Třinec – Sokolov 2:2 (kon.) | Žižkov – Táborsko 2:0 (kon.) | Most – Čáslav 1:0 (kon.)
Vlašim – Kladno 2:3 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
2:0 (2:0)
FC SILON Táborsko
Sobota 23.04.2011, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Viktoria Žižkov poráží na svém stadiónu Sezimovo Ústí 2:0, zcela tak vyrovnává vzájemnou bilanci se svým soupeřem a i dnes domácí celek rozhodl o brankovém účtu zápasu již v prvních pětačtyřiceti minutách. Zejména si však pojišťuje druhou pozici v druholigové tabulce a zase se o krok přiblížil možnému postupu do patra nejvyššího. Ze Žižkova přeji příjemný zbytek svátečního víkendu.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kočí sice neúmyslně zasáhl nohou do obličeje Štastného a hned se také svému protihráči omlouvá, ovšem může být jedině rád, že se sudí Damková obešla v tomto případě bez žlutého ohodnocení.
     
    90+1
    Súkenník povedenou kličkou obešel před pokutovým územím Nováka, následně mu však stihl ukopnout míč Ciferský.
     
    90+1
    Sudí Damková přidává dvě nastavené minuty.
     
    90
    Po souboji s Horkou a následném faulu hostujícího útočníka zůstal několik sekund ležet ve vlastním pokutovém území brankář Vaclík, ovšem již je v pořádku.
     
    88
    Z dobrýchh pětadvaceti metrů napřáhl k dalekonosnému projektilu Bořil, ovšem branku hostů netrefil.
     
    87
    Hosté pomalu rezignují již i na bránění standardních situací, na Slodowého centr si počkal zcela osamocený Markovič, ovšem svoji hlavičkou našel jen připraveného Doležala.
     
    85
    Další změna v hostující sestavě, Dobala nahrazuje Jindřích Rosůlek. Hra se stále více kouskuje a vše již začíná směřovat k bezbodovému návratu hostů z hlavního města.
     
    84
    Slodowy autovým vhazováním uvolnil za hostující obranou Kaloda, ovšem než si žižkovský útočník zpracoval míč v pokutovém území, přispěchali k němu oba hostující stopeři a o míč jej obrali.
     
    82
    Závěrečné střídání domácích, odpracováno má Jiří Mašek, ovšem ani dnes se nedočkal vstřelené branky, své místo přepouští Richardu Kalodovi.
     
    80
    Zajímavá akce hostů, třicetimetrový pas Hrice do pokutového území si přesně na nohu zpracoval Vukadinovič, vytlačen ze střelecké pozice se snažil před brankou najít právě Horku, před nímž v poslední možné desetině sekundy odvrátil míč Procházka.
     
    79
    Střídání hostů, se sklopenou hlavou odchází ze hry Lukáš Mach, zahraje si Marian Horka.
     
    78
    Na druhé straně poslal Jasanský míč přímo do rukavic Vaclíka.
     
    77
    Po následném centru se před brankou prosadil do zakončení Súkenník, ovšem přízemní ranou netrefil hostující branku zhruba o metr.
     
    76
    Po dlouhém pasu Štastného utekl míč Bořilovi do zámezí, ovšem pouze díky nedovolené pomoci Rožbouda, což neuniklo hlavní rozhodčí dnešního utkání.
     
    74
    Sotva Čermák vstoupil do hry, okamžitě se provinil nedovoleným soubojem u laviček vůči Hricovi a vidí z ruky sudí Damkové žlutý kartónek.
     
    73
    Další změna v dresu Viktorky, dolů jde Mójta, do hry Čermák.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 37. Markovič, 43. Markovič

    Karty:   51. Kropík (ZIZ), 74. Čermák (ZIZ) - 29. Ciferský (SEZ)


    FK Viktoria Žižkov: Vaclík - Zawada, Šťastný, Kropík, Mójta (73. Čermák) - Bořil, Procházka, Súkenník, Zapalač (61. Slodowy) - Mašek J. (82. Kalod), Markovič
    FC SILON Táborsko: Doležal - Rožboud, Novák, Cíferský, Mašek T. (68. Hric) - Jasanský, Javorek, Dobal (85. Rosůlek), Kočí - Vukadinovič, Mach (79. Horka)

    Rozhodčí: Damková - Slavík, Lakomý

    Diváci: 984
    bahis siteleri