Benátky n/J – Písek 2:3 (kon.) | Chrudim – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Olomouc – Jihlava 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 8:5 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 2:6 (kon.)
Tábor – Třebíč 3:4 (kon.) | Hr. Králové – Znojmo 6:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:5 (2:3, 2:0, 4:2)
Piráti Chomutov
Sobota 15.01.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod znovu potvrdil, že se mu v domácím prostředí proti Chomutovu daří. Dnes zvítězil v krásném zápase 8:5 a raduje se ze zisku cenný tří bodů do tabulky. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:21:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Voj. Němec v situaci 2 na 1 ještě posouval puk před branku na hůl Endála, kterému tak chtěl oplatit nahrávku na předchozí trefu, ale ten si nezpracoval prudkou nahrávku.
     
    58:56
    Hosté ještě zkouší s nepříznivým stavem něco udělat a tlačí se do útočného pásma, ale havlíčkobrodská obrana funguje spolehlivě a za skandovaného potlesku fanoušků drží chomutovské střelce na uzdě.
     
    58:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je zřejmě rozhodnuto. Milan Kraft nastřelil z levého kruhu Suchanovu hruď, kotouč se následně dostal k Lukáši Endálovi, který vysokým obloučkem našel za chomutovskou obranou číhajícího VOJTĚCHA NĚMCE, jenž si rukavicí sklepl puk na led a zblízka trefil odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Endál, Jaroslav Suchan.
     
    57:41
    Brankář Hylák zůstává na půl cesty ze svého brankoviště, hosté se možná odhodlají k power-play.
     
    57:41
    Na lavici hanby musí usednout Švaňhal (HBR), jenž se provinil podražením.
     
    57:11
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Chomutov ještě neskládá zbraně a bojuje dál. Po nahrávce Zdeňka Skořepy z levého kruhu zakončoval před brankou volný PETR JÍRA a střelou bez přípravy skóroval nad Suchanův beton! Asistence: Zdeněk Skořepa.
     
    56:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové početní převahu využívají. Po nahrávce Ladislava Rytnauera rychle obkroužil branku MIROSLAV HOLEC a bekhendem zavěsil puk přesně pod horní tyčku! Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    56:10
    Havlíčkův Brod sice drží hru v útočném pásmu poblíž gólmana Hyláka, ale toho ještě neohrozil, protože Chomutov se dobře brání.
     
    55:51
    Právě v rohu brodského pásma byl ostře atakován otřesený útočník Zohorna a Havíř (CHM) dostává 4 minuty za vysokou hůl.
     
    55:42
    Až teď si Severočeši probili cestu do útočného pásma, kde se srotili v postavení velkého obdélníku kolem gólmana Suchana, ale zatím spíš zápasí s Rebely v rozích pásma. Do střelecké situace se ještě nedostali.
     
    54:47
    Havlíčkův Brod uzmul Severočechům kotouč a drží puk i při vlastním oslabení v moci. Chomutovu se zatím v přesilové hře příliš nedaří, když si neví rady s aktivním napadáním své rozehrávky.
     
    54:12
    Chomutov si proklestil postupně cestu zpět do přesilovkového postavení a probil se ke střele Pulpána, jehož střelecký pokus od modré čáry schoval v lapačce gólman Suchan, jenž měl nekrytý výhled.
     
    53:25
    Kraft s Hruškou nebezpečně pálil z mezikruží, ale prvně jmenovaný ztroskotal na Suchanovu připraveném betonu a jeho parťák z formace o kousek minul vzdálenější tyčku. Rebelové se následně osvobodili vyhozením.
     
    52:48
    Na trestnou lavici usedá za faul v útočném pásmu Endál (HBR), který se provinil hrubostí.
     
    52:30
    Dnešní utkání sleduje 1310 diváků.
     
