Boston – Detroit 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 1:3 (kon.) | Chicago – Toronto 4:3 (po pr.)
St. Louis – Nashville 3:8 (kon.) | New Jersey – Columbus 1:2 (kon.) | Washington – Edmonton 0:5 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 2:5 (kon.) | San Jose – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
New York Rangers
Pátek 24.11.2023, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    John Tortorella (PHI) si ještě bere svůj oddechový čas.
     
    57:01
    Carter Hart (PHI) míří na svou střídačku.
     
    53:29
    John Tortorella (PHI) si však vzal svou coach challenge, když se domníval, že akci předcházel ofsajd, což nakonec video potvrdilo a čtvrtá branka Rangers neplatí.
     
    53:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se prosazují ve svém oslabení! Tak zmar domácích přesilovek nyní zcela podtrhuje CHRIS KREIDER, kterému do úniku přistrčil kotouč Zibanejad a hostující útočník následně proti Hartovi uspěl se svou kličkou do bekhendu.
     
    51:46
    Tak už zde máme šestou přesilovou hru Philadelphie, když Nick Bonino (NYR) z obranného pásma vyhodil puk do hlediště.
     
    48:02
    Domácí hokejisté dostávají k dispozici už svou pátou přesilovou hru v tomto utkání. Na dvě minuty za podrážení si na trestné posedí Erik Gustafsson (NYR),
     
    45:10
    Panarin měl na své hokejce čtvrtou branku hostů, když Rangers jeli do rychlého protiútoku a Sanheim nakonec spíš hlídal přihrávku, takže ruský útočník vystřelil a Hart jeho pokus dokázal vytěsnit nad svou klec.
     
    40:00
    V závěru druhé třetiny ještě došlo k menší potyčce, ze které vyplynuly dvouminutové tresty za hrubost pro dva obránce. Za domácí si ve třetí třetině chvíli nezahraje Sean Walker (PHI) a na straně hostí to bude K´Andre Miller (NYR).
     
    39:18
    Philadelphia si vybojoval další přesilovou hru, protože dvě minuty za podrážení dostává Ryan Lindgren (PHI).
    37:39 Sean COUTURIER - 1:3
     
    37:39
    6/6
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Wheelerovi se sice podařilo vyhrát vhazování do rohu kluziště, ale zde si jej sebral Atkinson, který ihned přihrál na modrou, odkud vystřelil Seeler, jehož pokus před bránou tečoval SEAN COUTURIER a Šesťorkin už poté mohl jen vytáhnout puk ze své klece. Asistence: Nick Seeler, Cam Atkinson.
    Couturier S., Seeler N., Atkinson C., Konecny T., Walker Se., Hart C.
    Trouba J., Wheeler B., Kreider C., Šesťorkin I., Miller K., Zibanejad M.
     
    34:10
    Wheeler z rohu kluziště poslal pas před bránu Philadelphie, kam si najel Kakko, ale finský útočník z bezprostřední blízkosti Harta nepřekonal.
     
    32:14
    Rangers budou hrát svou druhou přesilovou hru v utkání, protože na trestnou lavici míří Travis Sanheim (PHI), který dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    29:35
    Hosté se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Lafreniere nahrával Panarinovi, jehož střelu zřejmě zblokoval vracející se hráč Philadelphie.
    27:41 Mika ZIBANEJAD - 0:3
     
    27:41
    6/6
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nedáš dostaneš se tedy dá použít na druhé straně. Zibanejad ve středním pásmu nahrál kotouč na pravou stranu Wheelerovi, jenž zavezl touš do útočné třetiny a následně vyslal svůj pas před bránu dojíždějícímu MIKOVI ZIBANEJADOVI, jenž nataženou hokejkou usměrnil puk do levé šibenice. Asistence: Blake Wheeler, Erik Gustafsson.
    Zibanejad M., Wheeler B., Gustafsson E., Kreider C., Šesťorkin I., Lindgren R.
    Sanheim T., York C., Poehling R., Tippett O., Hart C., Atkinson C.
     
