Chomutov – HC Litvínov 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:3 (kon.) | Jihlava – Vsetín 2:3 (kon.)
Sparta – K. Vary 5:2 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 8:4 (kon.) | Písek – Liberec 2:6 (kon.)
Vítkovice – Zlín 3:2 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 1:3 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 2:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:9 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 2:3 (kon.) | Slavia – HC Kladno 1:4 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
2:6 (0:2, 1:3, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 17.09.2011, 12:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Z Písku se Vám dnes přihlásím ještě jednou, a to v 17:30, kdy bude Komterm Aréna hostit prvoligové utkání mužů mezi Pískem a Mostem. S přáním příjemně prožitého sobotního odpoledne se prozatím loučí Petr Košatka. (14:37:50)
     
    I když byl rozdíl na začátku třetí části čtyřbrankový, Písečtí se nevzdávali. Sobotka muset zkraje dvacetiminutovky čelit nájezdům Pauknera či Indráka. Druhý jmenovaný se nakonec také stal Sobotkovým přemožitelem, a to po individuální akci, když ve 45. minutě překonával libereckého brankáře tváří v tvář braníkem do forhendu.


    Blíže než na tři branky se ale domácí již nepřiblížili. Šance Píseckých na body definitivně zmařil povedeným blafákem Matěj Psota. Jeho bekhendové zakončení zamířilo přesně do levého horního růžku Havelkovy branky a skóre se pozměnilo na 2:6. V dalším průběhu hosté kontrolovali jak hru, tak bohatý náskok a utkání za stejného stavu dospělo do závěrečného hvizdu.

     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    52:28
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bekhendové zakončení MATĚJE PSOTY zamířilo přesně do levého horního růžku Havelkovy branky. Asistence: Tomáš Račický.
     
    48:31
    Hosté se ubránili. Návrat se vrací do hry.
     
    46:31
    Indrák se opět hnal sám na branku a byl faulován. Dominik Návrat putuje k menšímu trestu za podražení. Trestné střílení nařízeno nebude.
     
    45:16
    Puk opět před brankou hostujícího celku. Liberec si bere time-out.
     
    45:09
    Písek právě vstřelil branku!

    Domácí se ještě nevzdávají. Individuální akcí se prosazuje MIROSLAV INDRÁK a snižuje na rozdíl třech branek. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Závěrečné dějství začne přibližně ve 14:03.
     
    Začátek druhé třetiny patřil Liberci. Hosté se dokázali rychle prosadit a ve třetí minutě prostřední části Josef Suska překonal Havelku střelou z úhlu. A pro domácí bylo ještě hůře. O pouhých pár chvil později Tygři perfektně sehráli početný výhodu a na konci pěkně sehrané akce přízemní střelou píseckého brankáře překonal Jakub Klíma.

    Stav 0:4 setrval do 34. minuty, poté byl náskok Libereckých ještě výraznější. Mikyska předložil puk Tomáši Račickému před branku a hostující útočník vsítil již pátou trefu svého týmu. Zaskočeným hráčům Písku nevycházelo snad vůbec nic. Ani přihrávky, ani tah na branku.

    Teprve v samotném závěru druhé části došlo ke snížení. Pouhých 14 vteřin před druhou sirénou zbavil Sobotky čistého konta Filip Paukner, který dokonale využil příhry od Jana Březiny a pokořil libereckého gólmana ranou k pravé tyči.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Písek právě vstřelil branku!

    V závěru druhé části snižuje domácí FILIP PAUKNER. Asistence: Jan Březina.
     
    33:58
    Liberec právě vstřelil branku!

    Pátou trefu Liberce přidává TOMÁŠ RAČICKÝ. Asistence: Josef Mikyska.
     
    23:03
    Liberec právě vstřelil branku!

    Liberečtí využívají početní výhodu. Na konci pěkně sehrané přesilovkové akce překonal Havelku JAKUB KLÍMA.
     
    21:52
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hosté se ve druhé části rychle prosazují. Autorem třetí trefy Liberce je JOSEF SUSKA.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první šanci utkání se zjevil v úvodní minutě Schwamberger, který se natlačil před libereckou brankou k dorážce, Sobotka byl při svém prvním zákroku maximálně pozorný. Písečtí zažívali lepší vstup do utkání než soupeř z Liberce, o chvíli později měl totiž hostující brankář další práci, když úspěšně kryl pokus Volfa z mezikruží.


    Liberecký celek si svou první příležitost vypracoval překvapivě při vlastním oslabení. Na konci celé akce domácí Mazuch úspěšně puk u levé tyče vytěsnil, po srážce s jedním z Tygrů ale otřesený branku opustil a ve třetí minutě tak do písecké branky putoval náhradník Havelka.


    Hra v první části přinášela šance na obou stranách. Před píseckou brankou nebezepčně kroužil s pukem Mikyska, do vážnějšího zakončení se však neprobojoval. Hostujícího brankáře zas zaměstnal aktivní Indrák, který se probil přes dva liberecké obránce, také v tomto případě však vyzněla celá akce lépe pro gólmana.


    První změny utkání si vyžádala 12. minuta utkání. Hosté se dostali do vedení při hře ve čtyřech. Pyrochtovu střelu Havelka vytěsnil betonem, následnou dorážku z hole Michala Beránka ale pokrýt již nedokázal. V samotném závěru první části hosté stihli svůj náskok ještě vylepšit. Mikyskovu přihrávku zužitkoval Adam Dlouhý, který si sjížděl z pravé strany a z bezprostřední blízkosti přizvedl puk pod horní tyčku.


    Druhá třetina začne přibližně ve 13:19.

     
    20:00
    První třetina skončila.

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 40. Paukner (J. Březina), 46. Indrák - 12. Beránek (Pyrochta), 18. Dlouhý (Mikyska), 22. Suska, 24. Klíma, 34. Račický (Mikyska), 53. Psota (Račičký)


    IHC Králové Písek: Mazuch (3. Havelka) – Švanda, Suda, Žáček, Hřebíček, Vlk, Bernad, Hanus, Janásek – J. Březina, Schwamberger, Indrák, Vlk, Dudák, P. Březina, Reiniš, Volf, Novotný, Paukner.
    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Skřebský) - Návrat, Havlín, Erlebach, Mrázek, Psota, Beránek, Zedek, Pyrochta - Kalfiřt, Hrníčko, Zacha, Klíma, Belevič, Havlas, Dlouhý, Račický, Mikyska, Procházka, Suska, Pálek.

    Rozhodčí: Souček
    bahis siteleri