Chomutov – Sparta 5:3 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 4:0 (kon.)
Jihlava – Olomouc 3:6 (kon.) | Zlín – Havířov 6:0 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 6:5 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:1 (kon.) | PZ Kladno – HC Kladno 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:5 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Písek – Motor ČB 4:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Sobota 22.10.2011, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Příjemné sobotní poledne, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Letci Letňany v rámci 14. kola extraligy staršího dorostu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Krásný) -Dvořák (A), Bláha, Křípal, Meloun, Krajcigr, Dundáček, Vala - Kuchta (C), Osmík, Hlídek, Nováček, Brebera, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Němec (A).

    HC Letci Letňany:
    Eder (Švihálek) - Šír, Hes, Minář, Kraus (A), Rulf, Vacek - Uhlíř, Nebeský, Kaplan (C), Chvátal (A), Jenček, Arnošt, Homolka, Plachý, Litera, Neuman.

    Rozhodčí:
    Jan Doležal - Jan Jeletz, Ondřej Polák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:25
    Hosté sice vybojovali puk, jenže jim vůbec nevyšel přechod do útočné fáze a provinili se po vyhození přes všechny čáry zakázaným uvolněním.
     
    0:42
    Rebelové se nastěhovali do útočného pásma a gólman Eder musel poprvé zasahovat. Z pravého kruhu vypálil Hlídek, ale jen do náruče strážce letňanské svatyně, jenž číhal u bližší tyčky.
     
    0:57
    Meloun (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za faul kolenem.
     
    1:58
    Letci zaujali útočné postavení a obléhali gólmana Dolejše, který nakonec zasahovat nemusel. Rozhodčí přerušil hru a pro postavení útočícího hráče v brankovišti vykázal Pražany do středního pásma.
     
    2:15
    Havlíčkův Brod se zmocnil po buly kotouče a okamžitě ho odpálil přes všechny čáry, až do blízkosti gólmana Edera. Hosté zakládají novou útočnou akci.
     
    2:57
    Letci se sice ještě v závěru hry v početní převaze podívali do ofenzivního postavení, ale už nic nebezpečného nevymysleli a Rebelové jsou po vyhození kompletní.
     
    3:15
    Pěkná akce z dílny brodského tábora. Po rychlém přechodu k letňanské brance nahrával zpoza brány před brankoviště Berbera, jenže Voplakal netrefil z tísně a bez přípravy mezi tři tyče.
     
    4:30
    Hra se nám teď rychle přesouvá ze strany na stranu. Oba celky se střídají v útočné aktivitě, ovšem na ledě dominují zatím obě pozorné obrany.
     
    5:48
    Šance na obou stranách hřiště. Nejdříve lapil gólman Dolejš do lapačky nepříjemnou ránu Chvátala z předbrankového prostoru, poté hosté ustáli nebezpečný závar a gólman Eder si poradil s Dundáčkovou střelou od modré čáry.
     
    6:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové si vynutili územní převahu, jíž přetavili v gólový efekt a zisk vedení! Brankář Eder sice předvedl několik skvělých zákroků v předešlých okamžicích, ovšem PETR KUCHTA po zisku puku pohotově obkroužil bránu a zasunul kus černé gumy k bližší tyčce! Bez asistence.
     
    6:45
    Bojovníci z kotliny mají nyní navrch a snaží se ze své psychické výhody vytěžit co nejvíc e. Další nahozený puk chytal do lapačky připravený gólman Eder.
     
    7:15
    Hra se nám přesunula do středu hrací plochy, kde sledujeme dlouhý a vyrovnaný souboj o puk. Ten zatím nemá svého vítěze, hokejisté obou táborů se u něj střídají.
     
    7:52
    Letňany nakonec byli úspěšnější a usadili se v blízkosti brodské brány. K ohrožení gólmana Dolejše se však z postupné kombinace zatím nedostali, domácí obrana pracuje spolehlivě.
     
    8:25
    Litera pálil z prostoru na vrcholu kruhů, gólman Dolejš měl však naprosto nekrytý výhled a nepříliš razantní a přesnou střelu ukryl ve své náruči, po čemž přerušil hru.
     
