Chomutov – Sparta 5:3 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 4:0 (kon.)
Jihlava – Olomouc 3:6 (kon.) | Zlín – Havířov 6:0 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 6:5 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:1 (kon.) | PZ Kladno – HC Kladno 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:5 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Písek – Motor ČB 4:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 22.10.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:33
    No a hosté hrají bez brankáře!
     
    59:33
    Tak přece ještě teoretická šance pro Pardubice. Matěj Suk (HKR) dostává dvě minuty za podražení.
     
    55:17
    Zato Tomáš Půlpán už měl doslova tutovku. V samostatném nájezdu udělal Veselému bekhendovou kličku, ale kotouč pak nezvedl a trefil jen ležícího brankáře!
     
    54:33
    Naopak mohli rozhodnout z hole Tadeáše Ouzkého. Z levého kruhu to ale měl na střelu přes ruku a poslal puk mimo.
     
    51:38
    Krosček Martina Matějčka dává hostům šanci ještě pořádně zdramatizovat poslední minuty.
     
    51:06
    Pardubičtí se dnes poprvé ujímají taktovky dění na ledě. Další obrovskou příležitost vypracoval svou fantastickou akcí Lukáš Bureš, jeho práci ale nedotáhnul do konce Jan Veselý.
     
    50:15
    Chvojka je i ústřední postavou dalších minut. Hradecká obrana ho pustila ke dvěma bekhendovým zakončením, z nichž jedno zastavila natažená hokejka Matějčka a druhé skvělé roztáhnutí brankáře Haka.
     
    45:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Chyba hradeckého brankáře dává hostům ještě šanci na body. Vlastimil Hak propustil za svá záda odražený kotouč z hole JANA VESELÉHO, který ho poslal od modré nazdařbůh do hradecké třetiny - 4:2. Bez asistence.
     
    40:24
    Do třetího dějství vstoupil domácí tým hodně vlažně a Vlastimil Hak měl co dělat, aby zastavil dotírajícího Jana Veselého.
     
    33:34
    Hostující lavička si vybírá oddechový čas.
     
    33:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecká převaha vyústila v další smrtící akci. Střelu Lukáše Kastnera vyrazil Veselý do prostoru, kde operoval VLASTIMIL DOSTÁLEK. Pro něj už nebyl žádný problém zasunout bekhendem do odkryté klece - 4:1. Asistence: Lukáš Kastner.
     
    30:19
    Ale okénka jsou i v domácí obraně. Jedno takové zakončil v přečíslení Lukáš Bureš vedle hradecké tyčky!
     
    29:04
    Hradečtí jsou i nadále při chuti! Jakub Suchan zkoušel forsberga a za chvilku neuspěl v nájezdu dva na jednoho Lukáš Nedvídek.
     
    27:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    O chvíli později se však v pardubické brance třepetá třetí kotouč! Tadeáš Ouzký tentokrát nabíjel ROMANOVI KONEČNÉMU, jehož dělovka z první se odrazila od tyčky do sítě - 3:1. Asistence: Tadeáš Ouzký.
     
    26:55
    Nicméně vyústilo alespoň v pardubický faul. Menší trest za vražení na hrazení dostává Ladislav Susko.
     
    23:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté korigují skóre na nejtěsnější rozdíl. Kapitán LUKÁŠ BUREŠ udělal v pravém kruhu kličku hradeckému obránci a vyslal ne úplně dokonalou střelu po ledě, kterou ale Hak i tak propouští do branky - 2:1. Asistence: Jan Veselý.
     
    21:04
    Radek Pilař napálil puk z úhlu podle všeho do tyče!
     
    19:04
    Obrovský tlak třetí brankou domácích nekončí! Dostálek už měl před sebou prázdnou klec, ale trefil jen brusli přijíždějícího obránce. A to nebyla zdaleka jediná šance Hradeckých.
     
    18:15
    Ladislav Susko (PCE) - 2 minuty za krosček.
     
    17:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ta končí až pohlednou brankou v pardubické síti. Od modré čáry kotouč nenápadně nahodil Roman Konečný, ale protože do jeho dráhy letu sáhnul LUKÁŠ NEDVÍDEK, brankář Veselý byl bez šance - 2:0. Asistence: Roman Konečný.
     
    14:24
    Podobný zákrok jako před chvílí následuje na straně Pardubic. Byl to právě Dominik Zelinger, kdo nešetrně srazil Tomáše Půlpána. Verdikt zní také nedovolené bránění a bude se hrát 4 na 4.
     
    13:10
    Vlastimil Dostálek (HKR) přišpendlil na hrazení Dominika Zelingera, ale bylo to už mimo hru a rozhodčí vykazuje hradeckého forvarda na trestnou. Nedovolené bránění.
     
    7:50
    Ladislav Susko (PCE) zasáhnul Jakuba Suchana vysokou holí a vyfasoval oprávněné dvě minuty.
     
    4:17
    Pardubice teď předvedly obrovský závar, který sice nekončí gólem, ale alespoň vyloučením soupeře. Michal Brida (HKR) - 2 minuty za podražení.
     
    3:51
    Lukáš Bureš se nachomýtnul ke kotouči před prázdnou bránou, ale vůbec ho netrefil!
     
    1:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    A z protiútoku jsou do vedení Hradečtí! Po pravém křídle ujel DRAHOŠ JEBAVÝ, který měl na druhé straně ještě spoluhráče. Rozhodl se ale pro střelu, která se biliárově odrazila od tyčky do zad hostujícího brankáře, načež zaplula do branky - 1:0. Asistence: Michal Brida.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Jebavý (Brida), 18. Nedvídek (Konečný), 28. Konečný (Ouzký), 34. Dostálek (Kastner) - 24. Bureš (J. Veselý), 46. J. Veselý


    Královští lvi Hradec Králové: Hak (Hejda) - Skála, Suk, Matějček, Konečný, Rejl, Štědrý, Souček - Ouzký, Půlpán, Pilař, Jebavý, Suchan, Dostálek, Kastner, Procházka, Šeps, Brida, Bartoň "C", Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    HC Dynamo Pardubice: M. Veselý (Jirout) - Kubín, Divecký, Kalous, Susko, Fridrich, Pilný, Petira, Kracík - Chvojka, Polák, J. Veselý, Kysela, Srpek, Žemlička, Moravec, Bohuněk, Zelinger, Bureš "C", Schneider. Trenér: Jiří Seidl.

    Rozhodčí: Stolín - Svoboda, Lučan.
    bahis siteleri