Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Hr. Králové – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Havířov – Opava 6:4 (kon.)
Vsetín – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:6 (2:2, 1:2, 0:2)
HC Kometa Brno
Neděle 06.11.2011, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Po šedesáti minutách vítězí Kometa poměrem 6:3. První dvě třetiny jsme sledovali výborný hokej a Hradečtí byli svému protivníkovi vyrovnaným soupeřem, nakonec si ale hosté pohlídali vítězství a na jih Moravy odjíždějí s plným počtem bodů. Těším se s Vámi na počtenou u dalších výborných partií v extralize mladšího dorostu. (14:20:52)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    V poslední minutě si zachytá ještě Martin Ptáček. Zápas se viditelně už jen dohrává.
     
    59:18
    Po deseti sekundách následuje "klasický" ofsajd hostí. Hradec je kompletní.
     
    59:08
    Dělovka Tadeáše Krále ze středního pásma nemohla být posouzena jinak než jako úmyslný ofsajd.
     
    58:35
    V oslabení mohli zkorigovat skóre unikající Tomáš Hofman a dorážející David Gančarčík. Ani jeden však puk za Martina Ptáčka neprotlačil.
     
    58:11
    Martin Biolek to vzal na sebe a zbavil se jednoho protivníka. Stál proti němu ale ještě jeden, a tak Biolek jen vyzval Veselého ke snadnému zákroku lapačkou.
     
    57:10
    Marek Malinský (HKR) byl až příliš aktivní a odsedí si menší trest za podražení.
     
    57:00
    Hradecký forvard David Jaroš se ještě nevzdal naděje na hattrick. Vypálil ale z ještě větší dálky než při prvním gólu a Ptáček stačil vytasit svůj beton.
     
    56:24
    Miroslav Hylena se před brankou neprobojoval ke kotouči, který mu poslal zpoza klece Chalupa.
     
    55:55
    Rozhodčí nejspíš uvažovali o dvouminutovém trestu pro někoho z domácích za vyhození kotouče. Na trestnou ale nakonec nikdo neodchází.
     
    55:10
    Zakázané uvolnění Komety vrací hru před jejího brankáře. Domácí hrají v pěti.
     
    54:50
    Teď kroutí hlavou také obránce Jiří Kališ. I jeho rána, která byla možná ještě tečovaná, se stala kořistí hradeckého brankáře.
     
    53:52
    František Veselý je znovu v permanenci a teď se dvakrát bleskurychle přesunul. Kombinační schopnosti mladíků Komety jsou neskutečné.
     
    53:06
    Tak ani neusedne. Kromě dvouminutového trestu a osobní desítky si vysloužil za protesty ještě osobní trest do konce utkání. Kometa hraje klasickou početní výhodu.
     
    53:06
    Tomáš Drašnar (HKR) usedne na trestnou lavici za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    52:25
    A vzápětí mohl završit hattrick David Jaroš! Z brněnského beka si udělal trénikový kužel a ocitl se úplně sám před Ptáčkem. Bekhendové zakončení ale poslal jen do jeho výstroje.
     
    51:57
    Tak ještě to mohlo být drama. Radovan Pavlík svou skrytou střelou trefil tyčku!
     
    50:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se přiblížili na dosah vítězství. Teď už to bylo v přesilovce, kdy předvedli podobný vzorec Garčic s PAVLEM JENYŠEM, i když Jenyš byl postaven o poznání pohodlněji než před chvílí Dymáček - 3:6. Asistence: Richard Garčic.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Jaroš (Hylena), 19. Jaroš, 29. Vik (Drašnar) - 8. Garčic (Zbořil), 15. Dvořák (Boltvan), 25. Král, 39. Šnajnar (Garčic, Král), 50. Dymáček (Boltvan), 51. Jenyš (Garčic)


    Královští lvi Hradec Králové: F. Veselý (Červený) - Čech, E. Veselý, Havránek, Luštinec, Souček, Voříšek, Pumr, Bureš - Hylena, Zahradník, Malík, Drašnar "C", Janata, Hofman, Malinský, Vik, Gančarčík, Jaroš, Chalupa, Pavlík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) - Kališ, Hájek, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard - Garčic, Biolek, Dvořák, Král, Hroudný, Jambor, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Boltvan "C". Trenér: Milan Vlk.

    Rozhodčí: Lučan - Hidvéghy, Pechánek.
    bahis siteleri