    51:41
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A Chomutov se vrací zpět do zápasu. Po nahrávce Tomáše Slováka střílel z prostoru u bližší tyčky MILAN KRAFT a zřejmě ještě s tečí havlíčkobrodského obránce dopravil podél Suchanova těla kotouč do sítě! Asistence: Tomáš Slovák.
     
    49:55
    Rebelové jsou při chuti a nepolevují v dobývání chomutovské branky. Obrana Severočechů zatím mohutné snaze svého soupeře zdárně odolává.
     
    48:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové opět udeřili a jejich náskok už je tříbrankový. Lukáš Endál střílel z vrcholu kruhů, ale puk zachytil v předbrankovém prostoru osamocený VOJTĚCH NĚMEC a do protipohybu přesouvajícího se gólmana Hyláka zblízka bekhendem skóroval! Asistrence: Lukáš Endál, Jakub Krejčík.
     
    47:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod odskakuje Severočechům na dvougólový rozdíl. Marian Morava po vyhraném vhazování přiťukl na modré čáře puk LUKÁŠOVI ENDÁLOVI, jehož nechytatelná rána z mohutného nápřahu zapadla přesně do levého horního rohu chomutovské branky nad Hylákovo rameno! Assitence: Marian Morava, Vojtěch Němec.
     
    47:48
    A máme tu znovu situaci, kdy na trestnou lavici putují současně hned dva chomutovští hráči. Pulpán (CHM) dostal 2 minuty za hákování a Bombic (CHM) za faul kolenem.
     
    47:29
    Tvrdá Němcova rána z vrcholu pravého kruhu zasáhla gólmana Hyláka u bližší tyčky do masky, od níž se odrazila do prostoru za brankou. Po přerušení se bude vhazovat v chomutovském pásmu.
     
    46:50
    Další výpad Severočechů nepřešel přes vrchol kruhů poblíž Suchanovy svatyně. Brodská obrana se rychle zformovala do předepsaného postavení a získala puk.
     
    45:50
    Endál hledal z prostoru levého kruhu před branku najíždějící spoluhráče, ale ti jeho jemný pas v tísni netrefili. Chomutovu se následný protiútok nepovedl a hrát mohou zase domácí.
     
    45:26
    Pořádně horko teď bylo kolem gólmana Suchana, který vykrýval střelecké prostory chomutovským hráčům rychlým přesouváním v brankovišti, ale málem se mu to stalo osudným, protože Chomutov vyšachoval jeho i s celou obranou a až obětavý obránce odpálil pryč puk na poslední chvíli, čímž zažehnal nebezpečí.
     
    44:23
    Dvojice Zábranský - Zohorna předvedla v útočném pásmu hezkou akci. Prvně jmenovaný zachytil za brankou odraženou střelu od zadního mantinelu a bekhendem ji nezištně prodloužil do předbrankového prostoru na připraveného Zohornu, který zblízka neprostřelil Hylákovy betony!
     
    43:32
    Jíra se v levém kruhu rozjížděl do slibné ščance, když nejdříve nastřelil nohy před sebou stojícího protihráče, ale ve svém smělém postupu byl vzápětí odstaven od puku havlíčkobrodskou obranou.
     
    42:49
    Holcova rána z vrcholu kruhů doplachtila jen do náruče uprostřed brankoviště stojícího gólmana Hyláka, který přerušil hru. Buly proběhne v kruhu po jeho pravé ruce.
     
    41:55
    Hosté jsou v plném počtu. Rebelům se závěrečná část přesilovky příliš nepovedla, když se jí nedařilo zaujmout na delší dobu přesilovkové postavení. Piokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    41:18
    Chomutov nakonec učinil přítrž havlíčkobrodkému útočnému snažení, když získal kotouč a vyvezl ho z vlastního pásma až k brance Rebelů.
     