    27:28
    Poehling byl zcela osamocen mezi kruhy, kam i dostal přihrávku, ale proti jeho následné střele si Šesťorkin dobře povyjel a kotouč udržel ve své výstroji.
     
    23:08
    Flyers budou hrát už třetí přesilovou hru v utkání, protože na trestnou lavici míří K´Andre Miller (NYR), jenž si zde odsedí dvě minuty za držení.
     
    17:19
    Garnet Hathaway (PHI) si ve středním pásmu vyhlédl Lindgrena, kterého čistým hitem sestřelil, což se nelíbilo Willovi Cuyllemu (NYR), který se hned do domácího hráče pustil, a tak musel Hathaway během první třetiny absolvovat další bitku.

    Kromě pětiminutových trestů ještě hostující hráč dostává dvě minuty za vyprovokování bitky a osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Philadelphie tedy bude hrát přesilovou hru.
     
    13:28
    Philadelphie bude hrát svou první přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Blake Wheeler (NYR), který si odsedí dvě minuty za podrážení.
     
    12:57
    Tak to byla obrovská příležitost domácích! Konecny se dostal k odraženému kotouč a následně udělal kličku do protipohybu Šesťorkina, ale toho parádně zastoupil obránce Lindgren, který svou holí zabránil jisté brance Philadelphie.
     
    07:24
    New York si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za hákování dostává Farabee (PHI), ikdyž tedy tohle bylo hodně přísné vyloučení.
     
    04:58
    Hosté se z čista jasna dostali do dalšího protiútoku dvou na jednoho, jenže přihrávka Panarina byla hodně nepřesná a Trocheck už musel pro kotouč za bránu Philadelphie.
     
    04:44
    Hru nám však přerušila bitka ve středním pásmu, kde se do sebe pustili Barclay Goodrow (NYR) a Garnet Hathaway (PHI). Bitku nakonec vyhrál domácí hráč a oba si nyní odpočinou pět minut na trestné lavice.
    01:53 Chris KREIDER - 0:2
     
    01:53
    6/6
    Rangers právě vstřelili branku!
    Následné vhazování sice vyhráli domácí, jenže Sanheim poté trochu nepochopitelně volil přihrávku přes střed, kde byl zcela volný CHRIS KREIDER, jenž už svou příležitost zužitkoval úspěšnou střelou za záda Harta. Bez asistence.
    Kreider C., Trouba J., Wheeler B., Šesťorkin I., Miller K., Zibanejad M.
    Sanheim T., York C., Hathaway G., Laughton S., Deslauriers N., Hart C.
    00:45 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    00:45
    6/6
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají skóre tohoto utkání hned ze svého prvního útoku! Po úspěšném zákroku Šesťorkina se Rangers dostali do rychlého protiútoku dvou na jednoho, kde nakonec Wheeler nahrál MIKOVI ZIBANEJADOVI, jenž svou okamžitou střelu poslal do horních pater domácí klece. Hart byl zcela bezmocný. Asistence: Blake Wheeler, Chris Kreider.
    Zibanejad M., Wheeler B., Kreider C., Šesťorkin I., Lindgren R., Gustafsson E.
    Seeler N., Poehling R., Walker Se., Tippett O., Hart C., Atkinson C.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 38. Couturier (Seeler, Atkinson) – 1. Zibanejad (Wheeler, Kreider), 2. Kreider, 28. Zibanejad (Wheeler, E. Gustafsson)


    Philadelphia Flyers: Hart (Ersson) – York, Sanheim, Seeler, Se. Walker, Zamula, M. Staal – Foerster, Couturier, Konecny – Tippett, Poehling, Atkinson – Farabee, N. Cates, Brink – Deslauriers, Laughton, Hathaway.
    Trenér: John Tortorella

    New York Rangers: Šesťorkin (Quick) – K. Miller, Trouba, R. Lindgren, E. Gustafsson, Z. Jones, Schneider – Kreider, Zibanejad, Wheeler – Panarin, Trocheck, Lafrenière – Cuylle, Bonino, Kakko – Vesey, Goodrow, Pitlick.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Dunning, Furlatt – Hughes, Berg

    Diváci: 19 032
    bahis siteleri