Trutnov – Pelhřimov 5:3 (kon.) | Chotěboř – Nymburk 8:4 (kon.) | Kolín – Jindř. Hradec 5:6 (po pr.)
Opava – Technika Brno 4:2 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Kutná Hora – Milevsko 4:7 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HC Frýdek-Místek
Neděle 09.01.2011, 17:30Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    35:52
    Vsetín vstřelil branku!
    Při signalizovaném vyloučení hostů dávají domácí branku, poté co ve snaze odevzdat kotouč hostům nahodil Valigura touš na branku, kde téměř neviditelnou tečí změnil dráhu kotouče DAVID VÍTEK a na údiv všech a hlavně Laníčka skončil gumový projektil za jeho zády. Asistence: Martin Valigura, Vítězslav Pelc.
     
    28:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté opět v útočném pásmu zamíchali s obranou domácích a po střele Kolaříka posílá kotouč za bezmocného Plška ONDŘEJ SLUŠTÍK. Asistence: Jan Kolařík, Jan Kudláček.
     
    27:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru. Poté co totálně vyšachovali obranu domácích, kteří už na ledě byli dlouhou dobu pálil od modré Kocurek a Plšek jeho pokus vyrazil jen před sebe, kde stál DANIEL KRAFT a ten bekhendem vymetl pavučiny v Plškově bráně. Asistence: Michal Krutil.
     
    20:18
    Vsetín vstřelil branku!
    Daniel Vaněk společně s ROBINEM ŠEVČÍKEM se dostali do protiútoku 2 na 1 a Ševčík to vůbec neměl jednoduché, jelikož kotouč zpracovával za vzduchu, ale zpracoval a přesnou střelou ke vzdálenější tyči propálil Laníčka a srovnává stav utkání na 1:1. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    19:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se ve třech dostali do útočného pásma o po přihrávce Kudláčka se dostal ke kotouči Kolařík, který před branou našel osamoceného DANIELA KRAFTA a ten už měl úlohu lehkou a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Jan Kolařík, Jan Kudláček.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 21. Ševčík (Vaněk), 36. Vítek (Valigura, Pelc) - 20. Kraft (Kolařík, Kudláček), 28. Kraft (Krutil), 29. Sluštík O. (Kolařík, Kudláček)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (29. Hromada) - Lukeš, Pelc, Zelenka, Kapr, Zavrtálek, Žabčík, Spitzer - Tesařík, Vítek, Brynecký, Vaněk, Ševčík, Valigura, Holík, Plachtovič, Korčák, Kubo, Sýs, Klimek.
    HC Frýdek-Místek: Laníček (Polonyi) - Mintěl, Rozum, Štubňa, Částečka, Kocurek, Matzke, Kotásek, Krutil, Kudláček, Gajda, Čára, Sluštík O., Sluštík J., Kolařík, Kropáč, Kraft.

    Rozhodčí: J. Škach - Z. Hejda, P. Velínský

    Diváci: 942
    bahis siteleri