    9:30
    Pražská letka teď tahá za delší konec pomyslného provazu a hýří aktivitou, přičemž gólman Dolejš musí být neustále v pozoru. Naposledy ho prověřil Arnošt, který vyslal z pravého kruhu nepříjemnou přízemní střelu. Opora Rebelů zasáhla betony.
     
    10:10
    Sledujeme vyrovnanou partii, při níž se oba soupeři snaží o útočné pojetí hry a dostávají se do slibných palebných pozic. Teď zkusili štěstí domácí zásluhou Ludvíka, jehož pokus z pravého kruhu zmařil pozorný brankář Eder u bližší tyčky.
     
    10:50
    Havlíčkův Brod převzal iniciativu do svých rukou a aktuálně obléhá obranné pozice svého soupeře z české metropole. Mladým Rebelům ale chybí častější a především přesnější střelba.
     
    11:30
    Puk se stále potuluje v obranném pásmu Letňan, odkud se ho nedaří hostům odpálit. Rebelové hýří pohybem, velmi dobře bruslí a neúnavně napadají soupeřovu rozehrávku.
     
    12:20
    Domácí soubor velmi dobře zahušťuje střed pole a zodpovědně brání obrannou modrou čáru. Letcům to činí velké problémy, nedaří se jim na souvislejší úsek proniknout do Dolejšovy blízkosti.
     
    12:45
    Svěřenci havlíčkobrodského trenéra Marišky si teď dvakrát vypomohli proti aktivnímu pojetí hry svého soupeře vyhozením na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Dolejšovou svatyní.
     
    13:05
    Osmík teď hodně nebezpečně zahrozil z velice dobré pozice před brankou hostů. Po přesném pasu z rohu pásma však pálil z první jen do Ederovy výstroje!
     
    13:40
    Dnes velice aktivní útočník Kuchta se hnal v samostatném úniku na bránu, jenže souboj s brankářem Ederem nakonec prohrál, když zblízka nenašel mezírku mezi jeho připravenými betony.
     
    14:00
    Se svou troškou do mlýna přispěchal také vysoký forvard Němec, jenže jeho střelecký pokus z velkého úhlu nezaskočil pozorného gólmana Edera, jenž utěsnil prostor u bližší tyčky.
     
    14:30
    Domácí mají jednoznačně navrch a vytrvale tlučou do obranného bloku Letňan. Jejich gólman Eder si teď musí připadat tak trochu jako na střelnici, na jeho svatyni totiž létá jeden projektil z druhým.
     
    15:03
    Aktivita Havlíčkova Brodu vyústila ve vyloučení Jenčeka (LET), jenž se provinil proti hokejovým pravidlům podražením.
     
    15:57
    Domácí se zatím v početní převaze trpí. Hosté velmi dobře bruslí a často získávají puky do své moci, po čemž se okamžitě osvobozují vyhozeními či vyvezeními puku do Dolejšovy blízkosti.
     
    16:25
    Až teď domácí zaujali přesilovkový vzorec v útočném pásmu, jenže rozhodně se nedaří říci, že by měli kotouč pod kontrolou. Naopak, neustále o něj bojují u mantinelů.
     
    17:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    rebelové sice přesilovku nevyužili, jenže mrzet je to dlouho nemusí, protože udeřili při hře 5 na 5! Při obléhání letňanské svatyně poslal Marek Němec puk na modrou čáru k FILIPU DUNDÁČKOVI, jehož tvrdá rána skončila až v síti za Ederovými zády! Asistence: Marek Němec.
     
    18:00
    Letci se snažili dobýt útočné pásmo neúspěšně, když puk opustil hrací plochu. Rozhodčí přerušil hru a nařídil vhazování ve středu hřiště blíže modré čáře Rebelů.
     
    18:30
    Havlíčkův Brod teď musí čelit útočné snaze svého soupeře, který teď vrhl své síly do útoku a nepříjemně dotírá na obranu Rebelů. Ta zatím odolává, první třetinu chce dohrát s dvoubrankovým náskokem v zádech.
     