    40:33
    Při kombinaci v útočném pásmu hledal Holec z levého kruhu před branku sjíždějícího obránce Moravu, ale ten na jeho pas nedosáhl. Vzápětí se k němu ale vrátil kotouč a havlíčkobrodský kapitán z vrcholu kruhů nastřelil břevno Hylákovy svatyně!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyzněla příznivěji pro Havlíčkův Brod, který se hned dvakrát střelecky prosadil a otočil průběžný stav ve svůj prospěch. Trefili se Aleš Sova a Miroslav Holec. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 18:43, vede Havlíčkův Brod nad Chomutovem 4:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Havlíčkův Brod sevřel Severočechy pod tlak gigantických rozměrů, při kterém gólman Hylák a chomutovská obrana doslova nevěděli, kde jim hlava stojí. Nakonec však sérii nebezpečných šancí ustáli bez úhony. Naposledy pálil A. Jelínek, jehož ránu nejdříve zblokovala skrumáž těl mezi kruhy, ale brodský bek napodruhé vystřelil z tohoto prostoru a gólman Hylák ukryl puk pod betony. Po odpískání dostává Novák (CHM) 2 minuty za sekání.
     
    38:51
    Havíř (CHM) dostal 2 minuty za sekání a Švaňhal (HBR) za hrubost.
     
    38:40
    Hezkou nahrávku vymyslel na levé straně Zohorna, který si v prostoru levého kruhu všiml před branku sjíždějjícího Zábranskému jemuž adresoval puk, ale brodský forvard zblízka nevyzrál na Hylákovy betony.
     
    38:08
    Voj. Němec se prezentoval dvěma nepříjemnými střeleckými pokusy. Nejdříve po nahrávce z rohu pásma bez přípravy trefil z mezikruží Hylákův beton a poté od modré čáry našel jen lapačku chomutovského gólmana.
     
    37:20
    Nepříjemnou ránu vyslal od modré čáry obránce Vošmik, ale gólman Hylák si našel dobrý výhled na puk a schoval ho ve své nastavené lapačce.
     
    37:00
    Na konci rychlého útoku Chomutova obdržel nahrávku do pravého kruhu volný V. Novák a tvrdou ranou prověřil pozornost gólmana Suchana, jenž u bližší tyčky lapil puk do náruče.
     
    36:14
    Stromko před modrou čárou posouval puk k pravému mantinelu na rozjíždějícího se Endála, ovšem ten byl již jednou bruslí v útočném pásmu a píská se postavení mimo hru.
     
    35:24
    Gólman Suchan měl práci, když musel likvidovat dvě ostré rány chomutovských beků z prostoru poblíž modré čáry. V obou případech ukryl kotouč ve své náruči a na chvilku přerušil hru.
     
    34:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se poprvé v utkání ujímá vedení. Aleš Jelínek posunul puk na Ladislava Rytnauera, který ještě prodloužil na rozjetého MIROSLAVA HOLCE, jenž v situaci 2 na 1 dlouho naznačoval nahrávku, ale nakonec se v levém kruhu vytasil s krásnou střelou do levého horního růžku Hylákovy svatyně! Asistence: Ladislav Rytnauer, Aleš Jelínek.
     
    34:19
    Souboj ve střením pásmu vyhráli Severočeši a jako hladoví supi se s pukem ve své moci slétli kolem gólmana Suchana, kterého se jim však přes důslednou obranu domácích nepodařiilo ohrozit.
     
    33:20
    Děj hry se nám přesunul ke druhé brance, kde se dostal znovu do akce gólman Suchan. Ten měl dobrý výhled proti razantní střele obránce Bombice od modré čáry, jíž schoval ve své lapačce a přerušil hru.
     
    32:57
    Chomutov svou značnou územní převahu v další nebezpečnější zakončení nevyužil a zahrozit mohli na druhé straně Rebelové, když Holcovu nepříjemnou ránu z levého kruhu vyrazil brankář Hylák betony u bližší tyčky do bezpečí.
     
