Vodrážka, Vyhnanovský.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O rozehrávku ze středového kruhu se postarali hostující fotbalisté. Rychlý nákop na levou stranu měl najít Doskiho, ale íránský fotbalista neudržel balon na hrací ploše.
     
    2
    Také domácí se poprvé dostali s balonem na útočné území. Ekpaiova pobídka z pravého kraje mířila na hranici vápna, kde si však obrana Slovácka dokázala poradit.
     
    2
    Mladá Boleslav mohla jít do vedení již ve druhé minutě. Ekpai dokázal získat míč na pravé straně vápna, poté balon procedil na zcela nebráněného Tomáše Ladru, který však trestuhodně minul v jasné pozici.
     
    4
    Mladoboleslavští jsou od úvodu mnohem více u balonu. Po autovém vhazování centroval do pokutového území Pech. Míč však skončil pouze mimo hrací plochu a rozehrávat od své branky bude moci Fryšták.
     
    5
    Lukáš Mašek si řekl o balon od Pecha. Domácí se nedokázali následně prodrat od postranní lajny blíže k pokutovému území Slovácka.
     
    6
    Slovácko se dokázalo udržet na útočné polovině. Siňavskij výtečně odcentroval do pokutového území, kde se dokázal prosadit k hlavičce Trávník. Jeho pokus však skončil jen nad domácí brankou.
     
    7
    Matějovského dlouhý nákop našel na třiceti metrech Fulnek. Po zisku balonu mohl jít do útoku Vecheta, ale akce byla zastavena hvizdem rozhodčího po faulu.
     
    8
    Matějovský byl znovu u míče. Několikrát si přihrál s Ladrou, tomu však utekl balon a toho využil ziskem Trávník. Ladra poté musel pouze faulovat.
     
    9
    Od Hofmanna mířil dlouhý nákop k Doskimu. Po parádním zpracování hrudníkem a otočce směrem k brance pálil pouze mimo tři tyče.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Mladá Boleslav je sice častěji u balonu, ale Ladrova dosud jediná šance skončila nad brankou.
     
    11
    Až příliš dlouhý pas Daníčka na Siňavského. Balon se sklouzl po nakropeném trávníku až za koncovou čáru. Rozehrávat bude moci Jan Šeda.
     
    12
    Při snaze získat míč napadáním se provinil faulem Lukáš Mašek. Patrik Šimko skončil sice na trávníku, ale nebude to nic vážného a může se okamžitě pokračovat ve hře.
     
    13
    Po faulu na Ekpaie mohli domácí rozehrát z klidové pozice. Mašek následně zválcoval v pokutovém území Hofmanna a to neuniklo ani hlavnímu rozhodčímu Starému.
     
    14
    Až příliš mnoho faulu nyní kouskuje hru. Ze středové čáry tak rozehrával Marek Matějovský. Domácí kapitán však zvolil přihrávku jen k vlastním stoperům.
     
    15
    Také hostující kapitán Vlastimil Daníček se ukázal u balonu. S Hofmannem si vyměnil několikrát přihrávku, poté se hra přesunula k chybujícímu Holzerovi.
     
    16
    Mareček chtěl přesunout hru dlouhou přihrávkou přes celou šířku, ale jeho úmysl vystihl Doski. Slovácko se hnalo do útoku, ale Vasilij Siňavskij se k centru neprosadil a poté už se domácí obrana dokázala zformovat.
     
    17
    Útočná snaha Slovácka pokračovala rozehrávkou od rohového praporku. Přetažený Trávníkův centr však nenašel nikoho v bílém. Mladá Boleslav však odhlavičkovala jen na další roh.
     
    18
    Ani druhý roh v krátkém čase se Slovácko z rohu neprosadilo. Naopak do kontru mohl jít na druhé straně Ubong Ekpai. Sprinterský souboj sice vyhrál, ale poté jeho polozakončení nebylo z nejpřesnějších.
     
    19
    Průnik Doskiho zastavil čistým skluzem Karafiát. Slovácko se tak opět přesunulo do blízkosti pokutového území domácího celku. Dlouhý aut do šestnáctky nedokázal umístit na branku Vecheta.
     
