Chomutov – HC Litvínov 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:3 (kon.) | Jihlava – Vsetín 2:3 (kon.)
Sparta – K. Vary 5:2 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 8:4 (kon.) | Písek – Liberec 2:6 (kon.)
Vítkovice – Zlín 3:2 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 1:3 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 2:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:9 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 2:3 (kon.) | Slavia – HC Kladno 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:0, 0:3, 2:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 17.09.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod i přes výborný finiš nesmazal svou ztrátu a nakonec musí skousnout další porážku. Hosté z Hradce Králové se naopak radují z výhry 3:2 a zisku cenných tří bodů. (14:03:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Rebelové hráli vysokou holí a jsou vykázáni do středního pásma, kde se bude vhazovat. Gólman Dolejš zůstává už na střídačce, což je logický krok.
     
    59:22
    Dvořák vyslal nepříjemný projektil z dálky, gólman Hejda kotouč vyrazil a Rebelové se hnali k dorážkám. Bez úspěchu,. maskovaný muž Hradce Králové přerušil hru. Buly před jeho bránou, Rebelové v šesti a bez gólmana.
     
    59:10
    Rebelové stále hrají power-play a s vypětím všech sil drží kotouč na svých holích, přičemž si hledají cestu k brankáři Hejdovi. Jeho obrana zatím pracuje spolehlivě.
     
    58:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak závěrečné drama nás přeci jen nemine, Rebelové chvíli před koncem využívají power-play ke snížení na nejtěsnější manko! Daniel vosyka nebezpečně vypálil ze strany a gólman Hejda vyrazil kotouč jen vedle sebe, po čemž si na hranici jeho brankoviště sjel MAREK NĚMEC a do odkryté brány ještě vykřesal jiskřičku naděje pro brodské barvy! Asistence: Daniel Vosyka.
     
    58:41
    Na ledě zůstal ležet v prostoru kruhu hradeckého pásma po souboji z hradeckých řad otřesený Suk. Rozhodčí Kukeně přerušil hru a Hradec Králové si vyžádal oddechový čas.
     
    57:59
    Chlubna po nahrávce od Kuchty střílel, ale v dobré palebné pozice místo oherožení branky pálil nepřesně. hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    57:34
    Domácí opět hrají power-play. Vala se nebezpečně tlačil do prostoru před Hejdovým brankovištěm, ale k zakončení se v tísni neprobil. hosté následně zkusili štěstí a o kousek minuli prázdnou klec. Zakázané uvolnění.
     
    57:20
    Dlouhý pas mířil z obranného pásma na ve středu hřiště rozjetého Zohornu. Ten však prudký pas nezachytil a píská se icing Rebelů.
     
    57:07
    Bartoň nahodil kotouč na havlíčkobrodskou bránu, gólman Dolejš však byl připravený k zásahu a před dojíždějícím útočníkem raději přerušil hru.
     
    56:41
    Dvořák nejdříve vypálil z prostoru u modré čáry, ale nepropálil hradbu těl v předbrankovém prostoru. Jebavý se už už chystal od modré čáry trefit opuštěnou bránu, ale mladý bek rebelů mu v tom na poslední chvíli zamezil . Brankář Dolejš se vrací mezi tři tyče.
     
    56:09
    Gólman Dolejš zůstává na střídačce, Rebelové sahají hodně brzy ke hře bez brankáře a sázejí vše na jednu kartu.
     
    56:09
    Havlíčkův Brod se v plném počtu nastěhoval do ofenzivního postavení a ohrozil hradeckou branku prostřednictvím Valy, jehož rána z pravého kruhu končila u bližší tyčky v Hejdově lapačce. Havlíčkův Brod si bere oddechový čas.
     
    55:22
    Dostálek se vymanil z obležení hráčů a vypálil, gólman Dolejš se ale nenechal překonat a zasáhl. Před Ouzkým, který číhal na dorážku, raději přerušil hru.
     
    54:57
    Klemenc střílel nepříjemně z prostoru mezi oběma kruhy, gólman Dolejš však těžil ze svého dobrého postavení a jeho projektil schoval do nastavené náruče.
     
    54:46
    Havlíčkův Brod se dostal pod obrovský tlak. Hosté vytrvale obléhají jeho obranné pozice a svou kombinaci přetavují v nebezpečné palebné pozice.
     
    54:15
    Konečný nebezpečně vpálil od modré čáry, vyprášil však jen připravené Dolejšovy betony. Poté dorážel z mírného úhlu na pravé straně volný Nedvídek, brodský muž s maskou se ovšem rychle přesunul a zmařil i jeho dorážku!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 51. Němec (Dundáček), 59. Němec (Vosyka) - 23. Klemenc (Půlpán), 28. Vencl (Novák), 36. Klemenc (Procházka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Jeřábek) - Vosyka, Kuchta (C), Žuček, Zohorna, Dvořák, Hlídek, Dundáček, Chlubna (A), Bláha, Křípal, Brebera, Meloun, Krajcigr, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Kundrát, Vala, Němec (A).
    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Dohnal) - Vencl, Suk, Rejl (A), Půlpán, Bury, Dostálek, Pilař, Ouzký, Novák, Jebavý, Konečný, Procházka, Kastner, Bartoň (C), Šeps, Štědrý, Souček, Nedvídek (A), Klemenc

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Petr Kotlík, Tomáš Matějček. .
    bahis siteleri