    31:55
    Obrovský tlak si teď vypracoval Chomutov, který sevřel Rebely v hloubi jejich obranného pásma a trpělivě buší do jejich obranného bloku. Naposledy střílel od modré čáry Kántor, ale jeho razantní rána minula Suchanovu svatyni.
     
    30:40
    Oba týmy se teď pravidelně střídají v útočení, ale jeiich snaha se rozbíjí jako vlny o útesy v podobě obou pozorných obran a dobře chytajících brankářů.
     
    29:17
    Endál se probil ke střele z mezikruží, jenže gólman Hylák vytasil pohotový zákrok svými betony, kterými vyrazil puk od své pravé tyčky do rohu chomutovského pásma ke svým spoluhráčům.
     
    28:53
    Hrdel se Zuckerem pálil z prostoru levého kruhu, ale prvně jmenovaný nastřelil jen Suchanovy betony a druhý brodskou bránu z dobré pozice přestřelil.
     
    28:00
    Po krátké odmlce se dostávají do útočného pásma s pukem na holích také hosté z chomutova, ovšem zatím hledají recept na brodskou obranu neúspěšně.
     
    27:00
    Střela Voj. Němce z levého kruhu byla sražena hostujícími zadáky jen do ochranné sítě za chomutovskou brankou, gólman Hylák vůbec zasahovat nemusel.
     
    26:50
    Fidler vyprodukoval ze své hole v levém kruhu ostrou ránu, jíž gólman Hylák i s trochou štěstí vytěsnil betony do prostoru za svou brankou. Rebelové však zůstávají u puku v útočném pásmu.
     
    26:00
    útočník Stromko dvakrát střílel z mírného úhlu na pravé straně, ale v obou případech si vylámal zuby na připravených Hylákových betonech.
     
    25:45
    Do akce se dostal také jeho protějšek Suchan, který si povyjel ze svého brankoviště a zalehl nahozený puk před dojíždějícímí útočníky Chomutova.
     
    25:28
    Tvrdá Zohornova rána od pravého mantinelu nenadělala gólmanovi Hylákovi sebemenší problémy, když ji maskovaný chomutovský muž ukryl u bližší tyčky v náruči a přerušil hru.
     
    25:07
    Holec si sjížděl s pukem na holi z vrcholu kruhů do předbrankového prostoru, ale zakončit v tísni nedokázal. Navíc jsou Rebelové vykázáni z útočného pásma pro postavení útočnícího hráče v brankovišti.
     
    24:41
    Havlíčkovu Brodu se nedaří překonat na delší dobu chomutovský obranný val na modré čáře, který s neuvěřitelnou pravidelností zachytává jeho útoky jako hustá síť a vyhazuje puky až k Suchanovi.
     
    24:00
    Aktivní napádání rozehrávky Rebelů už v jejím zárodku přineslo Severočechům kýžené ovoce, když domácí pod tlakem vyhodili puk na zakázané uvolnění. Buly proběhne po levici gólmana Suchana.
     
    23:50
    Havlíčkobrodskou kombinaci v útočném pásmu, kde se Rebelové seskupili do přesilovkového rozestavení, přerušili Chomutovští ziskem kotouče a následným vyhozením až do hájemství gólmana Suchana.
     
    23:19
    V rohu chomutovského pásma se provinil faulem Kůs (CHM), který vyfasoval 2 minuty za držení protihráče.
     
    22:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V Kotlině je dnes už potřetí vyrovnáno. Po obrovském závaru kolem chomutovské branky se dostal přes Miroslava Holce puk na modrou čáru k ALEŠOVI SOVOVI, jehož pohotová a razantní rána skončila přesně pod horní tyčkou brankáře Hyláka! Asistence: Miroslav Holec.
     
    22:15
    Na modré čáře nejdřívě napřáhl k nebezpečné ráně obránce Krejčík a gólman Hylák vyrážel puk betony do bepzečí. Následný útok hostů úspěch nesklidil, když se Severočeši k zakonení neprotlačili. Naopak střílel na druhé straně Zohorna, jehož ránu gólman Hylák vyrazil betony do ochranné sítě.
     
