Havlíčkův Brod – K. Vary 1:4 (kon.) | Znojmo – Litvínov 5:4 (po pr.) | Opava – Mladá Boleslav 6:3 (kon.)
Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | Jihlava – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 5:3 (kon.)
Vítkovice – Liberec 1:2 (po pr.) | Havířov – Slavia 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:4, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 27.11.2010, 10:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    45:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se dočkali prvního gólu. Puk putoval v útočném pásmu po destinacích Vladimír Szilva - Filip Ondráček - ONDŘEJ ŠÍMA, přičemž posledně jmenovaný napřáhl na vrcholu kruhů a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, když se puk zastavil až v karlovarské brance překonaného gólmana Habala! Asistence: Filip Ondráček, Vladimír Szilva.
     
    11:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Rebelové se ocitli pod obrovskou psychickou dekou, jíž ze sebe nemohou setřást. Po přesném pasu Dominika Vaňka z rohu brodského pásma zůstal před bránou úplně volný MICHAL VACHOVEC, jenž rychlou střelou nedal brankáři Zvolánkovi nejmenší šanci! Asistence: Dominik Vaněk.
     
    11:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Tak to je pro havlíčkobrodskou družinu studená sprcha. Po nahrávce Jaromíra Kverky si najel do předbrankového prostoru TOMÁŠ DANIŠKA a ze zdánlivě nemožné pozice ve velkém úhlu překonal u bližší tyčky číhajícího brankáře Krcha! Asistence: Jaromír Kverka.
     
    10:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Karlovy Vary jdou do dvoubrankového vedení. Střelu Josefa Kentoše od modré čáry neudržel gólman Krch ve své výstroji a pohotový MIROSLAV HUDÁK zblízka podruhé skóroval! Asistence: Josef Kentoš, Daniel Záhora.
     
    06:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Západočeši se ujímají vedení. Po obrovské chybě havlíčkobrodské obrany se chopil puku v útočném pásmu MIROSLAV HUDÁK a z bezprostřední blízkosti před brodkou brankou si věděl rady, když pohotově překonal gólmana Krcha! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 46. Šíma (Ondráček, Szilva) - 7. Hudák, 11. Hudák (Kentoš, Záhora), 12. Daniška (Kverka), 12. Vachovec (Vaněk)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Energie Karlovy Vary:
    bahis siteleri