    20
    Fulnek pláchl podél levé postranní lajny až do vápna. Osmadvacetiletý Jakub Fulnek poté ještě cpal míč pod sebe do prostoru, kde mohl být Mašek, ale to už zasáhla hostující obrana.
     
    21
    Fryštákův nákop našel jen Matějovského. Domácí se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi, kombinace Matějovského s Maškem nebyla přesná a toho využil Daníček.
     
    22
    S Pechem si na pravé straně zahrál znovu Matějovský. Již čtyřicetiletý kapitán domácího týmu následně ztratil a do obrany musel spěchat David Šimek.
     
    23
    Po přízemní střele Ubonga Ekpaie si Fryšták zapisuje první zákrok. U své tyče byl včas a balon udržel v rukavicích.
     
    24
    Mašek byl zády k brance a tak přiťukával balon proti noze Ekpaiovi. Nigérijský střelec však z nadějného místa poslal míč vysoko na tribunu.
     
    25
    Fryštákova rozehrávka mířila do souboje Trávníkovi. Hostující středopolař balon příliš dlouho neudržel a do útoku mohl jít opět Ekpai. Po sraženém centru budou domácí rozehrávat rohový kop.
     
    26
    Tradiční exekutor Marek Matějovský zakroutil balon do šestnáctky, kde se ale prosadil k hlavičce jen bránící Hofmann.
     
    27
    U postranní lajny neměl komu nahrát Doski a tak raději vrátil míč až k Fryštákovi. Slovácko dlouhým nákopem hledalo Brandnera, ale o něco rychleji byl u balonu Šeda.
     
    28
    Po srážce ve středu pole zůstal na trávníku Ekpai. Vypadá to na potíže se stehenním svalem, ale domácí útočník nakonec odchází na postranní lajnu po svých.
     
    29
    Ljominova nahrávka na levou stranu našla Doskiho. Souhra cizinců v dresu Slovácka mohla pokračovat autovým vhazováním Patrika Šimka. To už ale přišel obranný odkop Davida Šimka.
     
    30
    Ani půlhodina hra gól nepřinesla. Navíc ani jeden z brankářů zatím nemusel řešit složitější zákrok.
     
    31
    Zpoza postranní čáry vhodil míč do hry domácí David Šimek. Po několika soubojích se ale balonu ujal Stanislav Hofmann a do útoku mohou jít znovu hosté.
     
    32
    Po střetu Ekpaie s Doskim se píská proti domácímu týmu. Daníček rychle rozehrál dlouhým nákopem na Vechetu, ale útočník Slovácka proti výrazné přesile neudržel pozici před vápnem.
     
    33
    Matějovského srazil k zemi Patrik Brandner. Mladá Boleslav sice mohl rozehrát z klidové pozice, Ekpai mohl mířit až do vápna, ale jeho pokus byl zablokován.
     
    34
    Po nákopu Tomáše Fryštáka nedokázal míč zpracovat Vasilij Siňavskij. Estonský ofenzivní fotbalista neustál souboj s Šimkem.
     
    35
    Hosté si dávali ve vlastním vápně přednost a málem toho využil Ladra. Daníček ale dokázal rychle zareagovat, tělem si pokryl soupeře a stačil ještě odkopnout do bezpečí.
     
    36
    Na pravé straně měl o něco více prostoru Michal Trávník. Přetažený centr sice zpracoval Holzer, ale už se dostal ze střelecké pozice a tak musel přihrávat zpět k obráncům.
     
    37
    Zbytečná nepřesnost Vladislava Ljovina. Na pravé straně měl rozběhutého Siňavského, ale lehkou nahrávku dal spoluhráči příliš daleko od nohy.
     
    38
    S Brandnerem si narazil u postranní čáry Patrik Šimko. Skvělý obranný zákrok předvedl Suchý, který navíc otečoval odkopem právě Šimka.
     
    39
    Rozběhnutého Fulneka zastavil nedovoleným zákrokem Trávník. Faul zaváněl žlutou kartou, ale hlavní rozhodčí Starý nechal vše jen na slovním napomínání.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Nyní chtěl Matějovský zrychlit hru kolmou nahrávkou za obranu, ale Mašek se nerozběhl a tak míč skončil až u Fryštáka.
     
    41
    Po Pechově zaseknutí přišla přihrávka do malého vápna, kde byli za domácí Ladra i Mašek. Nejlépe se ale zorientoval brankář Slovácka Fryšták.
     
