Liberec – Letňany 2:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:6 (0:2, 1:3, 1:1)
HC Letci Letňany
Pátek 25.11.2011, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:55
    Letňany právě vstřelily branku!

    A ještě není všem brankám konec. Ke kotouči se na spodku pravého kruhu dostal hostující kapitán DAVID KAPLAN a k asistenci u druhé branky Letňan přidal také branku, kterou orazítkoval výhru Letňan. Asistence: Daniel Arnošt.
     
    59:26
    Liberec právě vstřelil branku!

    V samém závěru se domácím ještě daří skórovat. Dominik Návrat zachytil na modré čáře vyhození letňanského beka a vyslal tvrdou střelu na Švihálka. Ten pouze vyrazil a MATÚŠ BELOVIČ bez problémů zametl kotouč do branky. Asistence: Dominik Návrat.
     
    33:04
    Liberec právě vstřelil branku!

    Ovšem pár vteřin po vypršení přesilové hry domácí udeřili. DOMINIK HRNÍČKO využil spolupráce s Langhammerem a s odrazem o tyč dostal kotouč za Švihálkova záda. Asistence: Marek Langhammer.
     
    29:04
    Letňany právě vstřelily branku!

    Vzápětí přichází další zásah hostí. Svou druhou branku zaznamenává PETR LITERA, jenž na pravém kruhu natáhl ke střele a ta zapadla za Sobotku. Bez asistence.
     
    27:08
    Letňany právě vstřelily branku!

    Letňany odskakují už na čtyři branky. Již podruhé totiž přesně zamířil útočník TOMÁŠ BREJCHA. Tentokrát mu situaci značně ulehčil Václav Karabáček, jenž mu kotouč naservíroval před prázdnou branku. Asistence: Václav Karabáček.
     
    23:14
    Letňany právě vstřelily branku!

    Navrátilec z trestné lavice Brejcha se dostal do přečíslení společně s DAVIDEM CHVÁTALEM, kterému adresoval přihrávku, a ten už neměl větších potíží se zacílením do odkryté klece. Asistence: Tomáš Brejcha.
     
    16:56
    Letňany právě vstřelily branku!

    A hosté zvyšují svůj náskok. David Kaplan se dostal společně se spoluhráči do přečíslení tří proti dvěma a přepustil kotouč PETRU LITEROVI. Ten z levého kruhu vyřešil situaci nejlépe jak mohl a střelou švihem rozvlnil síťku za Sobotkou. Asistence: David Kaplan.
     
    12:48
    Letňany právě vstřelily branku!

    A Letňany nabídnutou šancí nepohrdly a výhodu dvou mužů zužitkovaly. Postaral se o to TOMÁŠ BREJCHA, jenž z brankoviště dorazil tvrdou ránu Štěpána Švábíka. Asistence: Švábík.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 34. Hrníčko (Langhammer), 60. Belovič (Návrat) - 13. Brejcha (Švábík), 17. Litera (Kaplan), 24. Chvátal (Brejcha), 28. Brejcha (Karabáček), 30. Litera, 60. Kaplan (Arnošt)


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (30. Krejčí) - Návrat, Erlebach, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Belovič, Slavík, Klíma, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Kupčík, Langhammer, Žďárský, Račický, Pyrochta, Suska, Ordoš, Zacha.
    HC Letci Letňany: Švihálek (Horák) - Brejcha, Šír, Hes, Uhlíř, Nebeský, Janda, Štosek, Švábík, Ječný, Rulf, Kaplan, Chvátal, Karabáček, Jenček, Arnošt, Homolka, Vacek, Litera.

    Rozhodčí: Třasák - Ledinský, Hanzlík.
    bahis siteleri