    19:30
    Obrovská šance hostů v závěru první dvacetiminutovky. V přečíslení 2 na 1 našel Arnošt přesným pasem před brankou svého spoluhráče (hráči Letňan mají díky barevné kombinaci velmi špatně čitelná čísla, zřejmě se jednalo o Jenčeka), kterému jen stačilo nastavit hůl, ale puk o kousek minul Dolejšovu svatyni!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina nám nabídla zajímavý a útočný hokej, který s sebou přinesl hned dvě vstřelené branky. Rebelové se ujali dvoubrankového vedení po trefách Petra Kuchty a Filipa Dundáčka. Před prostřední částí, jež začne zhruba ve 12:43, vede Havlíčkův Brod nad Letňany 2:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Osmík zachytil odražený puk na vrcholu kruhů a pohotově vpálil zápěstím. Jeho razantní projektil jen o kousek přeletěl horní tyčku. Rebelové pokračovali v akci, ale gólman Eder ustál závar před svou svatyní.
     
    20:40
    Domácí pokračují v započaté aktivitě směrem dopředu a vydatně obléhají soupeřovu bránu. Naposledy zkoušel štěstí z mezikruží Dundáček, jehož bekhendová střela prověřila jen pevnost Ederových betonů.
     
    21:30
    Tlak domácích polevil, v současných chvilkách sledujeme především urputnou bitvu o střed hrací plochy, jež zatím čeká na svého vítěze neúspěšně.
     
    22:11
    Na trestnou lavici usedá Vacek (LET), který musel zatáhnout za záchrannou brzdu podražením a vyfasoval 2 minuty.
     
    22:35
    Hosté teď odvedl pořádný kus velmi dobré práce, když získali kotouč do své moci a vyvezli ho do Dolejšovy blízkosti, kde ho na chvíli přidrželi a ušetřili cenné vteřinky z Vackova trestu.
     
    23:10
    Rebelové už jsou ale v přesilovkovém postavení, v němž si vyměňují puk a hledají si co nejlepší cestu k ohrožení branky. Nakonec zakončil od modré čáry Meloun, jehož rána skončila na Ederových betonech.
     
    23:25
    Gólman Eder teď předvedl sérii velmi dobrých zákroků, když musel čelit nepříjemným dorážkám Rebelů z bezprostřední blízkosti. Roztáhl se však ve svém brankovišti a podržel svůj tým.
     
    24:25
    Havlíčkův Brod stále diktuje tempo hry a drží gólmana Edera v neustálém pohybu. Na letňanskou bránu létá jedna nebezpečná rána za druhou.
     
    25:15
    Zachytal si také jeho protějšek Dolejš, na kterého pálil, mezi kruhy trestuhodně volný Litera. Naštěstí pro brodské barvy pálil jen doprostřed branky, kde stál připravený gólman Dolejš se svou náručí.
     
    25:59
    Havlíčkův Brod vybojoval kotouč a učinil přítrž útočnému snažení Letců. Pokusil se o rychlý přechod do útoku, jenže provinil se postavením mimo hru.
     
    26:35
    Puk se potuloval ve středním pásmu, odkud nakonec nahazoval do útočného pásma Kuchta, jenže protihráč vložil kotouči do cesty hůl a poslal ho tečí mimo hrací plochu. Buly ve středním pásmu.
     
    27:14
    Dlouhá a nepřesná nahrávka se změnila ve vyhození Letňan, jež skončilo jen na odpískaném zakázaném uvolnění. Buly před brankářem Ederem.
     
    27:34
    Voplakalovi (HBR) nezbývalo nic jiného, než poslat u mantinelu k zemi nebezpečně se uvolňujícího )útočníka Arnošta. Dostává 2 minuty za držení protihráče.
     
    28:49
    Ludvík teď odvedl pořádný kus skvělé práce, když tečoval nahrávku na modrou čáru v obranném pásmu do středu hřiště a ještě se pokusil přebruslit vracejícího se beka. Nakonec ale ztratil rovnováhu a společně se svým strážcem upadl k zemi. Píská se jeho postavení mimo hru.
     
    29:10
    Rebelové zastavili soupeřovu rozvíjející se akci a po zisku kotouče z mezikruží osvobodil svůj tým útočník Osmík, jehož vyhozený puk skončil až v Ederově blízkosti.
     
    29:26
    Havlíčkův Brod je už v plném počtu. Již v kompletním složení vzdoruje útočné snaze Pražanů, kteří teď zaměstnali z krkolomé pozice gólmana Dolejše. Ten musel vyrážet ramenem nepříjemný projektil, jenž na něj vyletěl od mantinelu, kde spolu bojovala nepřehledná skrumáž hráčů.
     