    42
    Za nakopnutým balonem mohl jít Ladra. Toho si ale tělem pohlídal Hofmann a jako první byl u míče znovu Tomáš Fryšták na hranici vápna.
     
    43
    Po faulu na Patrika Brandnera rozehrávali hosté standardní situace ze zhruba třiceti metrů. Trávník sice nacentroval do vápna, kde ale míč odhlavičkoval do bezpečí Šimek.
     
    44
    Minutu před přestávkou si naběhl na dlouhý pas Vecheta. Ani Ljovin však nebyl se svou pobídkou nejpřesnější a Vecheta tak mohl posunout míč jen Šedovi za koncovou čárou.
     
    45
    Po ubráněném centru mohli jít ještě hosté do protiútoku. Brandnerova nabídka Trávníkovi postrádala přesnost a z akce nic nebylo.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    V první minutě nastaveného času prvního poločasu se dostává Slovácko do vedení! Nakopnutý balon dokázal ve vápně přiťuknout hlavou Brandner osamocenému MERCHASI DOSKIMU a ten prostřelil Jana Šedu v brance Mladé Boleslavi.
    45+1. Merchas DOSKI - 0:1
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Jedna nastavená minuta je minulostí a první poločas končí! Hráči do šaten odcházejí za stavu 0:1.

    První pětačtyřicetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Mladoboleslavští byli sice v úvodu aktivnějším týmem a již ve druhé minutě měl na kopačce gól Ladra, ale z nadějné pozice přestřelil. Stejně tak se neprosadil ani z několika nebezpečným náběhů Ubong Ekpai a tak těsně před přestávkou z ojedinělého útoku zasáhli hosté. Dlouhý nákop posunul hlavou Brandner na Merchase Doskiho a ten propálil Šedu.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhého poločasu vkročili rozehrávkou ze středového kruhu domácí fotbalisté. Ekpai ihned po rozehrávce mířil s míček do útoku po pravém kraji, ale neúspěšně.
     
    47
    O průnik podél levé čáry se pokusil Jakub Fulnek. Obrana Slovácka však dokázala utěsnit prostor a získala míč pro sebe.
     
    48
    Jednoznačně nejaktivnějším domácím hráčem směrem do ofenzivy je Ekpai. Nyní si zabíhal za obranu na vysoký centr, ale nedokázal ho zkrotit a poté už se dostal za koncovou čáru.
     
    49
    Ani ve druhém poločase týmy do útoku příliš nespěchají. Ekpai si chtěl rukou pomoci v souboji s Šimkem, poté dokonce odcentroval, ale jen do rukavic Tomáše Fryštáka.
     
    50
    Holzer s Brandnerem si předávali balon na třiceti metrech od branky domácího celku. Nakonec zakončoval Vecheta, ale branku netrefil.
     
    51
    Obrovská šance domácího týmu. Šimka ve vápně dokázal najít Matějovský. Následně Ladra zakončoval pouze hostujícího brankáře.
     
    51
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Vasilij Siňavskij, který v blízkosti rohového praporku poslal k zemi Marečka.
     
    52
    Balon si na místo přestupku postavil Marek Matějovský. Centr dokázal vyboxovat balon na hranici vápna, hlavička Ekpaie už poté neměla gólové parametry.
     
    53
    Lehkým faulem se provinil i Doski. Střelec zatím jediné dnešní branky poslal k zemi Ekpaie.
     
    54
    Nápor mladoboleslavských fotbalisté mohl podpořit Fulnek. Nejvýše se ale ve vápnu vyšrouboval Daníček a nadobro odkopl až na útočnou polovinu trávníku.
     
    55
    Vasilij Siňavskij měl na pravé straně o něco více prostoru, obrana domácích couvala před soupeřem. Nakonec přišlo jen nepřesné zakončení estonského útočníka.
     
    56
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Petr Reinberk.
     
    57
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Michal Trávník, přichází Marek Havlík.
     
    57
    Mašek byl v souboji pozdě, kopačkami napřed vjel do Hofmanna a po právu je potrestán žlutou kartou.
     
    59
    Stanislav Hofmann je stále ošetřován na hrací ploše. Vypadá to však, že bude moci pokračovat v zápase.
     
    60
    Matějovského šajtle poslala do sprintu Ekpaie. Nigérijský ofenzivní fotbalista neměl ale potřebnou rychlost a míč skončil za postranní lajnou.
     
