K. Vary – Liberec 2:4 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Olomouc – Zlín 0:4 (kon.)
Třinec – Vítkovice 3:2 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Znojmo 8:1 (kon.)
Slavia – HC Kladno 2:4 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (po s.n.) | Pardubice – Jihlava 4:3 (po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
8:1 (5:1, 2:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 22.10.2011, 12:30 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:53
    Ještě jedno vyloučení. Za faul loktem je potrestán Wasserbauer.
     
    55:23
    Další vyloučení Komety. Za vysokou hůl jde na trestnou Tomáš Buhaj.
     
    53:02
    Tomáš Dittrich (KOM) - 2 minuty za hákování.
     
    48:46
    Kometa právě vstřelila branku!

    Je tu osmá branka v síti Znojma. Dlapa vypálil od modré těsně mimo, kotouč se od mantinelu odrazil na hůl ADAMA ZBOŘILA a ten podruhé v utkání dorážel puk z podobné pozice do odkryté branky. Asistence: Ondřej Dlapa, Jakub Novák.
     
    47:49
    Obrovská mlýnice před znojemskou brankou brankou neskončila. Ovšem hostující Tichý je vyloučen za hákování a Znojmo jde do tří.
     
    46:31
    Telesz hákoval a dostáva dvě minuty.
     
    43:31
    Patrik Novák stál sám v brankovišti Znojma. Pas od Káni ale letěl moc vysoko nad ledem a Novák jej nedokázal sklepnout do branky.
     
    40:57
    Káňa našel křižným pasem skrz útočnou třetinu Jakuba Peslara, který vypálil mezi betony Kuchaře, který je stačil sklapnou opravdu na poslední chvíli a dlouho hledal puk ve výstroji.
     
    39:16
    Zika pálil asi tři metry před prázdnou brankou Zelenky. Jeho rána minula cíl a málem udělala díru do mantinelu v brněnské KAJOT Areně.
     
    37:06
    Adam Zbořil uháněl sám na Kuchaře, zvolil kličku do forhendu a přestřelil již dosti odkrytou branku.
     
    35:44
    Jiří Kozák nezpracoval ve výborné pozici před odkrytou brankou skákavou Fuskovu přihrávku.
     
    34:49
    Patrik Novák příliš dotíral na Kuchaře a dostává dvě minuty za sekání. Bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:04
    Adam Zbořil dojížděl nahozený puk a byl sražen pěkným bodyčekem Lišky. Vzhledem k tomu, že Zbořil neměl v držení puk bylo odpískáno nedovolené bránění.
     
    33:02
    Kometa právě vstřelila branku!

    Dlouhá kombinace nakonec vedla k úspěchu. Roman Jurák našel krásným pasem skrz celé útočné pásmo BRANISLAVA JANKOVIČE, který stál v pravém kruhu a z voleje propálil Kuchaře. Asistence: Roman Jurák, Vlastimil Bilčík.
     
    31:47
    Na ledě se přiostřuje. Pelikán zůstal dlouho ležet na ledě po střetu s jedním z hráčů Brna. Následně Špaček atakoval Juráka a dostává dvě minuty za hrubost. Kometa bude hrát 47 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    30:34
    Ondřej Liška (ZNO) - 2 minuty za hrubost. Padesát tři sekund se bude hrát ve čtyřech.
     
    29:27
    Za hrubost je na dvě minuty vyloučen domácí Ondřej Dlapa.
     
    28:59
    Romanov naskočil z trestné a hned dostal pas za obranu Brna. Neměl však rychlost a tak ho stihl dojet Koukal, Romanov tedy musel pálit z deseti metrů a těsně netrefil branku Brna.
     
    26:52
    Romanov (ZNO) - 2 minuty za držení protihráče.
     
    26:05
    Kometa právě vstřelila branku!

    A už je to půltucet branek v síti Orlů. Jan Káňa hledal od levého mantinelu JANA KŘIVOHLÁVKA, který si najížděl z druhé vlny. Brněnský centr Káňův pas jednoručnou tečí nasměroval za záda Kuchaře. Asistence: Jan Káňa, Jakub Novák.
     