    21:37
    Kotouč opustil při havlíčkobrodském dobývání obranných řad Chomutova ledovou plochu. Vhazovat se bude ve středním pásmu blíže chomutovské modré čáře.
     
    21:10
    Jíra pálil z prostoru levého kruhu a gólman Suchan u bližší tyčky musel zasahovat, když ukryl letící puk v nastavené náruči a přerušil hru.
     
    20:37
    Havlíčkobrodští se snažili rozehrát po sérii nahrávek, ale ve středním pásmu přišel o kotouč Endál a Chomutov se rázem ocitl v přečíslení 3 na 1. Obrana domácích zařadila rychle zpátečku a stihla se hodně rychle vrátit, přičemž brankáři Suchanovi pomohla odrazit sérii chomutovských střel!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nám nabídla hodně ofenzivní podívanou. Hrálo se ve vysokém tempu, což s sebou přineslo dohromady pět vstřelených branek. Za Chomutov se dvakrát střelecky prosadil Pavel Kuběna a jeden zásah přidal Zdeněk Skořepa. Z řad Rebelů se trefili Ladislav Rytnauer a Miroslav Holec. Před 2. třetinou, která začne zhruba v 17:51, vedou Severočeši v Havlíčkově Brodě 3:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Chomutov se nastěhoval do útočného pásma, kde se snaží získat vhodnou střeleckou pozici k Suchanovu ohrožení, jenže havlíčkobrodští hráči hodně bruslí a aktivním přistupováním nedopřávají soupeřovým střelcům dostatek prostoru.
     
    18:30
    Sledujeme především tuhý boj o střední pásmo, který je zatím hodně vyrovnaný. Ani jednomu z týmů se nedaří na souvislejší časový úsek dobýt postavení v blízkosti soupeřovy branky.
     
    17:53
    Bojivníci z Kotliny se snaží o rychlou odpověď. Střelu Zohorny z vrcholu kruhů ale zblokovala chomutovká obrana a poslal kotouč do ochranné sítě za Hylákovou svatyní.
     
    17:15
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Severočeši se opět chopili těsného vedení. Od modré čáry vypálil Lukáš Pulpán a v předbrankovém prostoru měl dostatek prostoru a času na ideální zakončení ZDENĚK SKOŘEPA, který usměrnil kotouč za Suchanova záda! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    17:01
    Chomutov si postupnou kombinací vydobyl postavení v útočných pozicích, z nichž dokázal ohrozit gólmana Suchana. Ten si poradil i přes zakrytý výhled se střelou Hrušky z levého kruhu.
     
    16:32
    Oba soupeři se pokoušeli rychlou a přesnou kombinací přejít do útočného pásma, ale ani jednomu z nich se to nepodařilo. Rebely zastavila ve středním pásmu chomutovská obrana a postup Severočechů skončil odpískaným postavením mimo hru na útočné modré čáře.
     
    15:30
    Havlíčkův Brod si v závěru přesilovky již souvislejší tlak v soupeřovu pásmu vytvořit nedokázal, Chomutov pravidelně vyhazoval puky až k brankáři Suchanovi a držel hru daleko od svého gólmana Hyláka. Severočeši jsou kompletní, hraje se 5 na 5.
     
    14:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod podruhé srovnává s Chomutovem krok. Po nahrávce Mariana Moravy ostře pálil z předbrankového prostoru Ladislav Rytnauer, gólman Hylák jeho pokus vyrazil jrn do prostoru vedle sebe, kde číhal volný MIROSLAV HOLEC a pohodlně z dorážky trefil poloprázdnou bránu! Asistence: Ladislav Rytnauer, Marian Morava.
     