    61
    I po více než hodině hry vede Slovácko nad mladoboleslavským týmem 1:0. Rozdílovou branku vstřelil těsně před přestávkou Merchas Doski.
     
    62
    David Pech vhodil míč do hry zpoza postranní lajny. Následoval Ladrův centr, který využil k zakončení Mareček. Jeho pokus byl ale ztečován mimo hru.
     
    62
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Lukáš Mašek, přichází Samuel Dancák.
     
    63
    Jako obvykle centroval do vápna Marek Matějovský. Tlak domácího celku pokračoval zakončením Ekpaie, který však netrefil branku.
     
    64
    Dirigent Matějovský našel na levé straně Fulneka. Právě Jakub Fulnek už dalšího spoluhráče nehledal, lehká střela k první tyči ale Fryštáka nemohla překvapit.
     
    65
    Ekpai nepříjemně trefil Šimka v hlavičkovém souboji. Slovácko se u balonu příliš dlouho nezdrželo, ale ani další Fulnekův útok ohrožením branky neskončil.
     
    67
    Po autovém vhazování okamžitě centroval do šestnáctky Ondřej Karafiát. V pokutovém území ale nebyl nikdo, kdo by Fryštáka ohrozil a tak hostující gólman stáhl balon do rukavic.
     
    67
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Ubong Moses Ekpai, přichází Ladislav Krobot.
     
    68
    Fulnek kombinoval na levé straně od vápna s Ladrou. Do hry se zapojil i střídající Krobot, ale obrana Slovácka se opět lehce prosadila k odkopu.
     
    69
    Dlouhý aut od Karafiáta ml najít Šimka. Opět Slovácko téměř zadarmo odkoplo balon ze šestnáctky.
     
    69
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Filip Vecheta, přichází Ondřej Mihálik.
     
    69
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Patrik Brandner, přichází Milan Petržela.
     
    71
    Mareček dlouhým centrem hledal Matějovského. Balon ale stáhl čerstvý Petržela. Souhra na Mihálika nebyla přesná a tak může rozehrávat od své branky Šeda.
     
    72
    Pod tlakem napadajícího Havlíka byl David Šimek. Obránce domácího celku raději poslal míč zpět k Šedovi.
     
    73
    Ljovinova nahrávka našla Marka Havlíka. Střídající záložník měl před sebou volný prostor, dostal se až na hranici vápna, odkud ale pálil jen nepřesně vedle pravé tyče.
     
    74
    Slovácko se více a více zatahuje do obrany. Dancák zkoušel prodloužit balon do vápna, kde ale neměl šanci proti velké přesile Ladislav Krobot.
     
    75
    Po přihrávce Matějovského se ve vápně uvolnil Fulnek. Kličkou zpět více k ose trávníku se zbavil obránce, ale následně trefil jen před sebou stojícího Šimka.
     
    76
    Od Tomáše Fryštáka putoval balon jen daleko za střídačky. Rozehrávka mohli vhazováním domácí, ale pouze jen ze středu trávníku.
     
    77
    Nebezpečí před hostující obranou. Ladra se dokázal uvolnit na hranici vápna, poté naservíroval nečekaný centr na Marečka, který hlavičkoval těsně vedle.
     
    77
    Ondřej Karafiát sestřelil unikajícího Petrželu a vyfasoval žlutou kartu od hlavního rozhodčího.
     
    78
    Milan Petržela byl sestřelen v plné rychlosti a tak se není čemu divit, že musí být v péči lékařů.
     
    79
    Zdá se, že Petržela bude v pořádku a zápas tak může pokračovat.
     
    80
    Až na hranici vápna musel zasahovat Fryšták. Dlouhý nákop Šedy totiž odskočil přesně do běhu Marečka a tak tak, že nebyl u míče dříve než hostující gólman.
     
    81
    Přetažený Fulnekův centr sice našel Pecha, ale velmi slabá hlavička nezaměstnala Tomáše Fryštáka v brance hostujícího týmu.
     
