Trutnov – Pelhřimov 5:3 (kon.) | Chotěboř – Nymburk 8:4 (kon.) | Kolín – Jindř. Hradec 5:6 (po pr.)
Opava – Technika Brno 4:2 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Kutná Hora – Milevsko 4:7 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HC Frýdek-Místek
Neděle 09.01.2011, 17:30Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    59:20
    Vyloučen Martin Kubo na dvě minuty za sekání.
     
    56:20
    Vážně už poslední šance domácích - Michal Krutil - 2 minuty za zdržování hry.
     
    54:18
    Aleš Matzke odchází na dvě minuty za podražení na trestnou lavici a Vsetín si zahraje 77 vteřin přesilovku 5 na 3.
     
    53:35
    Na dvě minuty za zdržování hry si posedí Jan Kudláček.
     
    53:05
    Valigura našel před branou osamoceného Davida Vítka a Laníček svým zákrokem zápasu zamezil domácím vyrovnat.
     
    51:12
    David Klimek se dostal do samostatného nájezdu, ale kotouč mu na poslední chvíli poskočil a tak jeho zakončení bylo velmi nepřesné.
     
    48:52
    Daniel Vaněk vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    47:15
    Jan Sluštík se po svém trestu dostal do samostatného úniku, ale Petr Hromada jeho forhandový blafák vystihl a vychytává jeho šanci.
     
    45:06
    Jan Sluštík si posedí na dvě minuty za podražení a domácím se naskýtá další možnost přesilové hry, které se jim dnes ovšem absolutně nedaří.
     
    41:14
    Krutil kroutí hlavou, ale s rozhodnutím hlavního sudího nic neudělá a je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    39:02
    Po odpískaném postavení mimo hru hostů se na střídačce Frýdku - Místku strhla protestující řvava směrem k čárovému sudímu a hlavní rozhodčí tak ukládá hostující střídačce trest na 2 minuty za nesportovní chování, které odsedí Jan Sluštík.
     
    37:20
    Daniel Brynecký vyloučen na dvě minuty za držení
     
    35:52
    Ve stejném čase vyloučen Aleš Matzke na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    35:52
    Vsetín vstřelil branku!
    Při signalizovaném vyloučení hostů dávají domácí branku, poté co ve snaze odevzdat kotouč hostům nahodil Valigura touš na branku, kde téměř neviditelnou tečí změnil dráhu kotouče DAVID VÍTEK a na údiv všech a hlavně Laníčka skončil gumový projektil za jeho zády. Asistence: Martin Valigura, Vítězslav Pelc.
     
    35:23
    Milan Gajda odchází na trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    30:02
    Martin Kubo to teď přehnal z napadáním a odsedí si dvě minuty za podražení.
     
    28:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté opět v útočném pásmu zamíchali s obranou domácích a po střele Kolaříka posílá kotouč za bezmocného Plška ONDŘEJ SLUŠTÍK. Asistence: Jan Kolařík, Jan Kudláček.
     
    27:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru. Poté co totálně vyšachovali obranu domácích, kteří už na ledě byli dlouhou dobu pálil od modré Kocurek a Plšek jeho pokus vyrazil jen před sebe, kde stál DANIEL KRAFT a ten bekhendem vymetl pavučiny v Plškově bráně. Asistence: Michal Krutil.
     
    25:28
    Pavel Zavrtálek - 2 minuty za sekání a první přesilová hra pro hosty v dnešním zápase.
     
    22:05
    Sluštík vystřelil na Plška, který betony vyrazil kotouč nad sebe, přesně před Kolaříka jenž vysokou holí baseballovým úderem uklidil kotouč do branky, ale raduje se zbytečně, jelikož hlavní sudí byl blízko a ukazuje nedovolenou hru vysokou holí.
     
    20:18
    Vsetín vstřelil branku!
    Daniel Vaněk společně s ROBINEM ŠEVČÍKEM se dostali do protiútoku 2 na 1 a Ševčík to vůbec neměl jednoduché, jelikož kotouč zpracovával za vzduchu, ale zpracoval a přesnou střelou ke vzdálenější tyči propálil Laníčka a srovnává stav utkání na 1:1. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    19:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se ve třech dostali do útočného pásma o po přihrávce Kudláčka se dostal ke kotouči Kolařík, který před branou našel osamoceného DANIELA KRAFTA a ten už měl úlohu lehkou a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Jan Kolařík, Jan Kudláček.
     
    15:32
    David Vítek se dostával po pravé straně před Laníčka, ale byl zastaven nedovoleně Janem Kotáskem a ten si za svůj nedovolený zákrok posedí na 2 minuty za sekání.
     
    10:21
    Poté co se před Plškem sám ocitl Jan Sluštík se bude vylučovat na obou stranách Jan Sluštík - 2 minuty za sekání a na straně domácích Tomáš Žabčík na dvě minuty za hrubost.
     
    9:25
    Martin Mintěl - 2 minuty za vražení na hrazení a domácím se tak naskýtá možnost další přesilové hry.
     
    7:24
    Máme tady první vyloučení - Aleš Matzke - 2 minuty za sekání.
     
    1:10
    Pelc nyní v rozehrávce udělal obrovskou chybu a bratři Sluštíkové se ocitli sami před Plškem, ale při blafáku na forhand jim utekl kotouč a stav utkání tak zůstává 0:0. Obrovské štěstí na straně domácích.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 21. Ševčík (Vaněk), 36. Vítek (Valigura, Pelc) - 20. Kraft (Kolařík, Kudláček), 28. Kraft (Krutil), 29. Sluštík O. (Kolařík, Kudláček)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (29. Hromada) - Lukeš, Pelc, Zelenka, Kapr, Zavrtálek, Žabčík, Spitzer - Tesařík, Vítek, Brynecký, Vaněk, Ševčík, Valigura, Holík, Plachtovič, Korčák, Kubo, Sýs, Klimek.
    HC Frýdek-Místek: Laníček (Polonyi) - Mintěl, Rozum, Štubňa, Částečka, Kocurek, Matzke, Kotásek, Krutil, Kudláček, Gajda, Čára, Sluštík O., Sluštík J., Kolařík, Kropáč, Kraft.

    Rozhodčí: J. Škach - Z. Hejda, P. Velínský

    Diváci: 942
    bahis siteleri