Třinec – Sokolov 2:2 (kon.) | Žižkov – Táborsko 2:0 (kon.) | Most – Čáslav 1:0 (kon.)
Vlašim – Kladno 2:3 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
2:0 (2:0)
FC SILON Táborsko
Sobota 23.04.2011, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    85
    Další změna v hostující sestavě, Dobala nahrazuje Jindřích Rosůlek. Hra se stále více kouskuje a vše již začíná směřovat k bezbodovému návratu hostů z hlavního města.
     
    82
    Závěrečné střídání domácích, odpracováno má Jiří Mašek, ovšem ani dnes se nedočkal vstřelené branky, své místo přepouští Richardu Kalodovi.
     
    79
    Střídání hostů, se sklopenou hlavou odchází ze hry Lukáš Mach, zahraje si Marian Horka.
     
    74
    Sotva Čermák vstoupil do hry, okamžitě se provinil nedovoleným soubojem u laviček vůči Hricovi a vidí z ruky sudí Damkové žlutý kartónek.
     
    73
    Další změna v dresu Viktorky, dolů jde Mójta, do hry Čermák.
     
    70
    Hosté měli zatím nejblíže ke vstřelené brance, to když Javorek vybídl do střelecké pozice Jasanského, jehož pokus na přední tyč ovšem zlikvidoval výborným zákrokem Vaclík.
     
    69
    Súkenníkově kolmici na Maška již nechyběla potřebná přesnost a srbský útočník se řítil sám proti brankáři Doležalovi, vyjimečně však v podobné situaci selhal a míč si předkopl příliš daleko, posléze k němu měl Doležal výrazně blíže a neměl problém jej zachytit.
     
    68
    A právě Tomáš Mašek je prvním hráčem základní sestavy hostů, který "dohraje" dnešní utkání na lavičce náhradníků, místo něj vběhl na hřiště Jakub Hric.
     
    61
    Střídání domácích, ze hry jde Petr Zapalač, půl hodiny si odkope Mateusz Slodowy.
     
    51
    Na druhé straně hřiště se s míčem rozběhl Mach, k zemi jej poslal Kropík a inkasuje žlutou kartu.
     
    43
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Červeno-bílí navyšují svůj náskok ještě před přestávkou! Po pravém křídle vnikl do pokutového území Súkenník, již jeho střela na přední tyč volala po brance, ovšem vynikající zákrok předvedl Doležal, vyrazil však míč jen zpět k nohám Súkenníka, jenž přihrál před prázdnou branku naběhnuvšímu Markovičovi a srbský kanonýr přidal do své brankové sbírky již sedmnáctý příspěvek! Rozhodně však jeden z těch nejjednoduších.
     
    37
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Přeci jen jsme se dočkali úvodní branky zápasu ještě v prvním poločase. Zapalač poslal z hloubi vlastní poloviny dlouhý míč za hostující obranu, která zcela propadla, Markovič se vydal vstříc brankáři Doležalovi, jenž neúspěšně vyběhl, Markovič jej obhodil a do prázdné branky nezaváhal! Zaznamenává tak svoji již šestnáctou branku v právě probíhajícím druholigovém ročníku.
     
    29
    Mašek nakonec ani nemusel být ošetřován, ba naopak hned po několika sekundách si hledal místo ke střeleckému pokusu před hostujícím pokutovým územím, kde jej poslal k zemi Ciferský a z ruky sudí Damkové inkasuje první žlutou kartu dnešního utkání. Pro Viktorku se otevírá možnost zajímavé standardní situace.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 37. Markovič, 43. Markovič

    Karty:   51. Kropík (ZIZ), 74. Čermák (ZIZ) - 29. Ciferský (SEZ)


    FK Viktoria Žižkov: Vaclík - Zawada, Šťastný, Kropík, Mójta (73. Čermák) - Bořil, Procházka, Súkenník, Zapalač (61. Slodowy) - Mašek J. (82. Kalod), Markovič
    FC SILON Táborsko: Doležal - Rožboud, Novák, Cíferský, Mašek T. (68. Hric) - Jasanský, Javorek, Dobal (85. Rosůlek), Kočí - Vukadinovič, Mach (79. Horka)

    Rozhodčí: Damková - Slavík, Lakomý

    Diváci: 984
    bahis siteleri