Juventus – Lazio 3:1 (kon.) | Inter – AC Milán 5:1 (kon.) | Janov – Neapol 2:2 (kon.)
konec
Inter Milán
5:1 (2:0)
AC Milán
Sobota 16.09.2023, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Davide FRATTESI - 5:1
     
    90+3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Demolice AC Milán dokonána! Domácí podnikli rychlý brejk který vedl od poloviny hřiště Mchitarjan, těsně před pokutovým územím pak přihrál na DAVIDEHO FRATTESIHO, který ve skluzu zakončil do protipohybu brankáře Maignana, který tak dostává pátý gól.
    79. Hakan ÇALHANOĞLU - 4:1
     
    79
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Asi je definitivně rozhodnuto! HAKAN CALHANOGLU penaltu kopl zkušeně doprostřed, brankář Maignan si vybral levou stranu!
    69. Henrich MCHITARJAN - 3:1
     
    69
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí „Nerazzurri“ si berou dvougólové vedení zpět! Přesná přihrávka letěla na Martineze, který si míč efektně zpracoval kolenem a poté přihrávkou vybídl HENRIKHA MCHITARJANA. Ten se s ničím nerozpakoval a vypálil a jeho pokus tečovaný jedním zobránců skončil přesně u pravé tyče Maignanovy brány, který na teč vůbec nezareagoval! Arménský fotbalista tak zaznamenává druhou branku v utkání.
    57. Rafael LEÃO - 2:1
     
    57
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak „Rossoneri“ přeci jen snižují! Dlouhý pas obránce Kjaera si zpracoval Giroud, a poté přihrál na nabíhajícího RAFAELA LEAA. Ten utekl i Darmianovi a dostal se až před brankáře Sommera, kterého také následnou střelou na zadní tyč překonal!
    38. Marcus THURAM - 2:0
     
    38
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Je to o dvě branky! I když AC Milán ve většině času drží míč, Interu ale stačí jeden rychlý protiútok ke skórování. Dumfries našel před vápnem MARCUSE THURAMA, který napřáhl a výsledkem byla nádherná střela do vzdálenější šibenice! Tvrdý direkt pro hráče i fanoušky AC Milán.
    5. Henrich MCHITARJAN - 1:0
     
    5
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak „domácí“ Inter se rychle dostává do vedení! Nejprve se k brance AC blížil Thuram, jehož první centr do vápna ale nikoho nenašel. Míč se k němu ale odrazil, a druhým pokusem o přihrávku již našel Dimarca, který vypálil. Z jeho slabé střely se ale stala perfektní přihrávka na HENRIKHA MCHITARJANA, který z bezprostřední vzdálenosti skóruje do protipohybu brankáře Maignana!

    Matěj Skula

    Branky: 5. Mchitarjan (Dimarco), 38. Thuram (Dumfries), 69. Mchitarjan (La. Martínez), 79. Çalhanoğlu (pen.), 90+3. Frattesi (Mchitarjan) – 57. Leão (Giroud)

    Karty:   72. Çalhanoğlu (INM), 90+4. Frattesi (INM) – 24. Thiaw (ACM), 61. Hernández (ACM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:13.
    Inter Milán: Sommer – Darmian, Acerbi, A. Bastoni (74. de Vrij) – Dumfries, Barella (64. Frattesi), Çalhanoğlu (81. Asllani), Mchitarjan, Dimarco (64. Augusto) – Thuram (64. Arnautović), La. Martínez (C).
    Náhradníci: Audero, Di Gennaro – Agoumé, Bisseck, Cuadrado, Klaassen, Pavard, Sensi, Sánchez.

    Trenér: Simone Inzaghi

    AC Milán: Maignan – Calabria (C) (77. Florenzi), Kjaer, Thiaw, Hernández – Loftus-Cheek (86. Musah), Krunić, Reijnders (77. Jović) – Pulisic (56. Chukwueze), Giroud (77. Okafor), Leão.
    Náhradníci: Mirante, Sportiello – Adli, Bartesaghi, Pellegrino, Romero, Pobega.

    Trenér: Stefano Pioli

    Rozhodčí: Sozza – Carbone, Giallatini
    bahis siteleri