Kadaň – Chrudim 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:2 (po pr.) | Ústí n/L – Chomutov 5:4 (po pr.)
Třebíč – Olomouc 2:3 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 2:0 (kon.) | Tábor – Litoměřice 3:2 (po s.n.)
Hr. Králové – Jihlava 4:3 (po s.n.) | Vrchlabí – Znojmo 2:3 (po s.n.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1.)
IHC Králové Písek
Sobota 18.09.2010, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    60:12
    Písek právě vstřelil branku!

    Hned po vhazování rozhoduje o psíeckém vítězství přesnou trefou MICHAL PŠURNÝ, který bleskově propálil překvapeného gólmana Suchana! Asistence: Michal Dragoun.
     
    59:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak Rebelům nakonec hra bez brankáře vyšla. Kotouč putoval krátce po vhazování po ose Roman Vondráček - Vojtěch Němec - MIROSLAV TŘETINA, při čemž posledně jmenovaný propálil zblízka dosud neprůstřelného gólmana Jágra! Asistence: Vojtěch Němec, Roman Vondráček.
     
    58:59
    Meidl pálil úplně sám na levé straně bez přípravy a gólman Jágr vytáhl skvělý zákrok, když na poslední chvíli ramenem vyrazil kotouč nad svou bránu do ochranné sítě!
     
    58:17
    Rebelové hrají power-play!
     
    58:03
    Na trestnou lavici současně usedají P. Novák (PIS) za nedovolené bránění a Kempný (HBR) za hrubost. Havlčíkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    56:53
    Švaňhal se začínal uvolňovat mezi kruhy do dobré střelecké pozice a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Dragoun (PIS), jenž fauloval podražením.
     
    53:54
    Písek právě vstřelil branku!

    Od Michala Dragouna se dostal kotouč šťastným odrazem na hůl MICHALA PŠURNÉHO, jenž se objevil úplně sám v levém kruhu a přesnou ranou vymetl pravý horní růžek Suchnaovy brány! Asistence: Michal Dragoun.
     
    49:46
    Ferebauer si vynutil důrazným poklepáním hole o led nahrávku, po níž z první zakončoval v prostoru mezi kruhy jen do Suchanova betonu. Po odpískání putují na lavici hanby za hrubost Jank (PIS) a A. Jelínek (HBR).
     
    48:31
    Současně jsou na 2 minuty vyloučeni M. Pšurný (PIS) za nafilmovaný pád a Fiedler (HBR) za podražení.
     
    47:38
    Na trestnou lavici je vykázán Zohorna (HBR), jenž se provinil nedovoleným bráněním.
     
    45:11
    Nejdříve se natlačil zpoza branky do bezprostřední blízkosti brankáře Jágra Voj. Němec, ale nestihl zakončit. Záhy pálil ihned po vhazování obránce Sova, jenže vůbec netrefil kotouč ideálně a jeho pokus, jenž postrádal razanci, lapil gólman Jágr. Následně je vyloučen Jank (PIS), který se provinil podražením.
     
    41:31
    Meidlovo nahození z rohu píseckého pásma jemně tečoval v pravém kruhu Voj. Němec a kotouč z jeho hole proletěl nedaleko od levé tyčky Jágrovy svatyně. Záhy byl vyloučen Slavík (PIS) na 2 plus 10 minut za vražení do oblasti hlavy a krku.
     
    40:28
    Třetina se chopil na útočné modré čáře puku, prokličkoval se středem písecké obrany až před gólmana Jágra, ovšem před ním již ve velké tísni zakončoval na poslední chvíli těsně vedle levé tyčky!
     
    39:35
    Knotek se rychle a elegatně zbavil bránícího píseckého hráče v útočném pásmu a z velkého úhlu vypálil k bližší tyčce do nastavených Jágrových betonů. Záhy tvrdou ránu Moravy od modré čáry vyrazil gólman Jágr před sebe, kde se Rebelové tlačili neúspěšně k dorážkám. Po odpískání je vyloučen Kalečík (PIS) za nedovolené bránění.
     
    31:59
    Na trestnou lavici musí nedobrovolně usednout Zábranský (HBR), který si odsedí dvouminutový trest za hákování.
     
    27:26
    Po výborné nahrávce se ocitl úplně sám v dobré pozici za píseckou obranou útočník Meidl, jenž si z levého kruhu sjel k brance a tvrdou ranou k levé tyčce vyprášil Jágrovy betony!
     
    25:16
    Za katr usedá Mazanec (PIS), jenž vyfasoval od sudího dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    22:05
    Na lavici hanby zamířil obránce Kempný (HBR), jenž se proti hokejovým pravidlům provinil hrou vysokou holí.
     
    15:16
    Havlíčkův Brod si zahraje 99 sekund dlouhou dvojnásobnou početní převahu, na trestnou lavici je za hákování vyloučen Dragoun (PIS).
     
    14:55
    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí, když jeden z útočníků pálil mezi kruhy promáchl, ale vytěžil alespoň přesilovku. Na trestnou alvici usedl Vráblík (PIS), jenž se provinil hákováním.
     
    11:20
    Zohorna poslal přihrávku na hůl volného Zábranského, jenž na úrovni branky zpracoval puk, nabruslil si před branku do lepší palebné pozice a z otočky střílel těsně vedle levé tyčky Jágrovy brány!
     
    8:47
    Dragoun se dostal v krátkém časovém k intervalu ke dvěma nebezpečným střelám. Nejdříve z levého kruhu trefil jen levý Suchanovů beton, podruhé pálil z mezikruží, ovšem znovu ztroskotal na nastavených betonech strážce brodského brankoviště. Na trestnou lavici je po odpískání vykázán Knotek (HBR) za sekání.
     
    1:44
    Po Ferebauerově ostré šstřele z vrcholu pravého kruhu, jíž dokázal brankář Suchan betony vyrazit do volného prostoru před sebou, pálil úplně volný obránce Výborný, ale těsně minul vzdálenější horní roh brodské svatyně!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 60. Třetina (Němec, Vondráček) - 54. M. Pšurný (Dragoun), 61. M. Pšurný (Dragoun)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Kempný, Soldán, Sova, Morava "C", Vošmik, A. Jelínek, M. Blažek, Zítka - Vondráček "A", Třetina "A", Knotek, Meidl, Voj. Němec, Fiedler, Švaňhal, Zábranský, Zohorna, Hadrava, Vylíčil, Ondráček.
    IHC Králové Písek: Jágr (Pinkas) - Vomela, Vráblík, Výborný "C", P. Novák, Kalečík, P. Procházka, Mazanec, Jank - Suja, Dragoun "A", M. Pšurný, Kudrna "A", Ferebauer, Polodna, Slavík, Bláha, V. Novák, Kellner, Stejskal, Šulčík.

    Rozhodčí: M. Jebavý - M. Kreuzer, D. Polonyi.

    Diváci: 853
    bahis siteleri