    14:22
    Rebelové se usídili v útočném pásmu a kombinovali kolem brankáře Hyláka, jenže vystřelit nedokázali a z pásma se záhy nepřesnou nahrávkou sami vyhnali do středu hřiště.
     
    13:30
    Tlak bojovníků z Kotliny vyústil ve vyloučení Slováka (CHM) za napadení a Kuběny (CHM) za podražení. Havlíčkův Brod hraje 2 minuty v 5 proti 3.
     
    13:18
    Havlíčkův Brod si vynutil neuvěřitelný tlak a mačká svého soupeře v útočném pásmu. Hylák má plné ruce práce, protože ho havlíčkobrodští střelci ostřelují hodně nebezpečnými ranami ze všech možných pozic, ale maskovaný muž zatím drží Chomutovu těsný náskok.
     
    12:04
    Dvě obrovské šance si vytvořil Havlíčkův Brod. Nejdříve naservíroval Ondřej Švaňhal přesnou nahrávkou puk před branku Zohornovi, ale ten si nesešteloval přesně mířidla a minul levou Hylákovu tyčku. Poté Švaňhal obkroužil bránu a našel svou nahrávkou Krejčíka, kgterý terfil Hylákovo rameno!
     
    11:10
    Chomutov se nastěhoval na chvíli do útočných pozic a seskupil se kolem Suchanovy branky, ale z toho prostoru nic nevymyslel. Naopak zahrozit mohli Rebelové, jenže ani ti nezahrozili.
     
    10:10
    Rebelové vyhráli vhazování v obranném pásmu a do samostatného úniku se dostal Knotek, který obdržel přesnou nahrávku za chomutovskou obranu, ale touto situací byl očividně zaskočen a zakončení podle toho také vypadalo. Nevyšla mu klička, jíž Hylák prokoukl, vybruslil si k pravé tyčce a puk zde vyrazil betony do rohu pásma!
     
    09:50
    Po urputném souboji o střední pásmo, který dlouho neměl svého vítěze, si nabruslil do útočného pásma Knotek, který střelou na levé straně z ostrého úhlu nechal vyniknout gólmana Hyláka, jenž u bližší tyčky ukryl puk v nastavené náruči. Rytnauer se tlačil k následné dorážce už marně.
     
    08:40
    Na druhé straně kluziště zahrozil střelou z mezikruží rozjetý Zucker, jehož tvrdá přízemní rána zaduněla na betony připraveného brankáře Suchana, který stál uprostřed.svého brankoviště.
     
    8:00
    Havlíčkův Brod je teď při chuti a aktivní hrou sevřel Severočechy pod mohutný tlak, ze kterého vydatně ostřeluje gólmana Hyláka. Ten zatím náporu na svou osobu zdárně odolává.
     
    07:32
    Voj. Němec (HBR) dostává osboní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    07:00
    Šance na obou stranách. Nejdříve v úniku pálil z levého kruhu bekhendem Kraft, ale gólman Suchan zaúřadoval svou lapačkou a rozerhrál rychle puk na své spoluhráče. Poté zahrozil málem Voj. Němec, který po nahrávce Endála promáchl před prázdnou bránou!
     
    06:01
    Severočechům se podařilo vyhodit, ale Rebelové si postupnými krůčky prokousali cestu zpět do přesilovkových pozic. Na modré čáře však ztratil puk Morava a domácí přišli o pásmo.
     
    05:34
    Na trestnou lavici usedl na 2 minuty Kůs (CHM) za vysokou hůl.
     
    05:23
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu, sledujeme zatím svižný a útočný hokej. Oba týmy se vehmentně tlačí do zakončení, ale zatím narážejí na zformované obrany.
     
    04:06
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A Chomutov se opět ujímá těsného vedení. Po přiťuknutí Františka Bombice napřáhl v prostoru mezi kruhy PAVEL KUBĚNA a přesnou ranou podél Suchanova těla poslal puk do sítě! Asistence: František Bombic, Milan Kraft.
     