    30:43
    Domácí vybojovali kotouč a ve velké rychlosti se natlačili do Ederovy blízkosti, kde prověřil pozornost brankáře Letňan od modré čáry útočník Nováček.
     
    31:30
    Hra trochu pozbyla na své atraktivitě. Sledujeme teď spíše bojovnou partii, jež je plná nepřehledných skrumáží, soubojů o puk a občasných nepřesností.
     
    32:45
    Po Rulfovu přiťuknutí pálil bez přípravy a mohutného nápřahu na modré čáře Litera, jenže nesešteloval si přesně mířidla a tvrdou ránu poslal jen do rohu pásma Rebelů.
     
    33:20
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, kde rozvinul postupnou kombinaci a kolem branky si vyměňoval puk. Ten hosté nakonec získali do své moci, jenže rázem vyhodili na icing.
     
    34:13
    Dundáček prokázal přehled ve hře a z obranného pásma rozehrál přesně na Němce, jenž si najel do útočného pásma a na modré čáře napřahoval ke střele. Protihráč ho však postrčil a brodský útočník máchl naprázdno. Puku se ještě zmocnil Hlídek, jenže vystavil se do offsajdu.
     
    35:20
    Letci si teď hledají cestu do Dolejšovy blízkosti, jenže Rebelové velmi důsledně a úspěšně brání své obranné pásmo. Sledujeme tak hru ve středu hřiště.
     
    35:38
    Za vysokou hůl obdržel 2 minuty na lavici hanby Dvořák (HBR).
     
    35:55
    Domácí ihned po buly vyhazují přes všechny čáry do Ederovy blízkosti, soupeř si musí hledat cestu do jeho pásma znovu až z hloubi svého obranného pole.
     
    36:30
    Rebelové svedli v obranném pásmu hned několik urputných soubojů u mantinelů. Nakonec vyhráli a vyhodili opět až k brankáři Ederovi.
     
    37:35
    Pražané už dobyli útočné pásmo a kombinují kolem brankáře Dolejše, který zatím vážnější zasahovat vůbec nemusel. Obránci mu hodně pomáhají.
     
    37:42
    S důrazem to teď přehnal Minář (LET), jenž obdržel 2 minuty za podražení. Přesilovku si tak zahrají i Rebelové.
     
    37:48
    Hosté zvládli o něco lépe důležité vhazování před svou bránou a dlouhým vyhozením podél mantinelu, které brodští beci nestihli zachytit, se osvobozují.
     
    38:20
    Domácí už jsou v přesilovkém postavení a vyměňují si puk. Zatím se k ohrožení gólmana Edera neprobili, Letci se brání velmi účinně. Teď se jim podařilo znovu vyhodit.
     
    38:55
    Tak tohle je přesně to, co teď potřebuje pražská letka ze všeho nejvíc. Držet puk daleko od své svatyně a co víc, dokonce obléhat obranné pozice Rebelů.
     
    39:20
    Gólman Dolejš teď musel zasahovat proti nepříjemné střele, jíž na něj vyslal hráč Letňan po vybruslení z prostoru za brankou. U bližší tyčky byl však včas a přerušil hru.
     
    39:55
    Kraus zkusil štěstí z vrcholu kruhů a i když branku netrefil a jeho projektil jen zaduněl o zadní mantinel, brankář Dolejš musel zasahovat. puk se totiž odrážel před branku a maskovaný muž v brankovišti Rebelů ho raději ukryl ve své výstroji.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části jsme viděli znovu slibné šance na obou stranách pomyslné barikády, vstřeleného gólu jsme se ale tentokrát nedočkali. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně v 13:28, vedou Rebelové nad Letci stále 2:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Kuchta se prosmýkl mezi bránícími hráči a dostal se až do zakončení, když v tísni pálil bekhendem o kousek vedle pravé Ederovy tyčky. hrát mohou hosté.
     
    41:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové předvádějí raketový nástup do závěrečného dějství a odskakují svému soupeři už na tříbrankový rozdíl! Marek Němec vybojoval u mantinelu puk, vybruslil si z rohu pásma, objel bránu a pálil k bližší tyčce do betonů připraveného gólmana Edera, od nichž se kus černé gumy odrazil ještě k ONDŘEJI HLÍDKOVI, jenž už měl v úloze dorážejícího snadnou úlohu! Asistence: Marek Němec.
     
