Benátky n/J – Písek 2:3 (kon.) | Chrudim – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Olomouc – Jihlava 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 8:5 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 2:6 (kon.)
Tábor – Třebíč 3:4 (kon.) | Hr. Králové – Znojmo 6:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:5 (2:3, 2:0, 4:2)
Piráti Chomutov
Sobota 15.01.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je zřejmě rozhodnuto. Milan Kraft nastřelil z levého kruhu Suchanovu hruď, kotouč se následně dostal k Lukáši Endálovi, který vysokým obloučkem našel za chomutovskou obranou číhajícího VOJTĚCHA NĚMCE, jenž si rukavicí sklepl puk na led a zblízka trefil odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Endál, Jaroslav Suchan.
     
    57:41
    Na lavici hanby musí usednout Švaňhal (HBR), jenž se provinil podražením.
     
    57:11
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Chomutov ještě neskládá zbraně a bojuje dál. Po nahrávce Zdeňka Skořepy z levého kruhu zakončoval před brankou volný PETR JÍRA a střelou bez přípravy skóroval nad Suchanův beton! Asistence: Zdeněk Skořepa.
     
    56:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové početní převahu využívají. Po nahrávce Ladislava Rytnauera rychle obkroužil branku MIROSLAV HOLEC a bekhendem zavěsil puk přesně pod horní tyčku! Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    55:51
    Právě v rohu brodského pásma byl ostře atakován otřesený útočník Zohorna a Havíř (CHM) dostává 4 minuty za vysokou hůl.
     
    52:48
    Na trestnou lavici usedá za faul v útočném pásmu Endál (HBR), který se provinil hrubostí.
     
    51:41
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A Chomutov se vrací zpět do zápasu. Po nahrávce Tomáše Slováka střílel z prostoru u bližší tyčky MILAN KRAFT a zřejmě ještě s tečí havlíčkobrodského obránce dopravil podél Suchanova těla kotouč do sítě! Asistence: Tomáš Slovák.
     
    48:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové opět udeřili a jejich náskok už je tříbrankový. Lukáš Endál střílel z vrcholu kruhů, ale puk zachytil v předbrankovém prostoru osamocený VOJTĚCH NĚMEC a do protipohybu přesouvajícího se gólmana Hyláka zblízka bekhendem skóroval! Asistrence: Lukáš Endál, Jakub Krejčík.
     
    47:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod odskakuje Severočechům na dvougólový rozdíl. Marian Morava po vyhraném vhazování přiťukl na modré čáře puk LUKÁŠOVI ENDÁLOVI, jehož nechytatelná rána z mohutného nápřahu zapadla přesně do levého horního rohu chomutovské branky nad Hylákovo rameno! Assitence: Marian Morava, Vojtěch Němec.
     
    47:48
    A máme tu znovu situaci, kdy na trestnou lavici putují současně hned dva chomutovští hráči. Pulpán (CHM) dostal 2 minuty za hákování a Bombic (CHM) za faul kolenem.
     
    44:23
    Dvojice Zábranský - Zohorna předvedla v útočném pásmu hezkou akci. Prvně jmenovaný zachytil za brankou odraženou střelu od zadního mantinelu a bekhendem ji nezištně prodloužil do předbrankového prostoru na připraveného Zohornu, který zblízka neprostřelil Hylákovy betony!
     
    40:33
    Při kombinaci v útočném pásmu hledal Holec z levého kruhu před branku sjíždějícího obránce Moravu, ale ten na jeho pas nedosáhl. Vzápětí se k němu ale vrátil kotouč a havlíčkobrodský kapitán z vrcholu kruhů nastřelil břevno Hylákovy svatyně!
     
    39:55
    Havlíčkův Brod sevřel Severočechy pod tlak gigantických rozměrů, při kterém gólman Hylák a chomutovská obrana doslova nevěděli, kde jim hlava stojí. Nakonec však sérii nebezpečných šancí ustáli bez úhony. Naposledy pálil A. Jelínek, jehož ránu nejdříve zblokovala skrumáž těl mezi kruhy, ale brodský bek napodruhé vystřelil z tohoto prostoru a gólman Hylák ukryl puk pod betony. Po odpískání dostává Novák (CHM) 2 minuty za sekání.
     
    38:51
    Havíř (CHM) dostal 2 minuty za sekání a Švaňhal (HBR) za hrubost.
     
    34:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se poprvé v utkání ujímá vedení. Aleš Jelínek posunul puk na Ladislava Rytnauera, který ještě prodloužil na rozjetého MIROSLAVA HOLCE, jenž v situaci 2 na 1 dlouho naznačoval nahrávku, ale nakonec se v levém kruhu vytasil s krásnou střelou do levého horního růžku Hylákovy svatyně! Asistence: Ladislav Rytnauer, Aleš Jelínek.
     
