PZ Kladno – Slavia 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 13:8 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:3 (kon.)
Liberec – Motor ČB 2:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 6:7 (kon.) | Plzeň – Chomutov 6:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Hr. Králové – Písek 5:2 (kon.) | Pardubice – Letňany 6:4 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 15.09.2011, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    63:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se nakonec radují ze zisku bonusového bodu! Po pasu Zdeňka Borovce měl dostatek času a prostoru v levém kruhu LUKÁŠ HERCIG, jehož rána směřovala přesně na gólmana Nováka, ale ten nechal malou skulinku mezi betony, jíž prošel kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Zdeněk Borovec.
     
    54:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, obrovská radost na straně Mladé Boleslavi! Po vhazování vystřelil gólman Novák stihl zareagovat na těžký projektil, ale na dorážku PATRIKA PODSEDNÍČKA, který pálil z bezprostřední blízkosti, už nedosáhl! Bez asistence.
     
    50:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou v početní převaze do těsného vedení! Po střele Tomáše Dvořáka se dostal ke kotouči DOMINIK KUNDRÁT, který z bezprostřední blízkosti usměrnil kotouč za Kalašnikovova záda a vstřelil svůj premiérový gól v havlíčkobrodském dresu! Tomáš Dvořák, Radim Žuček.
     
    7:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rebelové vyhodili na zakázané uvolnění a hosté toho ihned po buly využili! Po Stanislavu Brzákovi se dostal ke kotouči ZDENĚK BOROVEC a tvrdou ranou přes Novákovy betony skóroval z pravého kruhu! Asistence: Stanislav Brzák.
     
    5:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové sevřeli v přesilové hře svého soupeře pod enormní tlak a sklidili za to gólové ovoce! Při spršce tvrdých a nebezpečných střel ze všech možných pozic vyrazil brankář Kalašnikov ránu Daniela Vosyky jen k PETRU KUCHTOVI, který z bezprostřední blízkosti uklidil kotouč do odkryté brány! Asistence: Daniel Vosyka, Tomáš Dvořák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Kuchta (Vosyka, Dvořák), 51. Kundrát (Dvořák, Žuček) - 8. Borovec (Brzák), 55. Podsedníček, 64. Hercig (Borovec)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Krásný) - Vosyka, Kuchta, Žuček, Dvořák, Špiňar, Chlubna, Křípal, Brebera, Meloun, Jeřábek, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Dundáček, Kundrát, Vala, Němec.
    BK Mladá Boleslav: Kalašnikov (Bača) - Sedmík, Nastoupil, Šír, Bašus, Plíšek, Michalica, Hercig, Podsedníček, Kochubej, Krupička, Borovec, Serbus, Pokorný, Brzák, Boček "C", Chmelař, Verner.

    Rozhodčí: Petr Blecha - Václav Gut, David Rittich.
    bahis siteleri