    25:09
    Jankovič sklepl ze vzduchu vyhození Kuchaře ale od modré netrefil prázdnou branku.
     
    23:38
    Kometa hrála v šesti a dvě minuty za hráčskou lavici odsedí Jan Káňa.
     
    19:15
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo poprvé udeřilo. MARTIN RADA se prosmýkl mezi dvěma domácími beky a tváři v tvář Zelenkovi nic nevymýšlel. Střelou nad vyrážečku rozvlnil síť. Asistence: Marek Špaček.
     
    16:06
    Kometa právě vstřelila branku!

    V sedmnácté minutě hry je tu pátá branka domácího týmu. Jan Wasserbauer a BRAŇO JANKOVIČ jeli sami dva na Kuchaře. Prvně jmenovaný předložil ideální pas slovenskému forvardovi a ten se z voleje nemýlil. Asistence: Jan Wasserbauer, Vlastimil Bilčík.
     
    14:50
    Jsou vyloučeni hráči obou týmů. Na dvě minuty za hrubost si jde odpočinout Liška ze Znojma. Za sekání je vyloučen Adam Zbořil z Komety.
     
    12:32
    Rada zkoušel překvapit Zelenku z nulového úhlu a natrefil tyčku.
     
    11:04
    Útočný faul Jana Wasserbauera posílá Kometu do čtyř. Jeho přestupek byl klasifikován jako vysoká hůl.
     
    9:34
    Kometa právě vstřelila branku!

    Poprvé se prosazuje i první lajna Komety. Šidákovu ránu od modré Kuchař jen vyrazil přímo na hůl ADAMA ZBOŘILA, který neměl těžkou práci a přízemní dorážkou dává čtvrtý gól Komety v úvodní desetiminutovce. Asistence: Adam Šidák.
     
    5:27
    Za vyhození kotouče ze hřiště je potrestán hostující Telesz.
     
    5:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    Třetí střídání druhého útoku Komety a třetí gól této letky, jejíž všechni útočníci už mají na kontě gól a dvě asistence. Kometa zcela rozebrala obranu hostí a PATRIK NOVÁK zakončoval ze dvou metrů do zcela odkryté branky. Asistence: Jan Podešva, Jan Káňa.
     
    3:40
    Kometa právě vstřelila branku!

    Druhý útok Brna zažívá brilantní vstup do utkání. Patrik Novák našel krásným křižným pasem JANA KÁŇU, který na modré našlápl, dojel až před Kuchaře a bekhendovou kličkou přechytračil nebohého brankáře Znojma. Asistence: Patrik Novák, Jan Podešva.
     
    1:11
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kmenový hráč Znojma posílá Kometu do vedení. Jan Káňa stál dlouho nikým neatakován za brankou a správně načasoval pas na před brankou stojícího JANA PODEŠVU, který z voleje propálil Kuchaře. Asistence: Jan Káňa, Patrik Novák.

    David Nekvinda

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 2. Podešva (Káňa, Novák), 4. Káňa (Novák P., Podešva), 6. Novák P. (Podešva, Káňa), 10. Zbořil (Šidák), 17. Jankovič (Wasserbauer, Bilčík), 27. Křivohlávek (Káňa, Novák J.), 34. Jankovič (Jurák, Bilčík), 49. Zbořil (Dlapa, Novák J.) - 20. Rada (Špaček)


    HC Kometa Brno: Zelenka (Jekel) - Šidák, Dujsík, Peslar, Koukal, Dlapa, Dittrich, Bilčík (C) - Fusek, Wasserbauer, Boček, Křivohlávek, Jurák, Novák P., Kozák, Jankovič, Zbořil, Podešva, Novák J., Buhaj, Káňa
    HC LERAM Orli Znojmo: Kuchař (Pivrnec) - Bukáček, Kovář, Tichý, Hobza, Pražák, Liška, Kún - Romanov, Rada, Mikulášek, Janoušek, Nahodil, Špaček, Telesz, Pelikán, Zika, Kastner, Nováček

    Rozhodčí: Homola - Chocholouš, Klein
    bahis siteleri