    23:19
    V rohu chomutovského pásma se provinil faulem Kůs (CHM), který vyfasoval 2 minuty za držení protihráče.
     
    22:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V Kotlině je dnes už potřetí vyrovnáno. Po obrovském závaru kolem chomutovské branky se dostal přes Miroslava Holce puk na modrou čáru k ALEŠOVI SOVOVI, jehož pohotová a razantní rána skončila přesně pod horní tyčkou brankáře Hyláka! Asistence: Miroslav Holec.
     
    20:37
    Havlíčkobrodští se snažili rozehrát po sérii nahrávek, ale ve středním pásmu přišel o kotouč Endál a Chomutov se rázem ocitl v přečíslení 3 na 1. Obrana domácích zařadila rychle zpátečku a stihla se hodně rychle vrátit, přičemž brankáři Suchanovi pomohla odrazit sérii chomutovských střel!
     
    17:15
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Severočeši se opět chopili těsného vedení. Od modré čáry vypálil Lukáš Pulpán a v předbrankovém prostoru měl dostatek prostoru a času na ideální zakončení ZDENĚK SKOŘEPA, který usměrnil kotouč za Suchanova záda! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    14:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod podruhé srovnává s Chomutovem krok. Po nahrávce Mariana Moravy ostře pálil z předbrankového prostoru Ladislav Rytnauer, gólman Hylák jeho pokus vyrazil jrn do prostoru vedle sebe, kde číhal volný MIROSLAV HOLEC a pohodlně z dorážky trefil poloprázdnou bránu! Asistence: Ladislav Rytnauer, Marian Morava.
     
    13:30
    Tlak bojovníků z Kotliny vyústil ve vyloučení Slováka (CHM) za napadení a Kuběny (CHM) za podražení. Havlíčkův Brod hraje 2 minuty v 5 proti 3.
     
    12:04
    Dvě obrovské šance si vytvořil Havlíčkův Brod. Nejdříve naservíroval Ondřej Švaňhal přesnou nahrávkou puk před branku Zohornovi, ale ten si nesešteloval přesně mířidla a minul levou Hylákovu tyčku. Poté Švaňhal obkroužil bránu a našel svou nahrávkou Krejčíka, kgterý terfil Hylákovo rameno!
     
    10:10
    Rebelové vyhráli vhazování v obranném pásmu a do samostatného úniku se dostal Knotek, který obdržel přesnou nahrávku za chomutovskou obranu, ale touto situací byl očividně zaskočen a zakončení podle toho také vypadalo. Nevyšla mu klička, jíž Hylák prokoukl, vybruslil si k pravé tyčce a puk zde vyrazil betony do rohu pásma!
     
    07:32
    Voj. Němec (HBR) dostává osboní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    07:00
    Šance na obou stranách. Nejdříve v úniku pálil z levého kruhu bekhendem Kraft, ale gólman Suchan zaúřadoval svou lapačkou a rozerhrál rychle puk na své spoluhráče. Poté zahrozil málem Voj. Němec, který po nahrávce Endála promáchl před prázdnou bránou!
     
    05:34
    Na trestnou lavici usedl na 2 minuty Kůs (CHM) za vysokou hůl.
     
    04:06
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A Chomutov se opět ujímá těsného vedení. Po přiťuknutí Františka Bombice napřáhl v prostoru mezi kruhy PAVEL KUBĚNA a přesnou ranou podél Suchanova těla poslal puk do sítě! Asistence: František Bombic, Milan Kraft.
     
    03:38
    Se svou troškou do mlýna přispěchal také Meidl, který v situaci 1 na 1 předvedl zpětnou otočku, jíž se zbavil obránce, a pohotově vystřelil z mezikřuží jen do připravených betonů brankáře Hyláka. Po odpískání se vylučuje, Endál (HBR) dostává 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    00:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Kotouče se zmocnil v útočném pásmu LADISLAV RYTNAUER a tvrdou a dobře umístěnou ranou propálil gólmana Hyláka! Bez asistence.
     
    00:17
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro domácí Rebely. David Hruška napřáhl na vrcholu kruhů a gólman Suchan jen vyrazil puk do prostoru před sebou, kde dorážel osamocený PAVEL KUBĚNA a trefil se neomylně k tyčce! Asistence: David Hruška, František Bombic.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Rytnauer, 15. Holec (Rytnauer, Morava), 23. Sova (Holec), 35. Holec (Rytnauer, A. Jelínek), 48. Endál (Morava, Voj. Němec), 49. Voj. Němec (Endál, Krejčík), 57. Holec (Rytnauer), 59. Voj. Němec (Endál, Suchan) - 1. Kuběna (Hruška, Bombic), 5. Kuběna (Bombic, Kraft), 18. Skořepa (Pulpán), 52. Kraft (Slovák ), 58. Jíra (Skořepa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Piráti Chomutov:
    bahis siteleri