    03:38
    Se svou troškou do mlýna přispěchal také Meidl, který v situaci 1 na 1 předvedl zpětnou otočku, jíž se zbavil obránce, a pohotově vystřelil z mezikřuží jen do připravených betonů brankáře Hyláka. Po odpískání se vylučuje, Endál (HBR) dostává 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    03:00
    Na druhé straně nebezpečně zahrořil razantním projektilem z levého kruhu Pulpán, ale gólman Suchan byl na místě a vyrazil jeho jedovku betony do rohu pásma. Havlíčkův Brod následně vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    02:36
    Meidl nabral rychlost a po pravém křídle se tlačil k zakončení z pravého kruhu, ale nastřelil jen nohy před sebou clonícího beka Bombice.
     
    02:15
    Kraft se protlačil ke střele z levého kruhu, ale jeho projektilu scházela patřičná razance a přesnost. Gólman Suchan měl takhle značně ulehčenou práci, když kotouč letící po ledě ztlumil betony a následně ho přikryl pod lapačkou.
     
    01:50
    Chomutovský útok skončil na holích Rebelů, kteří svého severočeského soupeře v blízkosti gólmana Suchana odzbrojili a sami mohou založit další útok.
     
    00:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Kotouče se zmocnil v útočném pásmu LADISLAV RYTNAUER a tvrdou a dobře umístěnou ranou propálil gólmana Hyláka! Bez asistence.
     
    00:17
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro domácí Rebely. David Hruška napřáhl na vrcholu kruhů a gólman Suchan jen vyrazil puk do prostoru před sebou, kde dorážel osamocený PAVEL KUBĚNA a trefil se neomylně k tyčce! Asistence: David Hruška, František Bombic.
     
    00:09
    Rebelové se snažili okamžitě po vhazování založit rychlý útok za chomutovskou obranu, ale nepřesná nahrávka končí jen na zakázaném uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše, zápas za malou chvilku začne.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Slipčenko) - Morava "C", Zítka, Sova, Krejčík, A. Jelínek, Vošmik, Soldán, Pavlík - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec "A", Meidl, Rytnauer "A".

    KLH Chomutov:
    Hylák (Hanuljak) - Mucha, Havíř, Pulpán, Slovák, Kántor, Bombic "A" - Zucker, Jíra, Kraft "A", Hrdel, Kůs, Hruška, Skořepa "C", V. Novák, Kuběna.

    Rozhodčí:
    Jan Jílek - Tomáš Klein, Přemysl Skopal.
     
    Příjemný sobotní podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - KLH Chomutov v rámci 37. kola 1. hokejové ligy. Podívejme se v krátkosti na počínání obou dnešních soupeřů v uplynulém kole. Rebelové se představili v hnízdě znojemských Orlů, jimž nakonec pohledli 3:6. Naopak Chomutov se radoval ze tříbodového vítězství 3:0, když v domácím prostředí zdolal berounské Medvědy. A jak dopadla předchozí vzájemná měření sil? Oba tábory si připsaly po jedné výhře, když nejdříve bojovníci z Kotliny udolali Severočechy na svém ledě 7:2, ale Chomutov jim porážku vrátil i s úroky, když zvládl odvetu a vyhrál doma 7:1. Jak bitva skončí dnes? Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Rytnauer, 15. Holec (Rytnauer, Morava), 23. Sova (Holec), 35. Holec (Rytnauer, A. Jelínek), 48. Endál (Morava, Voj. Němec), 49. Voj. Němec (Endál, Krejčík), 57. Holec (Rytnauer), 59. Voj. Němec (Endál, Suchan) - 1. Kuběna (Hruška, Bombic), 5. Kuběna (Bombic, Kraft), 18. Skořepa (Pulpán), 52. Kraft (Slovák ), 58. Jíra (Skořepa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Piráti Chomutov:
    bahis siteleri