Columbus – Arizona 3:6 (kon.) | Boston – Dallas 3:1 (kon.) | Montreal – Minnesota 1:3 (kon.)
Detroit – New Jersey 2:6 (kon.) | NY Rangers – Colorado 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Florida 4:2 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Seattle – Buffalo 5:1 (kon.) | Los Angeles – Tampa 4:2 (kon.)
San Jose – Vegas 2:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
Florida Panthers
Středa 26.10.2022, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Jonathan TOEWS - 4:2
     
    59:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ani třetí vyhozený kotouč nezamířil do prázdné klece, tentokrát ho ale dojel kapitán domácích JONATHAN TOEWS, jenž s ním branku objel a v klidu ho do ní uklidil. Asistence: Jason Dickinson.
    52:47 Matthew TKACHUK - 3:2
     
    52:47
    Florida právě vstřelila branku!
    A teď to začne být opravdu zajímavé! Puk se zpoza branky dostal k modré čáře, odkud Brandon Montour nahazoval asi ne tak, jak si představoval. Jemná teč MATTHEWA TKACHUKA však stačila změnit směr kotouče natolik překvapivě, že Alex Stalock nestihl zareagovat. Asistence: Brandon Montour a Carter Verhaeghe.
    51:32 Eetu LUOSTARINEN - 3:1
     
    51:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Konečně trocha štěstí pro Floridu nakonec dramatizaci přeci jen přináší. Nahození z ostrého úhlu Stalock neudržel, Colin White puk přistrčil na střed, kam dojel EETU LUOSTARINEN, jenž nekompromisně dorazil. Asistence: Colin White a Anton Lundell.
    35:58 Philipp KURASHEV - 3:0
     
    35:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Sice to Blackhawks nestihli v přesilovce, ale to jim pravděpodobně nebude vadit. PHILIPP KURASHEV nabral vysokou rychlost a využil zpomaleného Gustava Forslinga, který o chvilku předtím schytal tvrdou ránu. Kurashev ho objel, načež si před brankou bleskově přehodil puk na forhend a zavěsil pod horní tyčku. Asistence: MacKenzie Entwistle a Caleb Jones.
    19:37 Patrick KANE - 2:0
     
    19:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Andreas Athanasiou najížděl za branku, kde rychle zabrzdil. Na pravém kruhu si všimnul sjíždějícího PATRICKA KANA, na nějž obrana Floridy zapomněla. Kane tak měl dostatek času na přípravu perfektní střely k protější tyčce, což končí jeho prvním gólem v sezoně. Asistence: Andreas Athanasiou a Max Domi.
    02:57 Taylor RADDYSH - 1:0
     
    02:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím se nepodařilo usadit se v útočném pásmu, ale vyšel jim rychlý přechod přes to střední. Volný střelecký prostor tak měl na pravé straně za modrou čarou TAYLOR RADDYSH, jehož bomba z nápřahu Bobrovského zjevně dost překvapila. Asistence: Tyler Johnson a Patrick Kane.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 3. Raddysh (T. Johnson, P. Kane), 20. P. Kane (Athanasiou, Domi), 36. Kurashev (Entwistle, Cal. Jones), 60. J. Toews (Dickinson) – 52. Luostarinen (White, Lundell), 53. M. Tkachuk (Montour, Verhaeghe)


    Chicago Blackhawks: Stalock (A. Söderblom) – Set. Jones (A), J. Johnson, Murphy, Tinordi, Cal. Jones, McCabe – P. Kane (A), Domi, Athanasiou – Raddysh, J. Toews (C), T. Johnson – Lafferty, Dickinson, Kurashev – Blackwell, Entwistle, Khaira.
    Trenér: Luke Richardson.

    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Montour, Forsling, Gudas, Mahura, M. Staal, Kiersted – Reinhart, Barkov (C), Verhaeghe – M. Tkachuk (A), Bennett, Balcers – White, Lundell, Luostarinen – Hörnqvist (A), Cousins, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: Sutherland, Kea – Baker, Alphonso.
    bahis siteleri