Boston – NY Islanders 6:2 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:5 (kon.) | Dallas – Columbus 1:4 (kon.)
Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – Washington 4:1 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 6:2 (kon.)
Calgary – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:5 (2:0 po s.n.) | San Jose – Buffalo 2:4 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Tampa 5:4 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:3 (kon.)
Ottawa – St. Louis 7:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:5 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
Montreal Canadiens
Neděle 19.02.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:53 David KÄMPF - 5:1
     
    54:53
    Toronto právě vstřelilo branku! Jake Allen sice skvěle zasáhl levým betonem proti střele Pierrea Engvalla od modré čáry, jenže u pravé tyče ho překonal z dorážky DAVID KÄMPF a vstřelil svůj první gól během posledních 28 zápasů! Stav je 5:1. Asistence: Pierre Engvall a Rasmus Sandin.
    43:47 William NYLANDER - 4:1
     
    43:47
    Toronto právě vstřelilo branku! Auston Matthews odvedl fantastický kus práce, když v pravém rohu útočného pásma Leafs udržel puk proti trojnásobné přesile a na vzdálenější levé tyči našel WILLIAMA NYLANDERA, který z úhlu skóroval bez přípravy do prázdné brány – 4:1! Asistence: Auston Matthews a Mark Giordano.
    38:20 Michael BUNTING - 3:1
     
    38:20
    Toronto právě vstřelilo branku! Maple Leafs teď předvedli nádhernou kombinační akci a MICHAEL BUNTING vypálil bez přípravy na bodu pravého kruhu, odkud puk zasvištěl ke vzdálenější levé tyči! Jeho druhý gól v zápase a Leafs vedou o dva góly. Asistence: Calle Järnkrok a Ryan O'Reilly.
    33:20 Pierre ENGVALL - 2:1
     
    33:20
    Toronto právě vstřelilo branku! Mike Hoffman nevyužil slibnou šanci a na opačné straně udeřil PIERRE ENGVALL, když využil špatné zadovky Habs, zpracoval si kotouč a z levého kruhu ho procedil přes Jakea Allena do sítě! Brankář Habs si myslel, že ho drží, jenže tomu tak nebylo a kotouč mu prošel do sítě – 2:1! Bez asistence.
    25:32 Michael BUNTING - 1:1
     
    25:32
    Toronto právě vstřelilo branku! Auston Matthews na levém křídle vybojoval puk a pak nádherným pasem našel na vzdálenější pravé tyči MICHAELA BUNTINGA, který z blízkosti skóroval během přesilové hry do prázdné brány! Leafs srovnali. Asistence: Auston Matthews a Rasmus Sandin.
    20:42 Josh ANDERSON - 0:1
     
    20:42
    Montreal právě vstřelil branku! Obránce Michael Matheson vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a před bránou puk tečoval JOSH ANDERSON, když puk usměrnil nad lapačkou brankáře k pravé tyči! Hráči Habs vedou 1:0! Asistence: Michael Matheson a Jordan Harris.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Bunting (Matthews, Sandin), 34. Engvall, 39. Bunting (Järnkrok, O'Reilly), 44. Nylander (Matthews, Giordano), 55. Kämpf (Engvall, Sandin) – 21. Jos. Anderson (Matheson, Harris)


    Toronto Maple Leafs: Woll (Källgren) – Brodie, Rielly (A), Liljegren, Giordano, Holl, Sandin – Nylander, Matthews, Bunting – Marner (A), O'Reilly, Tavares (C) – Järnkrok, Kämpf, Engvall – Kerfoot, Acciari, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – J. Barron, Matheson, Savard (A), Harris, Schueneman, Kovacevic – Jos. Anderson (A), Suzuki (C), Harvey-Pinard – Hoffman, Belzile, Dadonov – Armia, Dvorak, Drouin – Ylönen, R. Pitlick, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Garrett Rank. Čároví: Andrew Smith, Devin Berg

    Diváci: 19535
    bahis siteleri