Edmonton – Anaheim 3:4 (kon.) | Carolina – Dallas 5:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:6 (kon.)
Montreal – Tampa 1:5 (kon.) | Washington – Toronto 5:2 (kon.) | New Jersey – Florida 2:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:5 (kon.) | Colorado – Nashville 3:1 (kon.) | Vegas – NY Islanders 2:5 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:5 (kon.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Ottawa 4:2 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 18.12.2022, 23:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:33 Jordan STAAL - 3:2
     
    53:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dlouhý pobyt v útočném pásmu tentokrát nese ovoce, Carolina se po parádní akci ujímá vedení! Hosté úplně zapomněli na JORDANA STAALA, který zachytil Fastovu přihrávku v bezprostřední blízkosti brankoviště a následně zakončil přesně za přesouvajícího se DeSmitha – 3:2! Asistence: Jesper Fast, Brady Skjei.
    48:17 Brady SKJEI - 2:2
     
    48:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Skoro jako by domácí můj poslední příspěvek četli a chtěli mě rychle vyvést z omylu! V PNC Areně začínáme zase od začátku, na hranici pásma se totiž do zakončení dostal BRADY SKJEI a velmi dlouhým projektilem vyrovnává stav dnešního střetnutí – 2:2! Asistence: Derek Stepan, Jordan Staal.
    45:03 Brock MCGINN - 1:2
     
    45:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A právě toto hodně špatné střídání vede k hostující brance, Pittsburgh otáčí skóre! Penguins se díky obrovskému zaváhání celé domácí pětky dostali do přečíslení dva na jednoho, ve kterém Kapanen poslal puk na pravou stranu BROCKU McGINNOVI a ten hravě zakončil pod víko – 1:2! Asistence: Kasperi Kapanen.
    32:20 Rickard RAKELL - 1:1
     
    32:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí zadák na trestné lavice pobyl všehovšudy pět sekund, Pittsburgh bleskově využívá přesilovku! Malkin se uvolnil na pravé straně a vystřelil na Kočetkova, přičemž jeho zakončení ještě těsně před brankovištěm mimo dosah ruského gólmana tečoval RICKARD RAKELL – 1:1! Asistence: Jevgenij Malkin, Kris Letang.
    23:25 Derek STEPAN - 1:0
     
    23:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se zničehonic prosazují a v polovině čtyřiadvacáté minuty otevírají skóre! Pittsburgh si nepohlídal DEREKA STEPANA, který v prostoru pro vhazování vzal volný puk na svou hůl a obratem překonal DeSmitha celkem jednoduchou střelou – 1:0! Asistence: Stefan Noesen.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 24. Stepan (Noesen), 49. Skjei (Stepan, J. Staal), 54. J. Staal (Fast, Skjei) – 33. Rakell (Malkin, Letang), 46. McGinn (Kapanen)


    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Slavin (A), Burns, Skjei, Pesce, de Haan, Chatfield – A. Svečnikov, Stastny, Nečas – Teräväinen, Kotkaniemi, Jarvis – Martinook (A), J. Staal (C), Fast – Noesen, Drury, Stepan.
    Trenér: Rod Brind'Amour.

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – M. Pettersson, Letang (A), Dumoulin, Rutta, P. Joseph, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rakell – Heinen, Malkin (A), Rust – McGinn, Carter, Kapanen – Poehling, Blueger, Archibald.
    Trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: McIsaac, Hebert – Flemington, Barton.

    Diváci: 18 117
    bahis siteleri