Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.) | K. Vary – Kometa Brno 4:3 (po s.n.) | Pardubice – Slavia 2:3 (kon.)
Plzeň – Třinec 3:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.)
po s.n.
HC Energie Karlovy Vary
4:3 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:0)
HC Kometa Brno
Pátek 18.11.2011, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rozhodující samostatný nájezd střelou mezi betony proměnil LUKÁŠ PECH.
     
    59:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Co se domácím stalo nesčetněkrát, nyní snad poprvé prožívají v opačném gardu. Už se zdálo, že hosté ubojují vítězství držením puku u mantinelu a v rohu. Šest karlovarských bruslařů se nakonec přece jen prosadilo. Noskovu střelu Hovi pouze nejistým zákrokem vyrazil před sebe a osamocený VÁCLAV SKUHRAVÝ puk dorazil do sítě. Asistence: David Nosek, Petr Kumstát.
     
    38:29
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté v oslabení ujeli dva na jednoho a celou situaci vyřešili naprosto ukázkově. Divíškovu nahrávku poslal PETR HUBÁČEK jemnou tečí pod horní tyč. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    31:39
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tomu se říká lekce z produktivity. TOMÁŠ DIVÍŠEK se zpoza branky natlačil do brankoviště, odmítl všechny nedůrazné obránce, položil si Salfického a do odkryté klece vsítil vyrovnávací gól. Asistence: Tomáš Žižka.
     
    17:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už proti pěti brněnským bruslařům se energetici přece jen prosazují. FRANTIŠEK SKLADANÝ si vyjel od zadního mantinelu a z pravého kruhu prostřelil Hoviho mezi betony. Asistence: Marek Melenovský, Rastislav Dej.
     
    4:11
    Kometa právě vstřelila branku!

    JAKUB SVOBODA nakonec přece jen vyrovnává. Po zmatcích v karlovarské obraně se prosadil přízemní střelou k pravé tyči. Asistence: Petr Hubáček, Tomáš Divíšek.
     
    0:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    První útok Energie si protáhl střídání a vyplatilo se. Energetici nejprve zavezli puk za branku, přes Pecha se puk dostal do mezikruží na JANA KOŠŤÁLA, který se trefil nad Hoviho pravý beton. Byl to jeho první zásah v sezoně. Asistence: Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 1. Košťál (Pech), 18. Skladaný (Melenovský, Dej), 60. Skuhravý (Nosek, Kumstát), 66. Pech - 5. Svoboda Jak. (Hubáček, Divíšek), 32. Divíšek (Žižka), 39. Hubáček (Divíšek)


    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Mensator) - Gulaši, Nosek, Gřegořek, Gawryletz, Mocek, Rohan, Gründling, Bombic - Košťál, Pech, Kumstát - Mikeska, Skuhravý, Zaťovič - Skladaný, Melenovský, Dej - Kuběna, Kupec, Zucker
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Žižka, Švrček, Bičánek, Kováčik, Valach, Malec - Balej, Petrovický, Pospíšil - Jaroslav Svoboda, Čermák, Dlouhý - Jakub Svoboda, Divíšek, Hubáček - Jankovič, Koreis, Zohorna - Kempný, Křivohlávek

    Rozhodčí: Smitka, Souček - Lhotský, Svoboda
    bahis siteleri