Benátky n/J – Písek 2:3 (kon.) | Chrudim – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Olomouc – Jihlava 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 8:5 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 2:6 (kon.)
Tábor – Třebíč 3:4 (kon.) | Hr. Králové – Znojmo 6:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:5 (2:3, 2:0, 4:2)
Piráti Chomutov
Sobota 15.01.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je zřejmě rozhodnuto. Milan Kraft nastřelil z levého kruhu Suchanovu hruď, kotouč se následně dostal k Lukáši Endálovi, který vysokým obloučkem našel za chomutovskou obranou číhajícího VOJTĚCHA NĚMCE, jenž si rukavicí sklepl puk na led a zblízka trefil odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Endál, Jaroslav Suchan.
     
    57:11
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Chomutov ještě neskládá zbraně a bojuje dál. Po nahrávce Zdeňka Skořepy z levého kruhu zakončoval před brankou volný PETR JÍRA a střelou bez přípravy skóroval nad Suchanův beton! Asistence: Zdeněk Skořepa.
     
    56:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové početní převahu využívají. Po nahrávce Ladislava Rytnauera rychle obkroužil branku MIROSLAV HOLEC a bekhendem zavěsil puk přesně pod horní tyčku! Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    51:41
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A Chomutov se vrací zpět do zápasu. Po nahrávce Tomáše Slováka střílel z prostoru u bližší tyčky MILAN KRAFT a zřejmě ještě s tečí havlíčkobrodského obránce dopravil podél Suchanova těla kotouč do sítě! Asistence: Tomáš Slovák.
     
    48:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové opět udeřili a jejich náskok už je tříbrankový. Lukáš Endál střílel z vrcholu kruhů, ale puk zachytil v předbrankovém prostoru osamocený VOJTĚCH NĚMEC a do protipohybu přesouvajícího se gólmana Hyláka zblízka bekhendem skóroval! Asistrence: Lukáš Endál, Jakub Krejčík.
     
    47:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod odskakuje Severočechům na dvougólový rozdíl. Marian Morava po vyhraném vhazování přiťukl na modré čáře puk LUKÁŠOVI ENDÁLOVI, jehož nechytatelná rána z mohutného nápřahu zapadla přesně do levého horního rohu chomutovské branky nad Hylákovo rameno! Assitence: Marian Morava, Vojtěch Němec.
     
    34:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se poprvé v utkání ujímá vedení. Aleš Jelínek posunul puk na Ladislava Rytnauera, který ještě prodloužil na rozjetého MIROSLAVA HOLCE, jenž v situaci 2 na 1 dlouho naznačoval nahrávku, ale nakonec se v levém kruhu vytasil s krásnou střelou do levého horního růžku Hylákovy svatyně! Asistence: Ladislav Rytnauer, Aleš Jelínek.
     
    22:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V Kotlině je dnes už potřetí vyrovnáno. Po obrovském závaru kolem chomutovské branky se dostal přes Miroslava Holce puk na modrou čáru k ALEŠOVI SOVOVI, jehož pohotová a razantní rána skončila přesně pod horní tyčkou brankáře Hyláka! Asistence: Miroslav Holec.
     
    17:15
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Severočeši se opět chopili těsného vedení. Od modré čáry vypálil Lukáš Pulpán a v předbrankovém prostoru měl dostatek prostoru a času na ideální zakončení ZDENĚK SKOŘEPA, který usměrnil kotouč za Suchanova záda! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    14:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod podruhé srovnává s Chomutovem krok. Po nahrávce Mariana Moravy ostře pálil z předbrankového prostoru Ladislav Rytnauer, gólman Hylák jeho pokus vyrazil jrn do prostoru vedle sebe, kde číhal volný MIROSLAV HOLEC a pohodlně z dorážky trefil poloprázdnou bránu! Asistence: Ladislav Rytnauer, Marian Morava.
     
    04:06
    Chomutov právě vstřelil branku!

    A Chomutov se opět ujímá těsného vedení. Po přiťuknutí Františka Bombice napřáhl v prostoru mezi kruhy PAVEL KUBĚNA a přesnou ranou podél Suchanova těla poslal puk do sítě! Asistence: František Bombic, Milan Kraft.
     
    00:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Kotouče se zmocnil v útočném pásmu LADISLAV RYTNAUER a tvrdou a dobře umístěnou ranou propálil gólmana Hyláka! Bez asistence.
     
    00:17
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro domácí Rebely. David Hruška napřáhl na vrcholu kruhů a gólman Suchan jen vyrazil puk do prostoru před sebou, kde dorážel osamocený PAVEL KUBĚNA a trefil se neomylně k tyčce! Asistence: David Hruška, František Bombic.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Rytnauer, 15. Holec (Rytnauer, Morava), 23. Sova (Holec), 35. Holec (Rytnauer, A. Jelínek), 48. Endál (Morava, Voj. Němec), 49. Voj. Němec (Endál, Krejčík), 57. Holec (Rytnauer), 59. Voj. Němec (Endál, Suchan) - 1. Kuběna (Hruška, Bombic), 5. Kuběna (Bombic, Kraft), 18. Skořepa (Pulpán), 52. Kraft (Slovák ), 58. Jíra (Skořepa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Piráti Chomutov:
    bahis siteleri