    41:58
    Letci odpovídají zvýšenou aktivitou v blízkosti brodské brány, jenže gólman Dolejš zatím zasahoval jen proti dalekonosným projektilům, které navíc velmi dobře viděl.
     
    42:30
    Dlouhá nahrávka Rebelů málem vysunula brodského hráče do úniku, jenže byla přiliš prudká a domácí hráči ji nezachytil. Akce však pokračovala, po Nováčkovi se uvolňoval do palebné pozice na vrcholu kruhů Osmík, jenže byl zakřižován a odstaven od kotouče.
     
    43:30
    Brodský soubor sice pokračoval ještě v ofenzivním snažení, jenže letňanská obrana už mu nic nebezpečnějšího nedovolila. Naopak se nastěhovala do útočných pozic, odkud sražené nahození hostů skončilo mimo led.
     
    44:01
    Letcům to teď zaskřípalo při přechodu do útočné fáze. Dlouhé nahození přeletělo přes všechny čáry a skončilo na odpískaném zakázaném uvolnění.
     
    44:37
    Hraje se zatím ve vysokém tempu, nahoru - dolů. Oba týmy nechávají naplno vyniknout své bruslařské schopnosti, jenže šance na té či oné straně to nepřináší.
     
    44:39
    Za držení protihráče je potrestán brodský útočník Osmík (HBR), který si odsedí 2 minuty v hokejovém vězení.
     
    45:15
    Obrana Rebelů teď pořádně pomohla svému brankáři Dolejšovi. Nejdříve zblokovala nepříjemnou ránu od modré čáry, jíž nepustila mezi tři tyče, a následně vysokým obloučkem vyhodila.
     
    45:45
    Letňany se početní převaze stále velmi trápí. Vůbec se jim nedaří vykombinovat brodskou obranu nebo nebezpečněji ohrozit gólmana Dolejše, jenž spíše jen sleduje dění před sebou.
     
    46:39
    Až teď to vypadalo slibněji pro pražský celek, jenže Uhlířovu ránu gólman Dolejš zlikvidoval a k následným dorážkám před odkrytou bránou se už jeho spoluhráči neprobili. Hraje se 5 na 5.
     
    47:48
    Rebelům se te´d i za přispění hlavního sudího, který se jim připletl do rozehrávky, nepodařilo úspěšně rozjet útočnou akci. naopak, musejí se brán it Letňanům, kteří zadarmo získali puk do své moci a kombinují kolem brankáře Dolejše.
     
    48:18
    Havlíčkův Brod přizpůsobil svou hru průběžnému stavu utkání, který ukazuje jejich tříbrankové vedení. Nikam se proto nehrne, spíše vyčkává v obranné ulitě, co vymyslí jejich soupeř. Čeká také na šance k rychlým brejkům.
     
    48:42
    Ludvík (HBR) se provinil faulem kolenem a po vzájemném střetu s útočníkem Homolkou, jenž míří otřesený na střídačku, obdržel dvouminutový trest.
     
    49:30
    Útočník Němec se ocitl tváří v tvář brankáři Ederovi, jenže ten ještě udržel letňanské šance nahoře, když zasáhl proti nepříjemné střele betony!
     
    50:21
    Brankář Dolejš teď čelil nepříjemné a vytrvalé palbě Letců, kteří nebezpečně stříleli ze všech možných pozic pásma. Sami se však připravili o možnost dorážek, útočící hráč stál v brankovišti.
     
    50:54
    Rebelové vyhodili kotouč až do Ederovy blízkosti, kde teď svého soupeře drží aktivním napadáním jeho rozehrávky a neustálým pohybem.
     
    51:21
    Rebelové již v plném počtu vyhodili na zakázané uvolnění. Sluší se podotknout, že oslabení jim vyšlo na výbornou. Buly před brankářem Dolejšem.
     
    51:47
    Havlíčkův Brod má k dispozici přesilovou hru, na lavici hanby usedá za podražení proti rozjíždějícímu se protihráčovi Minář (LET).
     
    52:15
    Rebelové se usadili v útočném pásmu, kde s problémy udrželi puk a nebezpečně zahrozili prostřednictvím Dvořákovy rány od modré čáry, jíž ještě zkoušel tečovat mezi kruhy Nováček. Brankář Eder zasáhl svou lapačkou.
     