    82
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Slovácko i nadále vede o jeden zásah na půdě Mladé Boleslavi.
     
    83
    Další pozorný zákrok v obraně předvedl Vlastimil Daníček. Domácímu celku už začíná pomalu docházet čas na vyrovnání.
     
    84
    Nyní už si dal Karafiát na Petrželu pozor. Zkušený křídelník neměl komu nahrát dopředu a tak zvolil zpětnou nahrávku až k Šimkovi.
     
    85
    Ani další rohový kop domácího celku nebyl příliš nebezpečný. Fryšták bezpečně sebral do rukavic.
     
    85
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
    ze hřiště odchází Vasilij Siňavskij, přichází Michal Kadlec.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Patrik Žitný.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Daniel Mareček, přichází Jiří Skalák.
     
    86
    Svěřenci Pavla Hoftycha začínají riskovat v obraně a toho nyní mohl využít útočící Mihálik. Jeho zakončení z úhlu však nebyla z nejpřesnějších.
     
    88
    Nabíhající Ladislav Krobot neměl proti Kadlecovi příliš šancí. Mladá Boleslav mohla pokračovat dalším autovým vhazováním, ale ani tentokrát se Slovácko příliš nezapotilo.
     
    89
    Po několika nepřehledných soubojích ve středu pole získal míč pro domácí David Pech. Následně Suchý přihrával Matějovskému, kterého následně fauloval napadající Mihálik.
     
    90
    I v devadesáté minutě se snaží Matějovský něco vymyslet. Po přihrávce na Skaláka dokázali domácí vybojovat alespoň rohový kop.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Tlak do branky v nastaveném čase zvyšuje. Po centr Žitného hlavičkoval David Šimek, ale povedeným zákrokem se vyznamenal v hostující brance Tomáš Fryšták.
     
    90+3
    Po faulu na Ljovina mohou hosté ušetřit další čas rozehrávkou na útočné polovině trávníku. Přetažený centr nezasáhl žádný z hráčů.
     
    90+3
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští vyrovnávají v samotném závěru! Na rohový kop přispěchal do vápna i Jan Šeda. Už to vypadalo, že Slovácko opět lehce odkopne balon, ale najednou se opřel do míče LADISLAV KROBOT a prostřelil vše před sebou.
    90+3. Ladislav KROBOT - 1:1
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Hlavní arbitr Dominik Starý naposledy zapískal a zápas končí! Mladá Boleslav se nakonec rozchází se Slováckem smírně 1:1!

    První pětačtyřicetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Mladoboleslavští byli sice v úvodu aktivnějším týmem a již ve druhé minutě měl na kopačce gól Ladra, ale z nadějné pozice přestřelil. Stejně tak se neprosadil ani z několika nebezpečným náběhů Ubong Ekpai a tak těsně před přestávkou z ojedinělého útoku zasáhli hosté. Dlouhý nákop posunul hlavou Brandner na Merchase Doskiho a ten propálil Šedu.

    Po změně stran byli svěřenci Pavla Hoftycha o poznání aktivnější, ale dlouho byl tlak neefektivní. Až v samotném závěru zápasu přišlo zakončení Ladislava Krobota, který propálil skvěle chytajícího Tomáše Fryštáka.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13. (18:01:45)

    Vít Schück

    Branky: 90+3. Krobot – 45+1. Doski (Brandner)

    Karty:   57. Mašek (MBL), 77. Karafiát (MBL) – 51. Siňavskij (SLO)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – D. Šimek, Karafiát, Suchý – Pech, D. Mareček (C) (85. Skalák), Matějovský, Fulnek – Ekpai (67. Krobot), Mašek (62. Dancák), Ladra (85. Žitný).
    Náhradníci: Mikulec – Donát, Látal, Stránský.

    Trenér: Pavel Hoftych

    1.FC Slovácko: Fryšták – Šimko, Daníček (C), Hofmann – Siňavskij (85. M. Kadlec), Trávník (57. Havlík), Ljovin, Doski – Brandner (69. Petržela), Vecheta (69. Mihálik), Holzer (56. Reinberk).
    Náhradníci: Nguyen – Kalabiška, Kohút, L. Kozák.

    Trenér: Martin Svědík

    Rozhodčí: Starý – Vodrážka, Vyhnanovský
    bahis siteleri