Vsetín – Prostějov 3:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 12:2 (kon.) | Hr. Králové – Kolín 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:2 (3:1, 3:0, 6:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 06.11.2011, 13:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Havlíčkův Brod si udělal z Jindřichova Hradce v kotlině trhací kalendář a vítězí rozdílem dvou tříd vysoko 12:2. Děkuji vám za pozornost, z kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. (15:01:15)
     
    59:30
    E. Novák nabral rychlost na levém křídle, obkroužil bránu a přihrál mezi kruhy najíždějícímu obránci Pecnovi, který z dobré pozice zápěstím o kousek minul bránu!
     
    58:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí družina vede už o 10 branek! Jakub Doležal přiťukl puk na modrou čáru MARTINU KŘÍŽOVI, jehož rána po ledě zapadla přesně k pravé tyčce gólmana Kmoníčka! Asistence: Jakub Doležal.
     
    57:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové načínají v závěru střetnutí druhou desítku! Vít Křesťan nahrál ve středním pásmu ERIKU NOVÁKOVI, který se nadýchl k mohutnému sólu, když si nabruslil do útočného pásma, elegantně si obhodil protihráče a z mírného úhlu na pravé straně se trefil přesně do bližšího horního rohu nad Kmoníčkovo rameno! Asistence: Vít Křesťan.
     
    56:31
    A poměr sil na ledové ploše se nám vyrovná. Při ponechané výhodě se ještě opřel do puku na modré čáře Vác. Němec a tvrdou ranou vyprášil betony gólmana Kmoníčka. Dvouminutový trest obdržel za hákování Jasanský (JHR).
     
    55:46
    Jindřichův Hradec může zmírnit alespoň částečně svou porážku. Rebelové špatně vystřídali a na trestnou lavici usedá za příliš mnoho hráčů na ledě J. Doležal (HBR).
     
    55:30
    Havlíčkův Brod je i za tohoto stavu při chutí a vůbec nepolevuje ze své útočné snahy. Stále hodně bruslí a využívá každou příležitost k tomu, aby ohrozil brankáře Kmoníčka.
     
    54:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A desítka je již 5 minut před koncem na světě! Erik Novák předložil kotouč na hůl DAVIDA KOZLÍKA, jehož střelu z mezikruží neudržel ve své výstroji brankář Kmoníček a kus černé gumy mu propadl za záda! Asistence: Erik Novák.
     
    52:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A rozjetý brankostroj z havlíčkobrodské dílny se nezastavuje! Po pasu Martina Hynka se opřel v předbrankovém prostoru do puku JAKUB DOLEŽAL a z dobré palebné pozice dokázal procedit puk za Kmoníčkova záda! Asistence: Martin Hynek.
     
    52:23
    Hosté stále mají plné ruce práce s tím, aby drželi Rebely na uzdě. Domácí soubor se zřejmě pokusí v závěru utkání ještě zabrat a završit potupnou desítku.
     
    51:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z kotliny pokračují v exhibici a zaokrouhlili už skóre na kulatou osmičku! Po Vojtěchu Vargovi vypálil z mírného úhlu na levé straně VLADIMÍR SZILVA a brankáři Kmoníčkovi propadl puk mezi betony do sítě! Asistence: Vladimír Szilva, Václav Němec.
     
    51:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové pokračují ve své spanilé jízdě a střílejí další gól! Po nahrávce Vojtěcha Vargy se ocitl v samostatném úniku JAKUB DOLEŽAL, který si elegantně položil gólmana Kmoníčka a zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Vojtěch Varga.
     
    49:50
    Rebelové si hledali cestu přes bojovnou a důraznou defenzívu Vajgaru k brankáři Kmoníčkovi, jenže O. Doležal byl autorem nepřesné přihrávky. Hrát mohou Jindřichohradečtí.
     
    49:20
    Pavlík střílel z dobré palebné pozice v pravém kruhu, ale našel jen u bližší tyčky připravenou náruč gólmana Zvolánka, který přerušil hru. Buly po jeho levici.
     
    48:30
    Z velkého úhlu na levé straně zkusil štěstí také rozjetý Vác. Němec, jenže do jeho projektilu stihl vložit hůl protihráč a srazit puk do ochranné sítě.
     
    47:40
    K zakončení se probili oba dnešní soupeři. nejdříve Jindrovu ránu z mezikruží ukryl ve své náruči gólman Zvolánek. Na druhé straně si poradil brankář Kmoníček se střelou E. Nováka a následně jen kontroloval pohledem ránu Pecna od modré čáry, jež letěla těsně vedle.
     
    47:40
    K zakončení se probili oba dnešní soupeři. nejdříve Jindrovu ránu z mezikruží ukryl ve své náruči gólman Zvolánek. Na druhé straně si poradil brankář Kmoníček se střelou E. Nováka a následně jen kontroloval pohledem ránu Pecna od modré čáry, jež letěla těsně vedle.
     
    45:50
    Havlíčkův Brod kontroluje hru a má navrch. Puk drží častěji ve své moci a hledá si neustále co nejkratší cestu k ohrožení gólmana Kmoníčka. Ten je zatím za svou obranou klidný.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. O. Doležal (Hynek), 17. Varga (Jelínek, Szilva), 19. Jelínek (Szilva), 22. Szilva (Varga, Jelínek), 26. Hynek (J. Doležal), 39. Zdražil (E. Novák), 52. J. Doležal (Varga), 52. Szilva (Varga, Vác. Němec), 53. J. Doležal (Hynek), 55. Kozlík (E. Novák), 58. E. Novák (Křesťan), 59. Kříž (J. Doležal) - 5. Jindra, 42. Jasanský


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Novák) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Kříž, Křesťan, Vác. Němec - Kozlík, Varga (C), Szilva, E. Novák, Zdražil (A), Jelínek, J. Doležal, O. Doležal, Hynek.
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Krásný (Kmoníček) - Popelka, Tržil, Brus, Pácalt, Müller, Kubín, Pavlík, Záhora, Jasanský (C), Benda, Tomšík, Přílepek, Jindra.

    Rozhodčí: Jan Doležal - Václav Gut, David Rittich.
    bahis siteleri