    52:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Mladí bojovníci z kotliny nakonec využívají svou přesilovou hru a vedou už 4:0! Na vrcholu kruhů se opřel do puku TOMÁŠ DVOŘÁK a zavěsil puk pod horní tyčku bezmocného gólmana Edera! Bez asistence.
     
    53:47
    Hosté z Letňan už zřejmě rezignovali. Po zisku puku jen vyhodili z Ederovy blízkosti přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění. Buly v jejich pásmu.
     
    54:20
    Rebelové už si utkání vyloženě užívají snaží se ještě završit potupného "bůra". Od modré čáry vypálil v pádu obránce Křípal, jehož nepříjemný pokus vyrazil gólman Eder vyrážečkou do bezpečí.
     
    54:54
    Hosté mají možnost ještě vstřelit čestnou branku a alespoň zmírnit svou porážku. Na 2 minuty usedá na lavici hanby Dundáček (HBR) za podražení.
     
    55:11
    Gólman Dolejš předvedl sérii skvělých zákroků, když ho střelci Letňan důkladně prověřili z několika míst útočného pásma. Po přerušení se vhazuje v pásmu Rebelů.
     
    55:47
    Rebelové vybojovali v obranném pásmu puk a mohli mířit do přečíslení 2 na 1, jenže oba útočící Rebelové se nedohodli, kdo se ujme puku jako první, a hrát tak mohou hosté.
     
    56:30
    Pražané ještě mají chuť něco s nepříznivým vývojem utkání udělat a snaží se natlačit do Dolejšovy blízkosti, jenže Rebelové se velmi zodpovědně a účinně brání, pravidelně získávají puky a osvobozují se vyhozeními.
     
    57:00
    U mantinelu zůstal po tvrdém střetu ležet otřesený útočník Nebeský z řad Letců. Nakonec sám vstává a otřesený míří na střídačku. Vylučovat se nebude.
     
    57:49
    Nahozený puk havlíčkobrodského hráče ještě tečoval letňanský zadák. Kotouč opustil hrací plochu, čárový sudí nařizuje buly ve středním pásmu.
     
    58:20
    Utkání už se mílovými kroky chýlí ke svému konci. Letňany ještě sympaticky neskládají zbraně a bojují ze všech sil, jenže čas se jim už povážlivě krátí.
     
    58:45
    Obrana rebelů teď doslova nechala na holičkách svého gólmana Dolejše, který byl vystaven napospas letňanským střelcům. Jejich projektily zblízka však zlikvidoval a zalehl puk.
     
    59:20
    Duel už se jen dohrává. Rebelové se snaží držet soupeře co nejdále od svého pásma a branky. Chtějí udržet nulu na svém kontě až do závěrečné sirény.
     
    59:55
    A to se jim málem nepovedlo. Úplně sám ujížděl na brankáře Dolejše Uhlíř, jenže maskovaný muž v brankovišti Rebelů Dolejš si už čisté konto uniknout nenechal a skvěle zasáhl v rozkleku svými betony!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Havlíčkův Brod poráží Letce z Letňan přesvědčivě 4:é a připisuje si velice cenné tři body do extraligové tabulky. Pokud bychom měli vyhlásit nejlepší hráče utkání, jednalo by se zřejmě o oba brankáře. Havlíčkobrodského Daniela Dolejše, jenž vychytal čisté konto, a letňanského Kryštofa Edera, který držel skvělými zákroky svůj tým nad vodou a zabránil vyššímu brankovému rozdílu. To je z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (14:02:55)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Kuchta, 18. Dundáček (Němec), 42. Hlídek (Němec), 53. Dvořák


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Krásný) -Dvořák (A), Bláha, Křípal, Meloun, Krajcigr, Dundáček, Vala - Kuchta (C), Osmík, Hlídek, Nováček, Brebera, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Němec (A).
    HC Letci Letňany: Eder (Švihálek) - Šír, Hes, Minář, Kraus (A), Rulf, Vacek - Uhlíř, Nebeský, Kaplan (C), Chvátal (A), Jenček, Arnošt, Homolka, Plachý, Litera, Neuman.

    Rozhodčí: Jan Doležal - Jan Jeletz, Ondřej Polák.
    bahis siteleri